ComputereSoftware

"Vocaloids": tegn, deres navne og biografier

"Vocaloids" er et velkendt japansk program udviklet til oprettelse af vokale dele. Hver stemmebank sælges separat, undtagen stemmerne fra Lena og Rin: de sælges sammen (2 i 1). "Vocaloids", hvis tegn har en detaljeret tegning og unik biografi, har gjort kendte i Japan og i udlandet mange komponister, skaber albums og endda cykler.

Grundlæggende principper ved arbejde i Vocaloid

Først og fremmest er vokaloider - tegn, der er kendt for hele verden - skabt for at skabe musikalske dele. Antallet af Vocaloid softwarepakker er virkelig stort, hvilket giver dig mulighed for at vælge det rigtige timbre. Der er et originalt program med stemmebanker (Vocaloid), og der er andre banker, der er udviklet af andre virksomheder (for eksempel "utauloider"). På tidspunktet for denne skrivning er der allerede oprettet tre versioner af "Vocaloids", og den forrige er ved at blive forberedt til udgivelsen.

Vokaloider - tegn, alle hvis navne kan foreslå sangesprog, bruges ofte i cykler til at skabe originale historier.

Oprettelse af en sang i programmet er som følger: Først indtastes melodien (panelet til venstre giver dig mulighed for at indstille noterne korrekt). Om nødvendigt ændres længden og højden af noterne, så er sangens sang på japansk eller andre sprog inputphoto. Det er meget vigtigt at forstå indførelsen af fonemer, ellers kan du få det forkerte resultat. Desuden kan i nogle kombinationer af lyde der være uventede måder at opgaverne er forbundet med fejl i programmet. Om nødvendigt kan timbre, hastigheden ændres. Der er andre yderligere effekter.

"Vocaloids": tegn af den første generation

Vocaloid-programmet blev udviklet i 2004: Yamaha introducerede i marts samme år V1-motoren, som giver mulighed for at skabe vokale dele. De første "Vocaloids", hvis tegn er sunget på engelsk og japansk, fik ikke umiddelbart popularitet. Kun Meiko (Meiko, en fuldt syntetiseret stemme) og Kaito, der syngede på japansk, blev vellykket. Leon, Lola og Miriam blev også udgivet med britiske banker. Dette slutter første generation, selvom "Vocaloids", hvis liste over karakterer er enorm, har stadig chancen for den næste opdatering: Når man lavede den berømte anime "Paprika", blev Meiko's stemme brugt.

Interessant nok har Leon og Lola ikke deres egen karakter, i modsætning til alle de følgende. Dette er praktisk talt den eneste vokaloid, der ikke har fungeret: tegnets biografi er stadig ukendt, såvel som sangerne, som gav dem stemmer. Ukendt Seiya og nogle andre vocaloider fra anden og endda tredje generation. Men alle de følgende vokaloider, anime, hvis maskotter er kendt for hele verden, har allerede deres egen biografi. De har deres egen karakter, og de kan betragtes som fulde karakterer.

"Vocaloids": Anden generationens tegn

Den nye V2-motor tillod stemmerne at lyde mere realistiske, endda skabe universelle stemmebanker (denne ide blev snart forladt). Programmets virkelige popularitet blev bragt af vokaloid Miku og hendes efterfølgende opdateringer: En smuk stemme sang i japansk blev hurtigt kendt uden for Japan.

Før Hatsuna Miku blev udgivet en mere vokaloid: Sweet Ann, synger på engelsk. Rin blev hurtigt populær og hendes spejlbillede af Hør, vokaloid Kamui Gakupo, Luka, Gumi Megpoid ...

Der var andre vocaloider: Kaai Yuki, Prima, Pico (han er ofte forvekslet med en pige), Nemukuro Iroha ... Og oprindeligt blev Sonics engelsktalende vokaloid anerkendt som universel: i lang tid brugte fansne denne stemme til sange på deres modersmål.

Tegn af den tredje generation

Den tredje generation blev frigivet ret for nylig: vokaloiderne blev introduceret tilbage i 2010, men kom først ud et år senere. Udviklerne annoncerede en ny motor, der tillod stemmerne at lyde mere naturligt og følelsesmæssigt.

Den tredje generation var præget af nye sprog: vokaloider sang på koreansk (SeeU), spansk (Bruno, Maika og Clara) og kinesisk (Luo Tianyi, Yan Hye).

Nogle vocaloider fra anden generation (for eksempel Kamui Gakupo) modtog opdateringer med nye følelser. Blandt dem var den velkendte vokaloid Miku, såvel som den mest populære på den tid mandlige karakter (Kaito), der sang på engelsk.

