HobbyHåndarbejde

Mønster på bukser: trin-for-trin konstruktion

Uden bukser er det svært at forestille sig en moderne garderobe ikke kun for mænd, men for kvinder. Et stort udvalg af stilarter, materialer giver dig mulighed for altid at se stilfulde, fashionable og attraktive. Ikke kun kan du købe bukser, men nålerne har mulighed for at sy dem, og selvom der ikke er nogen faglige færdigheder, men der er et mønster af bukser, er det nødvendigt at have en ny smuk ting i din garderobe eller familiemedlemmer.

Mønster af sportsbukser

Efter at have målt nøjagtigt størrelserne og har foretaget korrekte beregninger, er det muligt at lave en kurve, hvorefter det er muligt at opdatere en garderobe. Men samtidig introducerer vi stadig nye detaljer, så dette produkt også er anderledes i sin individualitet. Du skal kun nøjagtigt skære bukserne på stoffet og derefter sætte dig ned for at sy.

Sportsbukser - tøj uundværlige i fitnesscentre, hjemme, på baghaven, i vandreture. At vide, hvordan man syr dem, kan du lære at sy og pyjamabukser. Da i disse bukser normalt arbejder, træner eller rejser, har de en tung belastning, og meget ofte skal du købe nye. Men den gamle kan rives af - det er det klare mønster af sportsbukser. Men at indsamle dem korrekt vil også kræve færdighed.

Påkrævede målinger

Ikke desto mindre skal du måle taljen, hofterne og den nødvendige længde af benet, inden du skærer. Tæller mængden af væv, du skal tage højde for volumenet af hofterne: hvis de er mindre end et 100 centimeter mærke, er materialet påkrævet langs længden af benet. Længden af bukserne måles til gulvet, og hvis der er en ide at strække gummibåndet, skal du tilføje ca. 10 cm.

Hvis stoffet er meget tyndt, for eksempel med en bredde på 110 cm, bør bredden af bukserne falde sammen med materialets bredde og langs længden - med en samlet længde af produktet multipliceret med to.

Layoutet skal udføres under hensyntagen til stoffets strækbarhed. Hvis materialet er af en sådan kvalitet, at det i tide ikke er muligt at strække det, kan du klippe det, da det vil være praktisk. Dette gælder primært for syntetiske stoffer.

Men naturlige stoffer antager et vist snit - langs kædegarnet, så bukserne vil være placeret parallelt med stoffets kant.

De udskårne dele med en lille margen foldes sammen og fastgøres med stifter.

Det er nødvendigt at feje de dart, der er på taljen og bundlinjen. Derefter bæres bæltet, og udskæringerne langs siderne behandles. En ledning indsættes i taljen og i bunden af bukserne.

Bukser med et gummiband

Hvis du har brug for at lave et mønster af bukser på et elastikbånd, vil denne proces ikke medføre særlige vanskeligheder, da skræddersyningen er ret enkel, og det tager ikke tid at lave beregninger for yderligere detaljer.

Til at begynde med skal du bruge data, der kan opnås ved at måle:

  • Midje omkrans ;
  • Høje hofter skal straks optages og poluobhvat;
  • Afstand fra talje til hofte;
  • Ben omkreds for at finde ud af bredden af benet;
  • Længde på bukser, du skal vide afstanden fra taljen til foden.

Ved at kende alle disse data kan du lave et mønster på millimeterpapir.

Den første polstret vandrette linje er taljen. En vinkelret linje trukket ved skæringspunktet er markeret med bogstav A, og punkt B er placeret parallelt. Det opnåede segment AB er længden af bukserne.

Det er nødvendigt at udsætte segmentet AB, som er lig med lårets halvkugle, idet der tages højde for godtgørelsen op til 8 cm og gennem punktet B for at holde en retlinie vandret - dette er lårlinjen. Nu er midten af BV-segmentet markeret, fra dette punkt lægges det 4 cm opad, og punktet K sættes. Gennem den gennemføres den vandrette linje, der definerer knæet.

Nu skal du give tid til taljen. Fra punkt A til højre er der et punkt F, der beregnes ved at dividere midtercirkel af taljen i 4 dele, den resulterende total vil være en given afstand. Tilføj ekstra centimeter til godtgørelsen.

Til venstre for A er punktet T på samme afstand, og en godtgørelse er også nødvendig.

Hippelinien er lavet på denne måde. Fra B til højre sætter vi punktet W, der er opnået ved beregningen af lårets halve cirkel. På den modsatte side bemærkes punkt A med en tillæg på op til 11 cm i samme afstand.

Bundlinjen. Fra punkt A til siderne er afstande svarende til halvdelen af bredden målt. Sidens søm på sømmen trækkes jævnt, som følge af skæringspunktet mellem punkterne A og T. Derefter skal den være forbundet med bundpunktet. Fra punktet Г trækkes vinkelret på lårbenet, trækkes til højre ved 2,5 cm, er det nødvendigt at bringe det til punktet S. Gulfen opnås ved at forbinde G og III.

Bagsiden. Fra A til venstre ligger en afstand svarende til halvdelen af midterkredsen af taljen. Dette er punktet D. Tilladelse op til 18 cm.

Lår linje. BM segmentet er deponeret til venstre og højre, de er lig med halvdelen af halvcirkel. Tillægget vil være 16 cm. Fra B til bundlinjen passerer linjen på sidesømmen.

Børns bukser

Moms elsker at sy til deres børn, fordi det er ikke et problem at lave børns bukser til et mønster for dem. Barnet vokser hurtigt, så det er bedre at rive ud gamle bukser og gøre dem nye, i betragtning af den større størrelse.

