HobbyHåndarbejde

Græskar hus med deres hænder

Græskar - en alsidig materiale, hvorfra du kan oprette en masse interessante håndværk. Særligt attraktivt udseende af græskar huset. At gøre det på forskellige måder, og det vil altid tiltrække opmærksomhed.

Græskar og Halloween

Mange produkter fra appelsin grøntsager er forbundet med en kendt prazdnikom- Halloween. Men ikke kun for den pågældende dag, kan du gøre et hus ud af et græskar med deres hænder. Det kan laves til enhver tid og dekorere interiøret. I vindueskarmen, hack vil se mystisk og tiltrækkende. Huse kan varieres, ydeevne afhænger af dit humør.

Nogle mennesker foretrækker at skære de mystiske slotte med komplekse mønstre. Der er dem, der repræsenterer græskar i et dejligt hus til nisser. Hut, hytter og mærkelige hekse boliger fra denne smidigt materiale. For at begynde at skabe, er det nødvendigt at foretage den forberedende proces.

Materialer til brug med grøntsager

Før du skære græskar huset (master class givet i denne artikel), skal du forberede materialer til kreativt arbejde. For præcist at udføre arbejdet, skal du sørge for at få:

  • En kniv med en lang klinge. Med det vil blive skåret med stor diameter huller.
  • Shiloh, som bruges til at skabe små huller i huden af græskar.
  • Du kan tilberede forskellige bore diameter.
  • Filtspidspenne trukket alle former og ønskede mønstre.
  • Stencils med tegninger. De kan gøre det selv. Først tegne et billede og skåret ud i midten, ved hjælp af en skriftlig kniv.
  • Akrylmaling, at male og tegne.
  • Clay, bedre, hvis du bruger det vil være muligt at gøre decoupage. Denne effekt vil skabe en højst usædvanlig græskar hus.

Du skal muligvis perler og stof. Kommer op med sjove dekorationer er altid interessant og underholdende.

Klargøring græskar

grøntsager foran de nødvendige foranstaltninger til kompetent håndtere værker. For basen er valgt dekorative græskar, snarere end den sædvanlige Ogorodnaya. Hvis du ikke udfører uddannelse forud for udsendelsen, vil græskar miste sin attraktive udseende. Det kan endda simpelthen rådne.

Grøntsager bør være godt vasket og tørret. Spidsen afskåret for at nå pulpen. Det er muligt at trække sig ud den mest almindelige skeen. Kødet skal fjernes helt. Ellers vil frugten begynder at mug. Rester fra de store vægge fjernes med sandpapir. Sæt den rensede græskar bør være i et ventileret sted, fyldt sin gamle avis. Papir fylde ændringer, indtil der ikke længere absorbere fugt. Forberedelse græskar vil tage flere måneder. Derfor er det nødvendigt på forhånd at nærme sig dette problem. Den eneste måde får du kvalitetshus græskar. Hack vil vare dig i lang tid.

camper

Se foto indsendt. Boligen af denne græskar lavet ved hjælp af squash. De bør også fremstilles og tørres. Selvfølgelig, hvis designet skal stå for kun et par uger, er det ikke nødvendigt at koge grøntsager kedelige.

Vinduer og døre er skåret med en kniv. Før du begynder at arbejde med en skarp genstand, anvende en grov skitse af fremtidige vinduer. For døren anvendte håndtaget fed knop. Hver familie i krydderier har en pose af disse krydderier. Hjul er monteret på begge sider, kan du bruge træspyd. Den sværeste - er at vælge de muslinger af samme størrelse. Den eneste måde, de vil se harmonisk i den samlede komposition.

Skær usædvanlige låse

House of græskar kan være helt nogen. Der er ikke nogen ideel hjem eller struktur. Det hele afhænger af din fantasi grænseløs. Forestil dig din græskar slot og sikkert komme til at arbejde. Ikke nødvendigvis at bygge vinduer og døre. Du kan blot klippe den ønskede hus (hans side) på den ene side grøntsag.

Du kan for eksempel skære en fabelagtig kabine. Selvfølgelig, for at skabe en sådan mesterværk, er det nødvendigt at have tålmodighed. Før du begynder, tegne en grov skitse. Den vegetabilske center, du har brug for at sætte stearinlys. Så snart skumringen ned til jorden sikkert tænde vægen og nyde den usædvanlige spil af lys.

Søde hjem for en gnom

Sådanne håndværk kan gøres med hele familien. Lad alle skabe sit mesterværk, arrangere en konkurrence og sat i vindueskarmen sin tykvochki.

Hvis du arbejder i børnehaven, så kan du bruge denne idé at tage børn. Opret f.eks et hus fra et eventyr "Chipollino" - Pumpkin House. Børnehave - et godt sted at arbejde, men du skal medbringe grøntsager, allerede med huller. Giv hvert barn en blank orange og gå videre til den kollektive kreativitet. Selvfølgelig, i bogen græskar huset blev bygget af mursten, men du kan drømme op og skabe det fra denne usædvanlige vegetabilsk materiale.

Børn bliver nødt til at udstede en række decor poster. For at gøre dette, passer perfekt lyse markører, farve eller klæbemiddel papir, tøjstykker og farvede perler. Med deres hjælp, præformen bliver mesterværker. Sådanne kunsthåndværk dekorere ethvert hjem.

Som dekorative elementer ved hjælp kegler og mos. Disse materialer bør være forberedt på forhånd. Walk med afdelingerne i parken område og tør gaver af naturen. Hvis den vegetabilske center stearinlys indstillet, vil vinduerne være synligt lys. Ligesom i huset leve søde nisser. Af den måde, kan du bruge konkrete tal at skabe en komplet sammensætning.

Hus Pads

Nisser - det er helt sikkert en dejlig skabelse. Men huset af græskar kan være for mus. Til at dekorere et bord eller en vindueskarm med sammensætningen, er det nødvendigt at lave huller til døre og vinduer. Da dørene til gate anvendte kviste. Bare binde et par kviste af passende størrelse. I vinduet, den improviserede barer. Pads kan købes i en legetøjsbutik eller lav dit eget. Den anden mulighed er velkommen, som i dette tilfælde, vil dine beboere afvige originalitet.

Produktet kan være dekoreret med gardiner og trin. Kreative fantasi og konvertere appelsin grøntsager i et sandt mesterværk, som du kan dekorere interiøret.

Andre huse af grøntsager

Græskar hus med dine egne hænder kan udføres med brug af filt. Du skal blot skære de dele, du har brug for og holde sig til skræl. Du behøver kun at lave huller, der simulerer vindue. I nærheden af hvert vindue plante af en helt. Hack straks blive livligere. Brug multi-farvede klud til at hacke det var lyst og saftigt.

Den nemmeste løsning er at bruge akryl maling. Bare trække dit hus på et græskar. Det vil også se finurlige og unikke. I denne udførelsesform er det kun bruges sort blæk. Men ikke desto mindre, hack ser interessant og atmosfæriske. Bare eksperimentere, du får en interessant appelsin huse af de mest almindelige græskar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.