Nyheder og SamfundFilosofi

Subjekt og objekt i filosofi. Det er ved at undersøge denne videnskab?

I dag rundt om i verden gennemført mange diskussioner om de forskellige områder af videnskab til at forklare verden. общество, зачастую природа или отдельный человек. Formålet med filosofi er det samfund, der er ofte naturen eller en privatperson. Med andre ord, den centrale virkelighed af systemet. Videnskab er meget kompleks, så det er tilrådeligt at undersøge alle dens aspekter.

Subjekt og objekt i filosofi

Da de metoder og former for åndelig aktivitet, filosofi opstod i Kina og Indien, men den klassiske natur har nået i det antikke Grækenland. Dette udtryk blev første gang brugt af Platon til at henvise til en innovativ retning. . Når man studerer processen med at vide, hvordan systemet struktur, som dens elementer kan skelne subjekt og objekt i filosofi. Det første er et bæremateriale og praktisk aktivitet, en kilde af aktivitet på kognition, eller et andet objekt. Så den anden direkte konfronterer emnet (fordi det er på filosofien om objektet sendes til emnet energi). на три категории: человек (совершенно любое разумное существо и его структура), окружающий мир (в том числе мир идей и другие, даже возможные, миры), а также отношение человека к себе и всему окружающему. Historisk set kan genstanden opdeles studiet af filosofi i tre kategorier: mennesker (helt enhver sansende væsen og dens struktur), verden (herunder ideernes verden, og andre, er det endda mulige verdener), såvel som forholdet mellem mennesket til sig selv og sine omgivelser.

Emnet for filosofisk forskning er objektegenskaber af virkeligheden, som er af størst interesse i videnskabelig retning af specialister. Det er vigtigt at bemærke, at den rolle, emnet for filosofi kan være et særligt aspekt af objektet og alle dens manifestationer.

Den grundlæggende idé om videnskab

I begyndelsen af sin udvikling filosofi er fokuseret på alle aspekter af forskning og faktisk gav anledning til en bestemt videnskab, der omfatter kemi, fysik, geometri og så videre. Senere, mod begyndelsen beslaglagt af de særlige aspekter af forskningen. Således er grundlaget for dannelsen af filosofiske viden er inden for forskning og disciplin, tilgange til at finde, samt metoder til at søge, afprøvning og integration af information. Filosofien er drevet af følgende områder:

 • Faktisk er den tilgængelige materiale natur: alt, der omgiver en person, eksklusive sig selv. Det er vigtigt at bemærke, at kendskabet til omfanget, som de naturvidenskabelige videnskaber, men det er hensigtsmæssigt at supplere de særlige metoder til filosofi.
 • и его предмет имеют соответствующие особенности, недоступные другим направлениям знаний. Metafysisk virkelighed, undersøgelser der udelukkende beskæftiger sig med denne videnskab, fordi genstanden for filosofi og dens emne er relevante funktioner, der ikke er tilgængelige for andre områder af viden.
 • Socio-offentlige sfære betragtes i sammenhæng med de humanvidenskaberne.
 • Offentlig eller privat installation personen er et system forbinder en bestemt person og sociale grupper, som studerede filosofi sammen med andre forskningsområder.

Den centrale funktion af filosofi

и ее основные особенности определяют сферы деятельности, в которых проявляется интерес и совершается научное действие. Formålet med studiet af filosofi og dens vigtigste funktioner definere omfanget af aktiviteter, der er en interesse og engageret videnskabelig handling. Science funktioner udgør et sæt specifikke resultatmål og målsætninger som reaktion på skiftende faktorer. Så de vigtigste funktioner er følgende områder af filosofi:

 • Ideologisk funktion bestemmer undersøgelsen, samt vejledning anvendelse af den enkelte eller samfundet som helhed ved at studere filosofi.
 • , и ее абсолютное познание. Erkendelsesteoretisk funktion involverer fortolkning af virkeligheden, der omgiver et særligt formål med filosofi, og dens absolutte viden.
 • Metodologisk funktion er at kontrollere produktions- og kontrolmetoder for at nå deres mål inden for videnskab og forskning.
 • Information og kommunikativ funktion giver flow kontrol og indholdsdata mellem nogen af agenter, der er involveret i disse processer.
 • . Værdi-justeringsfunktion udfører en vurdering aktivitet, der er direkte involveret et særligt formål med filosofi.