Stoffet er velegnet til enhver. Hvis det er sommertid, så er det bedre at tage en let en.

Materialet skal foldes med forsiden opad og derefter fastgjort med et pin mønster. Vi bør ikke glemme godtgørelserne. På den forreste halvdel kan du lave en hylde, efter at den er afskåret, skal den vendes, så den brede del er placeret på siden.

Den udskårne frontdel og hylden er tilsluttet, på forsiden skal hylden bøjes, syning med en enkel søm. Så er de to halvdele forbundet og opdrættet.

For bæltet skal være en strimmel stof, lige bred i bukserne. Det er nødvendigt at fastgøre en tæt tape på bagsiden. Nu skal du indsætte et elastik, så det ikke presser maven, men det var ikke for løst.

Gør et mønster af bukser til drengen, du skal tænke på hvor mange og hvilke lommer der vil være. Det er bedre at gøre dem med små fliser, og så de ikke kommer ud, ville det være godt at sætte nitter med specielle enheder. For at skabe lommer bliver rektangler af samme størrelse skåret ud, gemt og syet.

målinger

For at sy bukser til mænd, skal du vide, hvilken stil han foretrækker. Men uanset hvilken stil han kan lide, skal du under alle omstændigheder have et mønster af mænds bukser.

For at oprette et grundlæggende mønster skal du fjerne sådanne målinger som:

  • Afstand fra taljen til sædets plan
  • Omkrop i taljen og hofterne
  • Længde langs den indre overflade;
  • Fra taljen til gulvet;
  • Bukser bredde.

Hele konstruktionen af mønsteret er baseret på følgende algoritme. En lodret linie er tegnet, hvorpå punktet T er markeret. En vandret linje passerer gennem den - midterlinjen på den forreste del.

Fra dette punkt er markeret punkt W, svarende til afstanden fra taljen til sitplan. En vandret linje trækkes gennem den, det vil sige trinlinjen.

Bundlinjen er dannet ved hjælp af punkt Ш, hvorfra længden af benet langs den indre søm er markeret ned, er markeret med bogstavet H. Det opnåede segment W er opdelt i to dele og over det udpegede punkt med 5 cm opnås punktet K, hvormed det vandrette skal trækkes, hvilket vil give niveauet Af knæet.

En fjerde del af lårets diameter er lagt opad fra oven og markeret med punkt B, der passerer gennem den en vandret linje, du kan få en lårlinje.

Mønsterbuksalgoritme

Forbukset. Fra punkt W deponeres punktet W 1 linjer Trin er det lig med halvdelen af lydstyrken divideret med 4 med et tillæg på op til 0,5 cm. Til venstre for det måles W 2 : halvvolumenet er divideret med 8 plus 0,5 cm.

En linje er udformet fra Ш 1 opad, og hvor B1 møder hoflinien er punkt B 1 markeret med taljenlinjen T 1 . Fra hende langs taljen er lagt 1 cm og sætte punktet T 2 . Det måler afstanden svarende til den fjerde del af lydstyrken med en tilsætning på 0,5 cm langs taljen. Således opstår punktet T3.

Derefter lægges den fjerde del af hofteomkredsen til højre for B 1 , punktet B 2 opnås.

Fra punkt H på begge sider er markeret med et punkt på en afstand svarende til halv bredden af bukserne ned minus en centimeter. Nye punkter H1, H2 vises. Fra dem opad er linjerne, der skærer med knæledden - K1 og K2.

Sidelinien dannes efter at H2, B2, T3 og K2 er forbundet med et segment, K2B2-linjen gør en afbøjning med 0,5 cm.

Design af bukserne

Bagsiden af bukser. Fra punktet W1 deponeres fjerde del af afstanden Wl1 på højre side. Det er sat III, og fra det går en lige linje, der skærer med B3 og T4. Fra B3 udsættes afstanden B3T4, B4 opnås.

For at opnå det ekstreme punkt følger det fra W2 til venstre for at måle halvdelen af WlW2, opnåelse af W4, og fra den bemærke afstanden 0,5 cm.

Hvis der nu måles langs taljen 2 cm til højre - der vil være T5, og i samme afstand fra det nye punkt - bliver der T6. Den midterste del af bukserne opnås, når M5, B4 og T6 er forbundet.

Taljen linjen opnås ved at holde linjen gennem T6 til skæringslinjen mellem taljen - det bliver T7.

Segmentet T6T7 er opdelt i halvt, hvor T8 vises, hvorfra tappene er markeret i begge retninger.

Knæets niveau. I begge retninger ligger 1 cm fra K1 og K2, disse er punkterne K3 og K4. Fra H1 og H "til højre og venstre for en afstand på 1 cm vil blive dannet H3 og H4.

En lateral linje af den bageste del passerer gennem H4, K4 og T7.

Mønsteret af kvinders bukser er skabt på samme måde.

Tøj til dukker

For at give børnene et godt humør, prøver mødre ikke kun at købe smukke legetøj, men også at sy deres tøj. Ingen undtagelse og bukser til dukker. For at gøre produktet vellykket, har du brug for et mønster af bukser til dukken.

For at gøre dette har du brug for længden af bukserne, givet flere centimeter til hæmmen, taljen. Bredden af hofterne på de mest fremtrædende steder vil også være påkrævet, såvel som dybden af plantningen, som måles som følger: dukken skal plantes, målt fra taljen til overfladen, på hvilken den sidder.

konklusion

Når man syr et mønster af bukser er det nødvendigt, kun i dette tilfælde vil de sidde perfekt. Mange kvinder entusiastisk kommer op med modeller, dekorere bukser med broderi, rhinestones, smukke appliqués. Dette bemærkes af andre og beundrer talentkammeratens talent og fantasi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.