FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hovedstaden i staten Montana - en illustration af de historiske begivenheder i det vilde vesten

I den fjerdestørste amerikanske stat er hjemsted for omkring en million mennesker. Tyndt befolket område beliggende på grænsen til Canada, de lokale kaldet "landet af en bred himlen." Det område i et af de smukkeste stater i USA er erklæret beskyttede områder og attraktioner ligger her har fået tildelt status af "nationale monumenter".

Et paradis for alle

Montana (USA) - et paradis for økoturisme. Bedøvelse bjerglandskab vil ikke efterlade nogen ligegyldig, og nationalparker er beliggende i et område af særlig interesse for forskere af uberørt natur.

Amerikanske stat, hvis navn er knyttet til det vilde vesten, pustet af ekstrem romantik, selv om der var ingen cowboys her er langt væk. Men i regionen er underholdningsshows, hvor du kan prøve at tvinge tyr, forsøger at binde ham op.

landets vigtigste centrum overraskelser rocky mountains, afbrudt af flade jord. Denne kontrast elsker rejsende fra hele verden, der forsøger at nyde den spektakulære natur og usædvanlige seværdigheder, herunder netværk af indiske forbehold er frigivet.

Montana: By

Husdyr personale, der leverer hele landet kød og mælk, kan ikke prale af større byområder. De største byer i regionen - Billings og Missoula, hvis befolkning ikke overstiger 100 tusind. De beskyttede områder er små centre tilpasser sig ruterne turist infrastruktur. For eksempel, berømt for sine fantastisk smukke vandfald i Three Forks kombinerer dyreliv og komfortabel indkvartering for alle rejsende.

Historien om Helena

Hovedstaden i staten Montana, beliggende nær Missouri-floden, er dens udseende forpligtet til ekspeditioner af berømte opdagelsesrejsende Lewis og Clark, som studerede det vilde vesten. På det område af en lille bygd, har forskerne opdaget enorme forekomster af ædle metaller, nyheden om der spredt over hele landet.

Bølgende minearbejdere slog lejr modtaget oprindeligt kaldt "Sidste Chance", men med udvidelsen af det område af de lokale beboere rejste spørgsmålet om omdøbning forliget, hvilket skete i 1864. Siden da er hovedstaden i staten Montana kendt verden over som Helena. Til minde om en guldgraver er et af de centrale gader i byen er et smukt navn, "Sidste Chance Gulch."

Moderne byliv

I begyndelsen af XX århundrede, guldreserver af det administrative og kulturelle centrum opbrugt, og i annalerne af amerikansk historie kom i virkeligheden om at leve i øjeblikket i de mest velstående forlig 50 millionærer, hvis antal per indbygger var højere end i de rigeste byer i verden.

Nu hovedstaden er hjemsted for omkring 45 tusind lokale beboere, hvoraf størstedelen - europæerne og latinamerikanere og indianere udgør kun tre procent.

Bevarelse af historiske steder

For alle de turister vil være interesseret i at tage en fascinerende rundtur i sølvminer i tidligere århundreder. Forladt Ranch "Sidste Chance" vil sætte alle med interessante liv de første bosættere i byen og vise det enkle liv af grundlæggerne af hovedstaden.

Hertil kommer, de kommunale myndigheder, der beskæftiger sig med bevarelse af den historiske hukommelse, restaureret herregård og residens for den første guvernør i staten. Nu er byen af Helena tilbyder alle nysgerrige udlændinge gå til den restaurerede landsby det vilde vesten, at røre forbi tider.

vigtigste seværdigheder

De oprindelige folk i de hellige at ære den lokale religiøse attraktion - kirken St. Helena. Det mest imponerende gotiske bygning, bygget i begyndelsen af sidste århundrede, overrasker alle turister storhed og arkitektonisk design. Dens vægge kommer for at bede pilgrimme fra hele verden.

Den anden hovedbygningen til beboerne i hovedstaden er Capitol kaldes hjertet af byen. Der er lokale myndigheder, der tager afgørende beslutninger og vejledende liv hele staten.

Opført i slutningen af sidste århundrede, gennemgik en massiv struktur over tid, en række ændringer i forbindelse med udvidelsen blev sat yderligere to fløje.

Pride i Hubbard

Hovedstaden i Montana er stolt af grundlæggeren af Scientologi - Ron Hubbard. Hans familie flyttede til byen, når den næste religiøse leder, hvis aktivitet opfattes tvetydigt, stadig var ung. Elders huske den fantastiske Ron venskab med de indianerstammer, der lever tæt på hovedstaden.

Og chefen shaman Hubbard selv gjort sit blod bror, til at hjælpe ham med denne særlige ære. Det siges, at dette venskab påvirket dannelsen af en bemærkelsesværdig personlighed, hvilket siger meget, ikke kun i Amerika.

Wonderful Montana State kapital vil være for alle rejsende ikke kun en by med uberørt natur, men også at præsentere en illustration af de historiske begivenheder, der fandt sted i de seneste århundreder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.