Hvad ellers?

Yderligere funktioner er følgende kategorier af filosofi:

 • Kritisk funktion indebærer en vurdering af fænomenet eller proces, såvel som dens sammenligning med den viden af den opfattelse, at arbejder på en "kritiker -. -conclusion konklusioner"
 • Integration funktion tyder på, at filosofien om viden akkumuleres og danner en forenet deres system.
 • Ideologisk funktion distribuerer og evaluere komplekse synspunkter om de forskellige sociale grupper. Med andre ord er denne funktion involveret i forskning af ideologier.
 • Forudsigelig funktion giver prognoser baseret på kendte oplysninger. Det er vigtigt at bemærke, at den model, der svarer til denne funktion, meget bedre integreret i kulturen og i det videnskabelige felt (i forhold til lignende områder).
 • Designing funktion er ansvarlig for dannelsen af designs, komplekser og billeder. позволяет составлять прогнозы, а также осуществлять моделирование и проектирование. I dette tilfælde, filosofi objektet giver dig mulighed for at gøre forudsigelser, samt udføre simulering og design.
 • Pædagogisk funktion indebærer indvirkning på skabelsen af en bestemt trossystemer af både mennesker og samfundet som helhed.

Funktioner filosofi

Naturligvis hvert område af ekspertise, hvilket svarer til en bestemt tidsperiode bestemt af sine egne karakteristika og funktioner. Således i en tid med førsokratikere var et grundlæggende træk ved systematisk refleksion og debat ordningen som en forklaring på hans mening på en eller anden sag. Så ofte dannet dogme, det vil sige, var videnskaben baseret på den subjektive karakter af filosoferen, og beviserne er normalt baseret på myndigheden. должен изучаться детально. Sokrates senere dannede en ny metodisk kompleks, hvilket forudsætter, at ethvert objekt af videnskabsteori bør undersøges nærmere. Den næste fase var præget af at identificere innovative inspiration og motivation. Det faldt sammen med et absolut fald i kulturen på grund af benægtelse af gamle principper og praksis (herunder guderne). Nihilisme Derudover kan centrale elementer i dette tidsinterval bemærkes grænse højden af den enkelte i Science, ofte kom til en absurditet. Den romanske periode er præget af fokus på etik og æstetik, samt individets rolle i samfundet. Men den æra af hellenismen at fuldføre overgangen fra den sekulære kultur til verden visningen af religiøs karakter, hvilket førte til en komplet stilstand og kulturel nedbrydning af samfundet.

Presserende problemer i filosofi

Som enhver videnskab, er filosofien været forsker forskellige hypoteser om løsningen af visse spørgsmål. Således er det største problem anses for videnskabelig er følgende kategorier viden:

 • Problemet med skabelse, som er den mest relevante.
 • Problemet med kognition, hvilket indebærer at spare visheden om viden.
 • Midlertidigt problem karakteriseret ved enkelhed af ekspression, men den relative kompleksitet af opløsningen, fordi tiden er en subjektiv værdi. Den måler længden af processer eller fænomener i forhold til andre lignende kategorier.
 • Problemet med sandheden involverer adskillelse eneste sande og falske.
 • Problemet med emnet og metode forskningsområdet skyldes de forskellige tilgange til problemstillinger og modsatrettede synspunkter om den anvendte metode.
 • Problemet med mening i livet.
 • Problemet med personlighed med hensyn til dens dannelse og uddannelse (ikke det samme som træning).

Hvad ellers?

For nylig har en række problemer, der aktivt behandler filosofiske viden, udvidet betydeligt. Så det gennemført følgende kategorier:

 • Problemet med døden, som er svaret på spørgsmålet om eksistensen af død og liv efter det.
 • Problemet med samfundet som helhed, er tæt forbundet med den personlige spørgsmål. Her er en gennemgang af de sociale grupper og relationer mellem dem, fordi holdet er ikke en menneskemængde, og samfundet - dette er ikke et samfund.
 • Problemet med frihed, som regel, velkendt for enhver person.
 • Problemet med tro og fornuft, som ikke har noget med religion at gøre. Her refererer til omfanget af viden om sindet.
 • Problemet med den ideelle genereret af eksistensen af synspunkter, der kom fra naturvidenskaben, hvor selve afvisningen af den ideelle.
 • Problemet med dannelsen af filosofi.

