Nyheder og SamfundFilosofi

Hvem styrer verden? Man, kærlighed, skønhed ... eller pengene?

Spørgsmålet "hvem styrer verden" i århundreder rørte det menneskelige sind. Til dato, det dannede lidt mere eller mindre sandfærdige, og selv dokumenterede synsvinkler, som kan tjene som et svar på en sådan foruroligende spørgsmål af det nye årtusinde.

Således version af den første og mest kendte - en lille brøkdel af arvelige familier (en cirkaangivelse - 22). Måske ville det være bedre at kalde dem klaner. Selv fra oldtiden magt tilhørte de gamle egyptiske præster, hvis efterfølgere til denne dag fastholde tøjlerne på regeringen. Peace regerer elsker - det handler ikke om dem! Her den dominerende stilling besat af penge. Det er ikke nødvendigt at forstå denne rækkefølge som en direkte sammenhæng, mest sandsynligt det er bare idealister, der er indehavere visse synspunkter og ideologier. De fleste store finansielle selskaber, fonde, banker, partier og organisationer har i ledergruppen af arvingen, hvis jeg så må sige, et kastesystem, der tillader reel kontrol af landet rundt omkring på kloden.

Hvem styrer verden på de andre versioner? Den anden formodninger er også baseret på materielle fordele og antager, at kompetence tilkommer udelukkende de rigeste mennesker i verden. Deres "hovedkvarter" (eller koncentration) er tæt på London - i hovedstaden banksystem. For at hjælpe dem er mange private institutioner, der bevarer det store mysterium og hjælp på enhver måde "globale elite". Hemmelige samfund blev grundlagt i lang tid og at komme ind i denne organisation er næsten umuligt, fordi strømmen er kun overføres ved arv. Og i dette tilfælde er absolut uacceptabelt udtrykket "verden er styret af skønhed" ... Al magt er baseret på stigningen i materiel velfærd, som vokser hver dag i overensstemmelse med de "store plan" godkendt flere århundreder siden, og er nu næsten opfyldt. Hvad vil være den videre udvikling af det scenario, ingen kender.

Men finansanalytikere stadig ikke rådes til at afskrive overlevet staten som et redskab for magt over mennesker. Men spørgsmålet "hvem styrer verden," de er fuldt ud i stand til at reagere. I bedste fald indikerer kun stærkere i vores tid, staten, og den stærke stadig i den finansielle plan. Verdensøkonomien er i vækst og er fuld af gensidigt samarbejde modes, som på en eller anden måde gør det muligt at trække vejret lidt løs, men på den anden side - til at tænke over, hvad verden kunne kollapse ... Handel mineraler, våben og andre typer af ressourcer på en eller anden måde sidestiller landet men også gør dem svagere.

Men hvem styrer verden af sex? Indtil for få årtier siden var det muligt at hævde, med tillid, der hersker næsten absolut patriarkat i verden. Men i det øjeblik alle de mere tilbøjelige til at lægge mærke til, at det svage køn nemt engageret af de mest komplekse former for arbejde, som oprindeligt tilhørte kun til mænd. Ingen er overrasket over, at kvinderne står i rækken af landets forsvarere, de også køre enorme biler og patruljere gaderne, er uddannet vilde dyr og endda regere landet ... Nej, afskrive ikke travlt regnskaber mænd, men betragtes kvinder svag allerede, og ingen tør . Nå, forsøge at gøre konklusioner for dig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.