Publikationer og skrive artiklerPoesi

Simonov Konstantin. Biografi af forfatteren

Simonov Konstantin. Hans biografi i denne artikel begynder med at sige hans fødested. Et sted, der er Petrograd.

Så, November 15 (eller 28, New Style), Konstantin blev født (selvom navnet er noget, han faktisk Cyril) Mikhailovich. Han bragte sin stedfar, der underviste på den militære skole. Og hvor han boede som barn kendt forfatter Simonov Konstantin? Hans biografi fortæller os, at han boede i Saratov og Ryazan.

I 1930 dimitterede Simonov syv år, og derefter sendt til lære erhvervet som en turner. Det følgende år, hans familie flyttede til Moskva. Simonov Konstantin (biografi, beskrevet her så kort som muligt, så det kan udelades mange detaljer) begynder at arbejde på fabrikken, og arbejde der indtil 1935. I 1931:e begynder Simon at skrive digte.

I 1936 for første gang, "lyser op" i magasinet nu kendt Simonov Konstantin (biografi rapporter og deres titler - "Young Guard" og "oktober"). I disse tidsskrifter er blevet offentliggjort sine første poetiske værker. I 1938, forfatteren konkluderer undersøgelsen i den litterære institut til dem. Gorky og kom ind i graduate instituttet. Men året efter blev han sendt til Mongoliet på Halkin-Gol. Han arbejder der som krigskorrespondent. Efter denne tur Simonov tilbage til college kom aldrig tilbage.

Det første stykke, som rapporteret til os af Konstantin Simonov biografi, skrevet af ham i 1940, og efter - iscenesat i teatret for Lenin Komsomol. Name it - "Love Story". Den anden Stykket blev skrevet af Konstantin Simonov i det følgende år, og blev kaldt "En fyr fra vores by." I løbet af året, har Konstantin ikke spilde tid - han gik på kurser for krig journalister, der var på militær-politiske Academy, og desuden modtaget tvungen militær rang af kvartermester af den anden rang.

Amazing mand var Konstantin Simonov. Kort biografi det ikke regne kedeligt liv. På det kan være mange ting at fortælle verden.

Da krigen begyndte, blev Konstantin indkaldt til hæren, og begyndte at arbejde i papiret med titlen "Battle Flag". Allerede i 1942, det år blev han en ledende bataljon kommissær, og i 1943 - en oberstløjtnant. Efter krigen Simonov overhovedet flyttet ind i rækken af oberster. Næsten alle dets krigsmateriel blev offentliggjort i "Red Star". Under krigen blev Konstantin skrevet flere skuespil, historien, samt to digtsamlinger.

Som krigskorrespondent lykkedes Simon at komme på alle fronter, der kører på rumænsk, bulgarsk, jugoslaviske, polske og tyske lander. Personligt er jeg set det sidste slag for Berlin. Efter krigen kom udgivelsen af hans samling af essays.

Efter krigen rejste han til mange udenlandsrejser. I tre år har han rejst til Japan, USA og Kina. Som korrespondent for "Pravda" levede i Tasjkent (1958-1960).

Hans første roman, som kaldes "kammerat med våben", blev udgivet i 1952, og fulgte ham, og bogen "The Living og Det Døde" (1959). Konstantin Simonov skuespil "Den fjerde" var iscenesat i 1961. Iscenesat teater "Moderne". Fra 1963 til 1964, Konstantin skrev romanen "Soldater er ikke født", som er skrevet i forlængelse af 1970-1971, som kaldes "The Last Summer".

I mange romaner blev Simonov filmet film og desuden forfatteren førte en meget aktivt socialt liv.

Han døde Konstantin Simonov, 28 i august måned, den anden i 1979.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.