SundhedMedicin

Hvad er klimaks i mænd?

Adenom af prostata kirtel - er skæbnen for alle mennesker på planeten, ifølge statistikkerne det syge 80% af mænd efter 50 år og 100% efter firs mænd. Prostata - er en meget vigtig krop, ikke for ingenting, at det kaldes "den anden menneskets hjerte." Det omgiver og lukker urinvej, som ligger direkte under blæren og er på størrelse med en valnød. Med alderen, mænd aktiveret 5a-reduktase enzym og prostata størrelse forøges, en fremgangsmåde til tider også kaldet mandlig menopause.

Den aldrende mekanisme

Mænd er ikke omfattet af den klassiske overgangsalderen med hedeture og svær periode med overgangsalderen, som kvinder, men med de år, de har reduceret testosteronniveau og som en konsekvens er der en svaghed, depression, træthed, nedsat seksuel aktivitet. I dag, næsten alt er kendt om, hvordan kvinder udvikler klimaks. Hedeture, træthed, svimmelhed indikerer, at æggestokkene er holdt op med at producere hormoner. Mand overgangsalderen er gradvis, det er kendetegnet ved et gradvist fald i testosteron. Liget af en sund mandens sæd kan produceres op til 80 år, og selv efter, men seksuel dysfunktion kan forekomme meget tidligere, på grund af en række faktorer.

Overgangsalderen hos mænd. Symptomer.

Symptomer på mandlige overgangsalder symptomer ligne sklerose fartøjer. Disturbed kardiovaskulær virkning, mærket smerter i hjertet, hjertebanken, pulsering i hovedet, søvnløshed, hukommelsestab, øget blodtryk. I løbet af denne periode, mandlig fedme skrider frem, ofte identificerede sygdomme som gigt og diabetes, ofte forværres af kronisk sygdom og gamle der er nye. Overgangsalderen hos mænd ofte forårsager humørsvingninger: kåd munterhed, erstattet af frygt, forværring af neuroser, overdreven mistænksomhed om deres helbred, angst, og andre lidelser i nervesystemet. Denne periode også negativt påvirker urogenitale system: bliver hyppig vandladning, forstyrret seksuel funktion. Den vigtigste forårsager ubehag for manden fra ingenting, der tog impotens og dens eftervirkninger - neurasteni.

Overgangsalderen hos mænd. behandling

Lindre mild menopausal proces meget muligt og uden stoffer, normalisere livsstil og revidere deres holdning til det. Men hvis processen bliver unormal farve, bør du straks kontakte din læge, især da problemerne med uorgenitalsystemet er ikke altid direkte relateret til menopausale status. Meget ofte læger ordinere mandlige menopause når hormonerstatningsterapi, vil det lette træthedssyndrom, depression, og returnere manden til normale forhold. Men disse behandlinger har bivirkninger, og vurdere risikoen for deres udseende kan kun være en læge.

Forebyggelse af overgangsalderen

En fornuftig tilgang til livet, og rettidig behandling af kroniske sygdomme gør det muligt at mobilisere kroppens forsvar og forhindre overtrædelse af sundhed. Til gengæld ubekymrede holdning til sig selv og til deres helbred, uberettiget mistillid og børns frygt kan helt uorden og forringe mænd sundhed. I denne periode er det ønskeligt at give op med at ryge, nedsætte alkoholforbrug en masse og gøre motion. Kost spiller også en vigtig rolle i forebyggelsen af overgangsalderen. Begrænsning stegt og krydret, mådehold i mad - et løfte om gode humør mænd i voksenalderen. Fremragende komfort og opmuntre vandbehandling, douche - det er en fantastisk måde at slippe af med de blues og depression. Gode venlige familieforhold, gensidig støtte og forståelse - den bedste forebyggelse af mænds problemer, især sådan en forræderiske og farlige forhold såsom overgangsalderen hos mænd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.