Skarpe spørgsmål om filosofi

Det vigtigste spørgsmål af filosofisk viden reduceres til dannelse af relationer og lovmæssigheder for eksistens samt principperne i sin organisation eller disorganisation. Derudover er der yderligere problemer, der opstår i visse områder af filosofi:

 • Etiske spørgsmål: Et mål for objektivitet moralsk opfattelse? Hvad betyder det retfærdighed? Hvad er omfanget af, hvad der er tilladt?
 • Spørgsmål om æstetik: Hvilken rolle kunst? Hvad er skønhed? Grænserne for skønhed?
 • Spørgsmål om metafysik: Hvad er kriterierne for immaterielle? Hvor lokalisering af sjælen? Hvad gør eksistensen af den enkelte?
 • Axiology spørgsmål: Hvad er kriterierne for værdi? Hvad er værdifuldt? For så vidt angår subjektive værdi reference?
 • Spørgsmål filosofisk videnskab: Hvilke videnskabelige kriterier? Graden af subjektivitet i færd med at vurdere den teoretiske viden? Hvad er videnskabelig viden?
 • Spørgsmål socialt orienteret filosofi: Værdi ideologi i effektiv menneskelig rationalitet? Kriterier for genforeningen af den enkelte til den sociale gruppe? Årsagerne til dannelsen af sociale grupper?

Videnskabsteori

Ud over at overveje filosofi til den generelle opfattelse af det niveau, er det hensigtsmæssigt at indføre specifikke områder af viden, herunder filosofi og videnskab. Denne disciplin har været studerende måder grænserne for kompetence og ånd af videnskab, og også forsker i naturen, metoder udvikling og validering af videnskabelig viden, funktionerne og strukturen. науки составляет система абсолютно всех научных направлений, известных за период времени формирования и совершенствования культуры народов мира. Formålet med viden om videnskabsteori er et system af absolut alle videnskabelige områder, der er kendt for den periode af dannelse og forbedre kulturen for folkene i verden. Emnet for videnskabsteori er love af almen og specifik karakter samt tendenser i øjeblikket og i fremtiden en særlig aktivitet i sindet i forhold til produktionen af videnskabelig viden. Ved de aktuelle emner i den kategori bør indeholde følgende punkter:

 • Hvilke kriterier har den viden?
 • Hvad adskiller videnskabelig, pseudo-videnskabelig og ikke-videnskabelig viden?
 • Former for viden.
 • Hvad er videnskab?
 • Kompetence af de enkelte metoder og deres videnskabelige niveau.

Filosofi Menneskets

Filosofisk antropologi beskæftiger sig med spørgsmål i forbindelse med den enkelte, der dannes af deres sociale grupper og, naturligvis, med samfundet som helhed. Det er vigtigt at bemærke, at problemet med manden fandt sted længe før dannelsen af den retning, det vil sige, er emnet for at tænke uden for systemet for videnskabelig forståelse. Faktisk er mange elementer i den præsenterede problemet. Det vigtigste af dem anses for at være en mand, hans holdning til verden og til sig selv, at kriterierne for datakommunikation, handlinger, samt dannelsen af bestemte sociale grupper. Det skal bemærkes, at eksistensen af en moderne viden betragtes i sammenhæng med de fremskridt resultater, fordi det i betydelig grad øget virksomheden til nye højder af eksistens. Denne fremgang er ikke et resultat af aktiviteterne i indbygger. En person betragtes som en forbruger, som uden forsyninger tænkere og skabere dømt til forringelse af stammeledere systemet og vende tilbage til hulerne.

Den retsfilosofi

Philosophy of Law er en særlig del af denne videnskab, og lov, som er ved at undersøge juridisk forstand, essensen af lov og, selvfølgelig, det blev grundlagt. Dette bør også omfatte værdien af rettighederne, dens rolle i livet for den enkelte og samfundet som helhed. составляет смысл соответствующей категории. Formålet med retsfilosofi er betydningen af den pågældende kategori. Desuden lægges der særlig vægt på begreberne de juridiske og retlige område, kategorier af værdien af naturen og formålet med loven i samfundet. Betragtes disciplin da det kombinerer et fundamentalt forskellige brancher, der er lovlige i naturen. Desuden et filosofisk begreb, relateret til forståelsen af loven, er fri til at dække absolut alle retsområder. Dette må betragtes som væsentlige en enhed-konceptuel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.