Kunst og underholdningFilm

Filmen "Predators": skuespillere

"Predators" er en science fiction film fra 2010. Direktøren er Nimrod Antal. Denne film er en fortsættelse af "Predator" - et fantastisk billede af 1987. Hvad er filmen af Antal? Plot, aktører og roller af "Predators" er præsenteret i artiklen.

Filmen fortæller om jordlændingernes kamp med udlændinge. Sidstnævnte fører jagten på mennesker og derved erhverver nye kampfærdigheder. Kassekontoret berettigede filmskabernes forventninger. Mere end 120 millioner indsamlet på kassekontorfilmen "Predators". Aktørerne spillede en vigtig rolle i dette.

Grunden

Hovedpersonerne er den tidligere militær Royce, Isabelle, Nicholas. Også til stede i filmen er et tegn som den mexicanske Cuchillo. Nikolai er en militær mand fra Rusland. Alle disse tegn er af forskellige årsager i junglen. Her begynder deres eventyr. Sammen kommer de til en bakke, hvor de bliver angrebet af temmelig mærkelige, hidtil usædvanlige dyr. Filmens helte klarer at kæmpe for en pakke rovdyr.

Skuespilleren, der spillede Royce, er nomineret af flere prestigefyldte priser. Han spillede roller i film, der modtog verdensomspændende popularitet. Og blandt dem er ikke kun fantastiske film. De yderligere begivenheder af Nimrod Antals film er reduceret til jordforsøgs forsøg på at besejre udlændinge. De lykkes selvfølgelig. Selvom ikke uden tab. Så, hvem spillede krigerne med udlændinge i filmen "Predators"?

skuespillere

Royce spillede Adrien Brody. Alice Braga udførte Isabel rolle i filmen "Predators". Skuespilleren Oleg Taktarov spillede et russisk militær, der døde i udlændinges hænder. Det beskrives kort nedenfor. Filmen blev også spillet af Tofer Grace, Luis Ozawa Changchen, Lawrence Fishburne. Danny Trejo spillede rollen som Cuchillo. Andre aktører i filmen "Predators" - Brian Steele, Carey Jones, Derek Mears.

Adrien Broadley

Hovedrollen i filmen "Predators" - en skuespiller, kendt i begyndelsen af 2000-tallet. Adrien Brody blev født i 1973. Han drømte om filmkarriere fra en tidlig alder. Han tog eksamen fra Academy of Cinematographic Arts. Indtil 2002 spillede Broadley en masse roller. I sin filmografi er der film som "Frihedens højde", "Brød og roser", "Den tynde røde linje" og mange andre. Men navnet på denne skuespiller blev kendt for hele verden, frem for alt takket være billedet af pianisten Shpilman i Roman Polanskis film. Til denne rolle blev han tildelt Oscar.

Efter udgivelsen af filmen om besættelsen af Polen begyndte Broadley oftere at trække sig tilbage. Han spillede i komedien "The Doll" med Milla Jovovich, filmene "The Mysterious Forest", "The Jacket". I 2005 blev premieren til "King Kong", hvor skuespilleren spillede den vigtigste mandlige rolle.

Oleg Taktarov

Han var engageret i sport siden barndommen, men drømte om at handle karriere. Taktarov gik til USA i 1994 for at realisere sin drøm. Men det krævede penge. Atlet deltog i konkurrencer i single combat. Berømmelse på dette felt hjalp ham til at starte en karriere i biografen. Film med Oleg Taktarov: "Præsidentens fly", "15 minutters herlighed", "Natets værter".

Alice Braga

Den brasilianske skuespillerinde lavede sin film debut i 1998. Berømmelse kom til hende efter udgivelsen af maleriet "Guds by." Til rollen i denne film blev Alice Braga nomineret til den brasilianske nationale filmpris. Andre film med denne skuespillerinde: "Jeg er en legende", "Mælkevejen", "Blindhed", "Dronning af Syden", "Dræb mig tre gange"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.