Nyheder og SamfundFilosofi

Filosofiske udsagn om livet. Filosofiske ordsprog om kærlighed

For nylig er det mode for filosofi redegørelse vinder momentum. folk bruger ofte kloge ordsprog som statusser på sociale netværk. De hjælper side forfatter for at udtrykke deres holdning til den igangværende virkelighed, til at tale om deres humør til andre og, selvfølgelig, fortælle offentligheden om funktionerne i deres verdenssyn.

Hvad er den filosofiske udsagn

Ordet "filosofi" skal forstås som "kærlighed til visdom". Dette er en særlig måde at være af viden. På dette grundlag bør filosofiske udsagn forstås som at sige, om de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med at forstå verden, af livet, af den menneskelige eksistens, relationer. Disse kan blive henvist som de tanker af berømte filosoffer, kendte mennesker og ræsonnement helt ukendte forfattere.

Filosofiske udsagn om livet

Denne form for ytringer udtrykker holdningen til livets mening, succes, forholdet begivenheder med den person og egenskaber tænkning.

Meget populær argument nu, at omstændighederne i livet er et resultat af vores tanker. Guided i deres handlinger ved gode intentioner, folk føler sig konstant glæden ved livet.

Bemærkninger af denne art findes i buddhistisk litteratur, som siger, at vores liv - et resultat af vores tanker. Hvis en person taler og handler med venlighed - lykke følger ham, som en skygge.

Det er umuligt ikke at bemærke spørgsmålet om betydningen af menneskets personlige ansvar, der følger med det. For eksempel A. S. Grin udtrykker tanken om, at vores liv ændrer ikke en ulykke, men det faktum, at der er i os.

Der er også mindre specifikke filosofiske udsagn. Aleksis Tokvil påpegede, at livet ikke lider eller fornøjelse, og er et spørgsmål, som skal gennemføres frem til slutningen.

Anton Pavlovich Chehov i hans bemærkninger meget kort og klogt. Det understreger værdien af liv, at bemærke, at det ikke kan "skrevet ned på ren kopi." Betydning af liv på jorden, vores landsmand mener en kamp.

Arianna Huffington sagde, at livet - er en risiko, og vi vokser kun i højrisiko-situationer. Den største risiko - det råd til at elske, at åbne op til en anden person.

Arthur Schopenhauer filosofiske bemærker, at form for liv der nu.

Aristoteles ser betydningen af menneskets liv er at gøre godt.

Vikentiy Vikentevich Veresaev optimistisk siger, at livet - det er ikke en byrde, men en glæde. Omdannelsen af vores eksistens i byrden, vi er skyldige.

Viktor Mari Gyugo ser enorm værdi i vores forestillinger om livet, hvilket giver hende rollen som en vejledning i rejsen.

Østlige vismænd påpeger, at kun de mennesker kan gøre deres eksistens bedre, kun gælder for denne hensigt.

Dzhon Reskin opkald at værdsætte hver dag i dit liv, lysende det en god ting at gøre, sejren, tilegnelse af viden.

Filosofiske udsagn om meningen med livet er ofte reduceret til simple konklusioner. Som du ved, nogle mennesker, især unge, så travlt med sin søgen efter at mangler en masse interessante ting. Fans spekulere sige, at livet i sig selv er meningen med livet.

Filosofiske ordsprog om kærlighed

Selvfølgelig, sådan noget som kærlighed, fortjener særlig opmærksomhed.

Mange, især Stravinsky, understrege, at det er den stærkeste kraft i verden.

Kærlighed, som påpeget af Albera Kamyu, retfærdiggør angreb af fortvivlelse, som mennesket er udsat.

L. N. Tolstoy klogt mærker, at give nogen dette lys følelse, vi mister noget.

En anden berømt russisk klassiker F. M. Dostojevskij siger, at opleve kærligheden til mand, ser vi ham som Gud skabte ham.

Gorky interessante taler om de følelser af ulykkelig og dens drivkraft. Han bemærker, at i dette tilfælde manden trukket op og bliver større.

