ComputereSoftware

Hvorfor har vi brug for et program til at få adgang til en ekstern computer?

Artiklen fortæller om , hvad programmet er at få adgang til en ekstern computer, hvorfor det er nødvendigt, og især betragtes som en af dem hedder TeamViewer.

fjernadgang

Med udviklingen af edb-teknologi og øge deres tilgængelighed, efterhånden var der et behov for specialister, der ville blive betjent. Selvfølgelig, hjem og personlige computere adskiller sig fra deres forgængere enorme klodset det nemt og bekvemt, men nedbrud og fejl undertiden forekomme, således at en normal bruger til at håndtere ekstremt vanskeligt eller umuligt. Hertil kommer, at niveauet af viden i alle forskellige.

I modsætning til andre aktivitetsområder, at den personlige tilstedeværelse af master løse problemer ikke nødvendigvis (hvis det påvirker kun den bløde del). Bare så der var en funktion, og senere i programmet for at få adgang til fjerncomputeren. Så hvad den gør, i nogle tilfælde bruges, og når det er nytteløst?

definition

Faktisk er den rolle, disse programmer til at få fuld kontrol over den ønskede computer. Og ved den måde, er de ikke kun bruges til at løse problemer, men også i visse andre tilfælde, for eksempel for at styre forskellige komfort og kontrolsystemer mv

Det ser ud som følger: et program til at få adgang til den eksterne computer fanger et billede af en anden "skrivebordet" og kontrol over de input-output-enheder, og derefter sender alle via LAN eller internettet til slutbrugeren. Mulighederne for en sådan teknologi er ikke meget ringere end den virkelige ledelse. Selvfølgelig, når det kommer til netop den software del, desværre, fysisk arbejde på udstyr fjernt endda umuligt.

ansøgning

De fleste af disse programmer bruges i store virksomheder, hvor en systemadministrator har brug for at styre et stort antal computere, og fysisk få en lang og upraktisk. I praksis er det som regel begrænset til at korrigere alle de analfabeter brugerfejl, eller udfører handlinger, der kræver administratorrettigheder.

Hertil kommer, et program for adgang til en ekstern computer er nødvendig, og som en måde at kontrollere og styre serveren, databasen, eller en anden enhed, der er langt væk, eller kræver hyppig, men lille indblanding i arbejdet eller indstilling.

TeamViewer

Gradvist, disse programmer forelskede og almindelige brugere, der har brug for hurtigt og nemt at kontrollere en andens computer, eller at gøre noget med hans system. I de senere år stor popularitet modtog et program kaldet TeamViewer.

TeamViewer fjernadgang program ud fra konkurrenterne i første omgang, enkel betjening og let at starte med indstillingen. Det er helt gratis (for ikke-kommerciel brug), og den nyeste version af det ikke engang kræver installation. Du kan finde den på den officielle hjemmeside, og hente kun ønskelig fra det, som ellers er der altid en chance for at få en fil er inficeret af virus.

En anden fordel ved programmet - det er nemt at sætte op. Efter start af softwaren vil generere et numerisk brugernavn og adgangskode, vel vidende, at, kan enhver anden bruger forbindelse til en ekstern adgang.

Liste over fjernadgangssoftware

Hvis du laver en liste over de mest populære og de bedste programmer af sin art, vil det se nogenlunde sådan her:

  • TimeViever.
  • Splashtop.
  • Chrome Fjernskrivebord.
  • Microsoft RDC.

De har alle tjener ét formål - en bekvem fjernadgang, og adskiller sig kun lidt og kun i nogle detaljer.

resultat

Fjernbetjening PC - en praktisk funktion, uden hvilken det er meget vanskeligt at gøre i vores tid. Men desværre er det ikke et universalmiddel, og hjælpe disse programmer kan ikke i alle situationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.