FormationUngdomsuddannelse og skoler

Doc - hvem er det? Betydning, synonymer og eksempler

"Doc" - er glemt, men en meget interessant ord. Så de siger om specialisten i noget felt. Men vi vil beskæftige som altid detaljer betydningen og synonymer, samt give klare eksempler.

hvilket betyder

I dette tilfælde, kan du gøre uden listerne, fordi værdien af vores genstanden for undersøgelsen er kun én. Dock - er en high-class specialist i en bestemt sag. Og der er ingen enighed om spørgsmålet, henviser det til en stil blandt ordbøger. Forklarende Ordbog Ozhegova Shvedova og mener, at det er dagligdags, men mere moderne ordbøger foretrækker det mundrette variant. Det er vores opfattelse, alle klassikerne er rigtige. Doc - det er en definition, der er sjældent at høre den fornemme mand. I de film, hvor der anvendes udtrykket, er det bruges enten i forhold til de marginale elementer - kriminelle eller folk leger gemmeleg med loven.

For eksempel kan du høre denne version: "Du høre, hvad han siger, Skaldet i trillebøre mener han i dem bare anklagebænken." Ved selve strukturen i tale er det klart, at der ikke er udtrykt af akademiker.

Synonymer

Erstat ordet "dock" - dette er ikke en vanskelig opgave. Hvis læseren vil gøre det muligt for ordspil med et strejf af en tautologi, er det ikke nødvendigt at være en anerkendt ekspert i russisk, at beskæftige sig med udvælgelsen af alternativer. Lad os se, hvad vi har:

  • al;
  • specialist;
  • særlige;
  • mester;
  • ekspert;
  • ekspert;
  • hval;
  • håndværker;
  • oversejlet.

Vidunderlige ordsprog, levende og ægte. Selvfølgelig er ikke alle er egnet synonym at erstatte. For eksempel, hvis situationen officielle og frihedsrettigheder ikke kan være, kan du vælge en simpel definition af en høj klasse faglige, såsom en "ekspert", "specialist", "ekspert". I en uformel situation, kan du lade mig gå.

Løjtnant Colombo - dock detektiv tilfælde

Men med tankerne og ikke sige ja? En mærkelig mand, klædt i en gammel frakke. Alt imens en eller anden måde bulet, undertiden ubarberet, næsten altid har ikke tid til morgenmad. Med andre ord er der ingen fare for gerningsmanden.

Men han ved ikke, at det er kun en del. Colombo, måske, en tosse i udseende, men hans øjne skarpe: han ser og forstår alt. En morder, der kender fra starten. Efter alt, hvis politiet straks viste sin kvælertag, han ville ikke have fanget så mange skurke, og morderen er sikker på, at han ikke er i fare, og nogle gange endda delt med løjtnant deres gæt om, hvordan forbrydelsen skete, og kunne ikke hjælpe sig selv giver samtidig. Du kan ikke flirte med en tjener af loven.

Naturligvis Løjtnant perfekt illustration af vores undersøgelse objekt.

Nu læseren kender definitionen af "dock" -konceptet. Betydning vi malede detalje for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.