SundhedMedicin

Akupressur massage mat. Især princippet om drift, anmeldelser

Læger har længe deres patienter for smerter i muskler og led anbefales at bruge akupressur måtten. Dette er fantastisk værktøj til at fjerne muskelspændinger og smerter. Så hvad er dens funktion og funktionsprincip?

beskrivelse

Produktet er en rektangulær pose eller en stor pude, som har en blød fyldstof inde. Top akupressur måtten er et særligt tilfælde, som er syet eller limet applikatorer med pigge. Ingen instruktioner til brug af dette produkt kræver ingen. Det er meget let i vægt og kompakt. Mennesker, der lider af sygdomme i ryggen, ofte tager ham på en tur, på ferie, endda på arbejde. Mat fylder ikke meget plads og vejer meget lidt.

tid

Akupressur massage måtten er beregnet til at lindre smerter, forbedre omsætning, reducere stress og generel træthed i kroppen. Især anbefales brug af studerende og folk, der er beskæftiget med stillesiddende arbejde.

Eksponering udføres til tocifrede biologisk aktive punkter. At indvirkning på disse punkter, og hjælper med at genoprette kroppen som helhed og de enkelte steder. Brug akupressur måtten anbefales efter sport eller fitness øvelser magt. Det er stor hjælp i normaliseringen af musklen.

Hertil kommer, at brugen af massage måtter gør det muligt at aktivere de metaboliske processer i celler og væv i kroppen, reducere stress og forbedre immunforsvaret generelt.

udvælgelse Variety

Akupressurmåtten kan være af forskellige størrelser og former. Småting kan bruges til akupressur på fødderne. Mange unge mødre denne måde lykkedes behandle flade fødder hos børn.

Pad-roll - det er en stor hjælp for patienter, der lider af smerter i musklerne i nakken eller taljen. Små massage akupressur måtter anvendes til behandling af respiratoriske sygdomme (bronkitis, lungebetændelse, hoste). At slappe nakkemusklerne, mens du rejser med offentlig transport eller i bil anbefales det at bruge vejtromler - måtter med applikatorer.

anmeldelser

Må hver dag massage derhjemme kan tillade sig ikke alle. Og så er det kommer til undsætning og akupressur måtten. Anmeldelser tyder på, at den konstante brug af dette produkt forbedrer den generelle tilstand, lindre muskelspændinger og lændesmerter, nakke og ben.

Selv bedømmelser af professionelle massører vejlede om køb af sådanne lægemidler. Billig men meget effektiv måde er muligt at rådgive folk af forskellige erhverv og aldre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.