Fjerde generationens tegn

Den nye V4-motor blev annonceret i 2014 og blev udgivet i 2015. Det er planlagt at frigive nye stemmebanker samt overførslen af alle gamle vocaloider fra Yamaha til denne motor. Dette gælder ikke kun for Miku, men også for Kagamina. Således vil den nye motor ikke kun oversætte den tredje generationens vokaloid, men også den anden og muligvis endda den første (Meiko). På tidspunktet for skrivningen er den nye bank i Luka klar til 80%, og tvillingerne - for 27%.

Programmets skæbne kan nu kun ses på japanske steder, især på den officielle hjemmeside. Alle de vigtige oplysninger er kopieret på Twitter, også på japansk. Der er dog mange falske meddelelser, som er vedhæftet koncept kunst og prøver. Derfor er det nu umuligt at sige præcis, hvilke vokaloider der vil blive udgivet i år. Indtil videre er kun udgivelsesdatoen for Sin Hua kendt - begyndelsen af februar 2015, og KiberDIVA, som vil blive udgivet den 4. februar. Nogle af de nye vocaloider (for eksempel CyberDIVA) har ikke anime maskoter.

Vil vokaloider blive dræbt på russisk?

Mange fans drømmer om russiske vokaloider, skaber endda sange baseret på Sonic andre figurer, herunder Miku og tvillingerne Kagame. Håb om at synge i russisk vokaloid dukkede op med annonceringen af V3-motoren og nye stemmebanker på spansk.

Desværre vil udviklerne ikke frigive programmet i Rusland. Som de sagde, er de ikke sikre på programmets popularitet i vores land, da de ikke har statistikker om dets brug. Indtil de er overbeviste om behovet for at frigive Vocaloid i Rusland, er udgivelsen af russisktalende vokaloider ikke engang diskuteret. I øjeblikket kan brugere fra SNG og Rusland ikke engang købe programmet i deres land, det kan kun bestilles fra Japan.

Hvilke vokaloider er det ikke

Meget mange ved ikke, at "Vocaloids" er et program derudover udviklet til professionelle komponister. Aldrig vokaloider, hvis anime-stilistik ofte er vildledende, ikke havde deres egne serier eller film. Selvfølgelig kan du finde en manga på det vocaloid-tema, der er endda ranchere, men disse værker tilhører kun indirekte Vocaloid-programmet: bøger og tegneserier produceres af komponister (som regel kaldes producenter), ikke programmører.

Levende forestillinger af vokaloider

Vocaloid-programmet blev hurtigt populært, så i 2009 begyndte koncerter at blive vist. Men det sluttede ikke der: nogle serier blev særlig populære. Takket være sådanne cyklusser kunne vokaloider besætte en alvorlig niche i det virkelige liv.

Dette blev opnået af "Kingdom of Evil" fra MOTHY (Akuno-P), kendt blandt vokaloid fans over hele verden. Franchisen for hans serie er utrolig omfattende: figurer, Ranbae, manga, kostumer til cosplay, selv boller med billedet af prinsesse Rilian Lucifen d'Otrish! De mest berømte værker af MOTHY i Japan blev lavet af musikaler. Men rollerne blev spillet af skuespillere, så dette eksempel indikerer kun indirekte levende forestillinger af vokaloider.

Programmet Vocaloid fik sådan popularitet, at udviklerne havde råd til koncerter. De vocaloider der var holografiske billeder. Især mindeværdige var koncerten i 2010, hvor de mest berømte sange blev udført.

I 2013 var der en vokaloid koncert i Frankrig, men nu forudsiger intet koncerter uden for Japan. Men i deres hjemland giver vocaloider ofte koncerter: i gennemsnit 4-5 forestillinger om året.

Spil af Project DIVA

Mange anser Vocaloids en anime-serie eller en animeret film i fuld længde, men endnu flere tror at vocaloider er et computerspil. Faktisk er der et rytmespil hvor hovedrollen er givet til den mest populære vokaloid, Miku. Bundlinjen er enkel: du skal trykke på den relevante knap i tide, hvis billede vises på PS3-skærmen. Listen over sange bliver konstant genopfyldt, allerede nu har ejerne af spillet et stort bibliotek af spor.

Spilleren er også tilgængelig for Kagamina, Kaito, Luka, Meiko, Haku og Akita Nehru tvillinger. Når spillet skrider frem, åbnes nye kostumer, sværhedsgrader og nogle bonuselementer. Der er endda et hemmeligt rum til Miku, hvor der er flere spor til spillet.

Japanske, engelske, koreanske og andre vocaloider, figurer, biografier og designs, som er unikke, udvikler sig hurtigt: kun i begyndelsen af februar er der planlagt udgivelsen af to nye vocaloider, ofte bliver der annonceret nye stemmer og deres prøver er lagt ud. Fond af alle tegnene synge også mere naturligt takket være oversættelsen til en ny motor. Måske vokaloiderne, hvis anime stilistik har gjort programmet særligt populært, vil også synge på andre europæiske sprog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.