Kærlighed og jalousi er meget rigtigt sagde La Rochefoucauld, at bemærke, at jalousi - det er mere selv-kærlighed end til en anden.

Rousseau siger, at når man elsker dybt, han ikke kan huske sig selv. Rigtig fornuft er altid ledsaget af et ønske om at give til en anden person.

En interessant metafor fører A. P. Chehov, siger, at ægteskab med den forhadte pige kun for den grund, at det er nuttet, er som at købe unødvendige ting, hvilket er godt.

Refleksioner af klassikere denne høje følelse meget sandt, men nogle gange lidt opstyltet. Filosofiske udsagn om dette emne kommer ofte og ukendte forfattere. Som regel er disse unge piger og kvinder. Deres diskussioner om dette emne lidt naive, men afspejler følelsen af forventninger repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden i en tilstand af kærlighed, der ønsker denne form for kærlighed, der er skrevet i bøgerne.

Filosofferne af manden og hans storhed

Typisk har denne argumentation områder vedrører spørgsmålet om, hvem der er den rigtig mand. Her er nogle berømte filosofiske udsagn.

A. N. Radischev sagde, at en rigtig mand altid ser en mand i en anden.

Antoine de Saint-Exupéry i hans ræsonnement som et søgeord tildeler ansvar. I sine bemærkninger, at være en mand - er at føle skam for alle onder i samfundet og til at være stolt af sejr hjælpere.

Demokrit tænker over, hvordan folk udtrykker sig i begær. Efter hans mening, en god og ærlig manden på gaden ikke kun gøre dårlige ting, men vil ikke have det.

Der er filosofiske udsagn om den person, der fremhæver hans storhed.

For eksempel A. S. Grin bemærker, at folk har enorm magt over fortiden, nutiden og fremtiden.

Antuan De Saint-Exupéry en forudsætning for at komme videre til et samfund anser respekt for den person.

Den høje skæbne Guds børn smukt sagde Viktor Mari Gyugo: "Mennesket blev ikke skabt for at ernære sig en kæde, og til vidt åbne vinger, svæve over Jorden."

Filosofiske udsagn med humor

De mest populære sjove filosofiske udsagn. Bortset fra det faktum, at de gør det muligt igen at smile, kloge ordsprog humor er normalt meget præcis.

Af de klassikere, for eksempel, bemærk vi erklæringen fra Mark Twain om, hvordan alt i livet bliver klart, når vi husker, at alt er vanvittigt.

Emil Meek ironisk bemærker om tilbøjeligheden af mennesker til at gentage den geniale ting, som ikke alle papegøjer taler, spise og skrive.

Med humor, at livet er en kamp, siger Oleg Denisenko, at bemærke, at boligproblemet er løst helt i himlen.

En af de klassiske tegneserie kloge ordsprog kan med rette betragtes Faina Ranevskaya, sagde sklerose kan ikke helbredes, men du kan glemme alt om det. Dens filosofiske udsagn om livet er værd at overveje i en særskilt artikel.

Filosofien bag show-business stjerner

Mange medlemmer af samfundet, især den unge generation, der er interesserede i "filosofere" berømtheder fra musik og film.

Den mest populære siger Anzheliny Dzholi. Det siger meget om relationer, kærlighed, liv. Så skuespillerinden fastslår, at kærligheden - er behovet for at give og opleve den lidenskab, vi altid ønsker at tage.

Hendes mand, Brad Pitt, kan lide at tale om forholdet til sin kone, om arbejdet i den herlighed, kalder det sidste er ikke helt ordet censur.

opgørelser af politikere

Blandt de fremtrædende politikere især ønsker at bemærke den veltalenhed af formanden for Den Russiske Føderation, Vladimir Vladimirovich Putin.

Hans bemærkninger er altid apt, nøjagtige, og at rart, lederen af vores stat har en stor sans for humor.

Meget kort og korrekt sagde han om held, "Lucky dem, der er heldig." Enhver succes - en konsekvens af meget arbejde og implementere den rigtige strategi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.