Publikationer og skrive artiklerPoesi

Sergey Ostrovoy: Biografi, kreativitet

Ostrovoy Sergey Gregorevitsj - den berømte russiske digter i det 20. århundrede, forfatter til mange sange, blandt hvilke den foretrukne og blev den populære "Song er en mand", "Winter", "I stien-en sti langt", "Vent til Soldier", "Landsbyen Kryukovo "" Blackbird "og andre. Kendetegnet ved en bred vifte af genrer - lyriske, humoristiske og alvorlige sange Sergeya Ostrovogo skrevet om mennesker, natur og frygtløse russiske soldater tappert gået i gang med at forsvare fædrelandet i en vanskelig tid for ham.

Kreativ måde Sergeya Ostrovogo

På bare et par snese kreativt arbejde forfatteren har produceret omkring halvtreds bøger, der beregner det samlede oplag er ganske vanskeligt. De vigtigste af disse er "Today jeg tænkte på dig", "Jeg har tænkt mig på jorden", "Poetry", "Jeg er født i Rusland." Er en selvbiografisk digt "sigøjnere", skrift, der fik i sin barndom i sigøjner lejr var liv.

Folks digter Sergei Ostrovoy venner med og arbejdede med sådanne komponister som Aram Khachaturian, Vano Muradeli Boris Mokrousov Isaac Dunaevskii, Vasiliy Soloviev-Gray, Matthew Blanter, i partier modtaget breve fra ukendte komponister, sat på din egen musik rimede linjer forfatter.

De mest berømte sange på digte af øen

Sang på digtet "Winter", blev udført af Eduarda Hilya i 1960 om "New Year Ogonyok", sat i musik uden kendskab til forfatteren Eduard Hanok, og ingen fejl. Han gentog sammensætningen i filmen Leonida Gaydaya "Ivan Vasilievich", og er tæt forbundet til masserne. "Loft is, knirkende dør ..." - sang næsten alle.

Sovjetiske hit var den berømte "Song er en mand," uropført Iosifom Kobzonom. Senere blev det taget som den afsluttende sang "Song of the Year" prestigefyldte musikfestival. "Landsbyen Kryukovo" komponist Mark Fradkin gav gruppen "Gems", og også gætte med et udvalg af kunstneren.

En af de bedste sange sangteksten militær betragtes som "Vent på Soldier" fortæller historien om en almindelig soldat følelser, ønsker at vende hjem, og blev en populær patriotisk skabelse af dyb og sjælfuld sang "Blackbird", skabt i samarbejde med Vladimirom Yakovlevichem Shainskim.

Sergei G. er en multiple vinder af syngende festivaler og konkurrencer som sangskriver, for bogen "år" blev tildelt den stat Prize for RSFSR dem. Gorky.

Sergey Islands biografi af digteren

Russisk sangskriver-digter, født den 6. september 1911 byen Novonikolaevsk (sibiriske region), søn af en husmor og en køber-pelse, som senere blev ejer af en lille butik. Forældre til fremtidens skribent var semi-kultiveret og meget kritisk over opfattede fascination Sergey læsning. Huset havde ikke engang nogen bøger. Denne afvisning af familie tvang den unge mand til at læse i stearinlysets skær om natten, der uigenkaldeligt påvirket hans syn.

Sergey Ostrovoy overlevede borgerkrigen, til det punkt, hvor han var 7 år gammel. Erstat hvidt på rød og rød på hvid, huskede han vel, såvel som epidemisk tyfus, når de kolonner af slæden, som brænde, transporterer utallige døde kroppe. Disse frygtelige minder har efterladt et dybt præg på den følsomme barns hukommelse.

I skolen, let fundet et fælles sprog med deres klassekammerater, offentliggjort i byens avis bemærker først. I slutningen af 9. klasse i en alder af 16, efter et skænderi med sin far, flyttede hjemmefra og fik et job som journalist i Tomsk.

Gradvist får en vis viden og erfaring, i 1931 flyttede han til hovedstaden i russiske byer - Moskva, og i 1934 var allerede en rejse korrespondent-Union avis "Whistle". Som sådan har forfatteren rejst næsten halvdelen af landet, skrev en masse mennesker fra forskellige faggrupper, med hvem han mødte.

hælder popler

På løbende Sergey Ostrovoy, hvis biografi inspirerer gode menneskelige gerninger, begyndte at blive offentliggjort i aviser all-union skala, startende fra 1934. I 1935, verden oplevede debutkollektion "på den grænsevagt."

Hans digt "hælder poppel" i konkurrence af militære sange Komsomol blev tildelt to priser; Komponist Vladimir og Nikolai Myaskovsky Feret sætte ord til musik, og Sergei selv var en stor belønning.

Pludselig var faldet så meget succes inspireret en ung mand, besluttede han at knytte deres liv med kun kreativitet. Line, kom ud af pennen af forfatteren, præget af menneskeheden; trænge ind i selve dybet af sjælen, de varmede folk. Mere end 10 000 breve, kom svarene til digtet "mor", der blev offentliggjort i avisen "Pravda".

Kæmpede ord og granat

I sommeren 1941 Islands som frivillig gik til fronten og krigen fandt sted i rang af private. Han kæmpede ikke kun bøger, digte og avisartikel, men også almindelig soldat våben: anti flaske, en granat og en riffel. Med de avancerede enheder ind i befriede landsbyer og byer Kalinin region, som ofte besøges i efterkrigstiden. Sommeren 1942 blev skadet og behandlet på hospitalet, i 1944 udgivet en bog om krig poesi. Næsten indtil slutningen af sit liv offentliggjort digte i forskellige publikationer.

Om landsby Kryukovo

Sangen "Landsbyen Kryukovo" har sin egen spændende historie. Forfatteren vil gerne skrive en folkesang, musikken, som, hvis gætte hans tanker, der består af M. Fradkin. Når det færdige produkt undslap til vidder af landet, blev det konstateret, at de landsbyer med samme navn i landet en enorm mængde, og hver oplevet en militær slag.

Alle bøger afsat til det, så snart

Sergey Ostrovoy var gift med Nadezhda Nikolayevna Tolstoy - den berømte harpenist, hædret kunstner i Rusland, hans junior ved 12 år. Det var det andet ægteskab for Sergei G., viste sig at være meget glad: et par har boet sammen i et halvt århundrede, og gift med Sergey G. blive en god skytsengel. Hun og hendes eneste digter dedikerede sin bog.

Indtil de sidste dage Sergey Ostrovoy, biografi, fotos, som er et lysende eksempel på menneskelighed og styrke i sindet, førte en sund livsstil, motion og overholde den daglige rutine. I 1970 ledes han den russiske tennisforbund, mens han var præsident. Og begejstring for tennis er kommet ret sent - i 50 år, og siden da, i næsten 40 år, tre gange om ugen, han gik til retten. Også en digter elsket skiløb, kunne på vej til at tilbringe cirka fem timer.

Det bliver ikke Sergeya Grigorevicha Ostrovogo December 22, 2005. Oprettelse af forfatteren, hvis sange lød hver dag i radio og på tv, er en moderne og relevant i dag - i tider med store omvæltninger og endnu større forventninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.