Kunst og underholdningFjernsyn

Darya Subbotina - hvilket fører til en strålende smil

På omslaget af spørgsmålet om magasinet «Top Skønhed» December var Daria Subbotina, som var ledsaget af et foto af hendes oprigtige tilståelser og besvare spørgsmål.

biografi

Født denne studievært i 1976 i Moskva. Hendes barndom blev brugt med mine bedsteforældre. Mor Darya - Tatiana Syrova - var announcer af Radio- og tv. Efter tyve års erfaring i international tjeneste blev hun en DJ i radioen "Nostalgie". Hendes datter studerede i en specialskole, hvor en dybtgående undersøgelse af fremmedsprog. I skolen, skrev Daria Subbotina tekster til et program kaldet «AM i Rusland» for udlændinge, der bor i Rusland. Der begyndte hun at tage deres første rapporter, interviews og føre deres kategorier. Hun flyttede derefter til programmet "Vremechko".

Radiostationen "Echo i Moskva" Daria Subbotina førte sin sektion. Samtidig blev hun optaget på Det Naturvidenskabelige Journalistik ved Moskvas Statsuniversitet. Fremtidige undersøgelser studievært kombineret med arbejde som journalist i programmet "Vremechko", derefter gå til TV-selskab "Wind".

popularitet

Daria bestået støbning og blev den førende på Muz-TV. Det er denne ungdom kanal og gjort det populært. I første omgang var det den førende program "MuzMetel", hvor hun arbejdede sammen med Aurora, og derefter - de daglige "Evening Bells".

Hertil kommer, Daria Subbotina foretaget på Muz-TV "PleyMenyu". Efter nogen tid, kunne deres tandem med Aurora se og lytte til "saftpresser".

Denne ensporet og meget flot pige er blevet tildelt titlen "mest romantiske" på TV. Hvor hun arbejdede i syv år. Vela timers estere, programmet "Siesta", og selv deltog i kampagnen under præsidentvalget i 1996 i projektet "Stem eller taber", hvor vært for koncerter og arrangementer.

I 2002 "Rusland" TV-kanal inviteret Daria blive en korrespondent i "Around the World". I det arbejdede hun for to og et halvt år. I løbet af denne tid, sammen med besætningen hun rejste mere end tredive lande på planeten. som den førende morgen "Nyttige am" I 2005 blev hun inviteret til kanalen "Home". Darya Subbotina derefter udgivet sin egen personlige projekt - en serie kaldet "Kvinders Property".

Min favorit program

"Global bedstemor" - overførsel af de førende navne mest elskede. Udgivet i formatet sidespring ind i den historiske fortid med de heltinder - kvinder i det tidligere sovjetiske rum, hun fortalte mig alt, ophidset armensk og Dagestan, Moldova og Kasakhstan, og, selvfølgelig, russiske bedstemødre, deres familier, karriere, børnebørn. Daria med sit program været på besøg beboere i udlandet - Japan, Latinamerika og så videre ..

I 2008: e gik hun til at arbejde på NTV. "Suburban svar", som hun var, der dækker alle spørgsmål i forbindelse med landskabspleje. Siden januar 2010, flyttede hun til "Ride af valkyrier" - et show i radioen "Mayak". Parallelt hermed Daria Subbotina, personlige liv, som endnu ikke er udviklet, hvilket fører til forfatterens magasin kolonne.

De sidste to år, at dette fører til en strålende smil levede på Bali, fordi, at have været her en gang, mens på ferie, forelskede sig i karakteren af disse steder. For nylig vendte hun tilbage til Moskva for at forberede en ny serie af programmer.

præferencer

Pigen er meget populær med italienske og indiske køkken. Derudover elsker hun at tilbringe din ferie i Rom, hvor det tiltrækker alt, herunder kultur og maden. Hun kender mange nationale retter og nyde deres ordrer i restauranten, men huset kan kun koge spaghetti.

Daria er en fan af den moderne forfatter Dmitry Lipskerova og Murakami, Pelevin og Merian Keyz. Hun er konstant opfordret til at gennemføre firmafester og koncerter med stjernerne, samt private parter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.