SkønhedHudpleje

Brystforstørrelse teknik maksbyust eller traditionel medicin?

Mange kvinder i alle aldre er utilfredse med deres små bryster, de drømmer at øge den. Nogle har løst dette problem ved hjælp af dyre og ofte farlige kirurgiske procedure. Nu er der en metode til brystforstørrelse maksbyust. Det hjælper til at gøre det perfekte bryst. Berømte sanger Anna Semenovich siger hun ved et uheld lært, at der er en metode til brystforstørrelse maksbyust, hun læse anmeldelser om det og beordrede via internettet. Takket være denne teknik, sangeren har nu en smuk buste.

Traditionelle metoder til brystforstørrelse

Kvinder med små bryster behøver ikke at ignorere de opskrifter af bedstemødre, med til at forstørre bryster gennem lægeplanter. Følgende bevist populært for århundreder måder at øge buste:

Linden blomsterhonning. Sin vel anvendes sammen med folinsyre, vitamin A og E. De fremstillede te blomster af linden kvinder nødt til at drikke en dag, to - tre gange som tidligere insistere omkring 10 minutter. Det er velsmagende og sundt! Og vitaminer har en positiv effekt på tilstanden af hele din krop.

Nælder. Det er bedst at samle det i maj. Vodka flasken tæt fylde af friske brændenælder, dække den helt med vodka. Infusion dækker ikke proppen. Det skal holdes i lyset, i vindueskarmen i en uge. Derefter to uger insistere brændenælder på et mørkt sted, hvis det er nødvendigt, toppet op med vodka, at hun var helt dækket med brændenælder. Færdig tinktur taget før et måltid en spiseskefuld.

Oregano. Brew te med oregano i filterposer. Drik te til enhver tid. Og hvis det tørre græs, så gør infusion: oregano, to spiseskefulde, at brygge i et glas med kogende vand. Tyve minutter insistere og tage oregano en dag to gange opvarmes i 20 minutter, før du spiser en halv kop.

Hørfrø. Det kan tilføjes til yoghurt eller yoghurt, på én gang en spiseskefuld. Drik to gange om dagen. Vil tage omkring to måneder, bryst størrelse vil behage kvinder.

Humle. I en termokande med brygget klokken otte: 1 spiseskefuld af hop på et glas vand. Før spise en halv kop at drikke infusion på dag to - tre gange på én gang.

Mallow. Althea officinalis eller vilde katost. For at gøre en infusion, katost rødder har brug for: en spiseskefuld pr kop mælk. I den kogende mælk droppe katost og kog i ti minutter på lav varme. Effekten af denne infusion kan blive forsinket i et år, siden starten af infusion af forbruget.

Når en kvinde har været fytoterapi, skal det erindres, at det er nødvendigt at tage lang tid, og lægeplanter regelmæssigt til bryst markant forøget. Men for nogen fytoterapi er måske ikke så effektiv som for eksempel teknikken med brystforstørrelse maksbyust, alle på forskellige måder.

Piller til brystforstørrelse. Medicin hjælper til at beskæftige sig med sundhedsproblemer, så mange mennesker har tillid til dem, i håb om, at de vil give den ønskede effekt. Og de mener, at det vil bidrage til at øge bryst piller. Men uanset om de er sikre for vores krop? Normalt bruges til brystforstørrelse i form af kosttilskud tabletter med et indhold af fytoøstrogener. Men de er sjældent testet i specialiserede forskningscentre. Og så er det umuligt at få pålidelige oplysninger, for så vidt de er uskadelige og effektive. Kun en læge kan afgøre, efter at have undersøgt brystet, om der skal træffe sådanne piller. Men de gode læger anbefaler ikke at bruge dem som ikke er fuldt ud klar over deres indvirkning på menneskers sundhed. Og effekten af brystforstørrelse vil være synlig kun under medicinering.

Det er vigtigt at huske, at særlige øvelser også fremme væksten af bryster.

Enhver kvinde, der drømmer at forstørre brysterne, skal du vælge, hvad der er bedst for hende: en teknik til brystforstørrelse maksbyust, traditionelle metoder eller tabletter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.