ModeShopping

Indkøbscenter "Juni" - Review, features og anmeldelser

Shopping og underholdning netværk "Juni" har sine centre i flere større byer i Rusland.

Indkøbscenter "Juni" med butikker, restauranter, caféer og underholdning i Krasnogvardeysky bydelen St. Petersborg åbnede i december 2006. Han blev den første shopping og underholdning centrum af denne skala for beboerne i området. Ifølge eksperter, befolkningen i oplandet til 340 000 mennesker.

Hvordan kommer man dertil?

Shopping og underholdning komplekse "Juni" er placeret i skæringspunktet mellem Industrial Avenue og Avenue Entusiaster. I nærheden af de kommercielle centre er mere end et dusin offentlig transport, herunder sporvogn linje. Metro station i umiddelbar nærhed af butikken der. Fra centrum til det er Zanevsky avenue, der begynder fra broen Aleksandra Nevskogo , og derefter fortsætter til prospektet Kosygin.

Centret er en fire-etagers bygning, under handelsnavne genstande afleveret 30 000 kvm De fleste butikker er placeret på 1. og 2. sal. Parkering mall shoppere "Juni" er designet til 1100 biler.

For shoppingcentret mellem alléer Entusiaster og Kosygin robin er en park, en lidt længere - Ladoga Park. På den anden side af alléen er et stort soveværelse, hvis beboere nyder at tilbringe tid i biografen, bowling eller spille område "i juni."

Butikker "Juni" indkøbscenter

I alt er der over hundrede forskellige slags butikker varierer i størrelse og prisklasse. Find ud af, hvilke butikker i indkøbscentret "Juni", hvor de befinder sig, hvordan de fungerer, og hvilken form for handling udføres, helst på den officielle hjemmeside for handel netværk. Der er også regelmæssigt ajourførte oplysninger om alle tilbud og rabatter, placeret på det område af kopmpeksa butikker.

Anchor lejere:

  • Købmand hypermarked "Carousel". På hylderne er en masse former for mad, husholdningsartikler, husholdningsartikler, husholdningsapparater. Den har sin egen produktion af salater, hovedretter, bagning.
  • Sport hypermarked "Sportmaster". Multibrand butik tilbyder alt det nødvendige for udendørs aktiviteter og sport fra de velkendte sportsmærker.
  • Varehuse varer til børn "Børns verden." Der er alt for alle aldre yngre generation - fra nyfødt til kandidater.
  • Biograf Mori Cinema - 5 værelser med en samlet kapacitet på op til 900 personer.

TC komplet liste over butikker "Juni" er meget stort. Næsten hele anden sal er besat af butikker af tøj og fodtøj. I alt er der omkring fem dusin. Du kan finde mærker som BeFRee, InCity, Zarina, DIPLOMAT, Fabio Cassel, Gloria Jeans, O'STIN, Thy, Gretta, RALF RINGER, Respekt og mange andre. Priserne spænder fra meget rimelig til høj.

Baby produkter

I børns butikker sælger moderigtigt tøj og sko, moderne legetøj, bøger, børns kosmetik, produkter til skole, alt til vordende mødre.

På 1. sal kan du købe alt i butikken til nyfødte Glad Baby Dage, samt udvalgte høj kvalitet certificerede legetøj i butikken TOY.RU.

Det største indkøbscenter i "June" børns butikker er placeret på 3. sal. Det Varehuse "Detsky Mir" og specialiseret skoforretning "1000 og en sko."

Men vordende mødre nødt til at gå op til 4. sal, gode elevatorer og rulletrapper er altid til rådighed. Der venter dem butik, som kaldes "Jeg vil være en mor," og tilbyder tøj, lingeri, kosmetik til gravide og fødslen nødvendigt tilbehør.

Produkter til krop og sjæl

Stort udvalg af fine smykker og tilbehør kan findes i-Shop Diadem, Diva, Lady Collection. Messen sex vil her finde alt hvad du behøver for lykke. Designer smykkekollektion tider er ikke ringere end smykker kvalitet eller pris.

Smykker lavet af ædle metaller tilbyder Sollys, VALTERA, «Kærlighed Lines", 'Juvelér Karat'. I shoppingcentret "Juni" butikker er konstant udfører tilbud og rabatter, hvilket gør købet endnu mere attraktiv.

En bred vifte af kosmetik og parfume til nedsatte priser og tilbud uden traditionel satellit store indkøbscentre - Salon shop "L'Etoile". For en række skønhedsprodukter verdensplan kendte mærke "L'Etoile" er den eksklusive sælger. Vedvarende butik købere er designet til deres loyalitetsprogram, der opererer i alle butikker.

Alle de ovennævnte forretninger, der ligger i stueetagen af shopping komplekse.

Produkter lignende udvalg af sælge på mange øer mellem handel rækker.

Hvor at spise?

I shoppingcentret "Juni" butikker periodisk vekslende med siddepladser og en café. Tag en pause fra shopping og snack område indbydende mad domstol, samt talrige huler spredt over hele indkøbscenter.

Fødevarer Domstolen er på 3. sal i indkøbscentret. Tilfredsstille gastronomiske behov Pizzeria tilbud "Aubergine & Parmesan" KFC fastfood-kæden, "Lille-kartoffel", en café med traditionel russisk køkken "The Mansion", og andre. Sortimentet er stort nok: fra de klassiske tidløse pandekager og ravioli, italiensk opfindelse af århundredet - pizza, til nymodens eksotisk som sushi.

Kaffe med eclairs mærke og udsøgte slik i en hyggelig atmosfære inviterer dig til første sal i en Wienercafé Coffeeshop Company, og den anden - "Chokolade".

Restaurant "To Sticks" tilbyder japanske, italienske og asiatiske retter.

Underholdning i "Juni" indkøbscenter

I shoppingcentret "juni" St Petersburg butikker, caféer og underholdning tilbyde besøgende et bredt udvalg af varer og måder at bruge tid. Tværfaglig opholdsområde, som er placeret på den tredje og fjerde sal byder på underholdning for alle aldre.

5 biografer Mori Cinema udstyret med komfortable siddepladser og vise publikum filmene i forskellige formater.

Bowling, billard, se live-kampe i Sports Bar tilbyder "Bowling Hall». Hertil kommer, den har sin egen restaurant. Arbejder facilitet døgnet rundt.

Gaming og underholdningscenter spil Zona ligger på 3. sal overfor fødevarer Domstolen. Her kan du have det sjovt med hele familien eller gruppen af venner.

Der i "Juni", og et fitnesscenter med en lille SPA-kompleks.

Alle gulve er udstyret med små legepladser for de yngste besøgende. Dit barn kan lege med deres jævnaldrende under tilsyn af læreren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.