SkønhedKosmetik

Rød blyant. Lip blyant. kosmetisk blyant

I dag, kosmetik enhver respekt kvinde er meget minder om den rygsæk turister. I den kan du finde næsten alt, fordi enhver lille ting er med til at opnå tilstrækkeligt høje resultater i søgen efter skønhed og perfektion. En særlig plads indtager en kosmetisk blyant, som du kan forbedre udseendet af de øjenbryn, øjne og læber. Det er meget belejligt. I sidstnævnte tilfælde, selvfølgelig, er det bedre at bruge en speciel læbe blyant, der vil gøre dig mere attraktiv.

Hvordan at hente en blyant?

Dette er et vigtigt emne for kvinders kosmetiske poser kan modellere efter eget skøn af størrelsen og formen på læberne, hvilket gør dem dragende og sexet. Som i dag kan ikke kaldes den perfekte make-up, hvor der ikke er nogen klare linjer. Som regel er det bruges sammen med læbestift eller gloss, som skal nøje udvælges for farve. Et interessant faktum er, at den første læbe liner dukkede op i sidste århundrede. På det tidspunkt voksede dens popularitet hurtigt takket være den alsidighed og usædvanlige opskrifter.

Pick up blyanter bør være, baseret på deres præferencer. Du skal vide præcis, hvad farve passer dig bedst, og ikke jage mode. Efter alt, hvad der er egentlig ikke alle er egnet.

Hvis du ønsker at forstå en lille smule med modetrends, bør du vide, at rød blyant er i dag betragtes som en af de mest populære.

Rød farve på læberne: hvorfor var han?

Selvfølgelig længe været kendt, at rød er farven på lidenskab, kærlighed, romantik, og alle de stærke følelser mellem mand og kvinde. Måske er det derfor den stærke køn så gerne se på den fulde kvinders læber, malet i skyggen. Men det er nødvendigt at forstå, at læbestift - det er kun et skridt på vejen til den perfekte makeup. For at forblive perfekt hele dagen (eller nat), bør vi også være opmærksomme på den røde blyant.

Fremgangsmåder til påføring på læberne

For at gøre op forblev i god stand i flere timer, er det vigtigt at huske, at alle midler bør anvendes gradvist, på en ordentlig måde, som anbefalet af eksperter, stylister.

Men hvis du ønsker at eksperimentere lidt, så er du helt sikkert brug for følgende tips:

  1. For at oprette en lidt sløret kontur er først til at anvende læbestift rød, og først derefter male ovenpå til at matche blyant.
  2. Klar og mærkbar løkke kan oprettes, hvis du obvedete læber med en rød blyant, og først derefter bruge læbestift i samme farve.
  3. Til dette tilsyneladende ikke en skygge for vulgært i dagtimerne, bør anvendes på linjen klar og lette bevægelser og en læbestift (eller gloss) - kun fingerspidserne.
  4. For at oprette en usædvanlig udseende og anti-aging effekt, kan du ikke bruge en rød blyant og en hvid læbe. Men i dette tilfælde er det bedre at undgå de perlemorseffekt toner, fordi de tilføjer unødvendig glans.

Pick up en blyant rød nuance

Hvis du tror, du er nødt til at hente den røde blyant er meget enkel, fordi du kan gå til alle kosmetiske butik og købe det første tilgængelige model, så er du dybt fejl. I virkeligheden er det ganske svært valg, som bør gøre meget omhyggeligt. Hvis du vil bare mindlessly købe al den makeup i farvepaletten, vil der få dig på dine øjne, det er helt sikkert vil få alvorlige økonomiske problemer i familien.

Det er underforstået, at blyanterne for læber gøre for en særlig opskrift med masser af voks, som er med til at skabe yderligere stabilitet og mætning. Men hvis du køber denne post kosmetik fra en ukendt producent, kan det endda føre til mikrotraumer og hudproblemer. Rød læbe liner bør være tilstrækkelig hård blyant til linje forblev klar. Men for stramt er uacceptabelt, fordi det kan skade den sarte hud. Tør blyant vil ikke give den ønskede virkning, og væsken vil ikke være i stand til at skabe den perfekte make-up, da det vil spredes langs mikrorevner.

Hvad skal man gøre? Først og fremmest, er opmærksomme på omdømmet af producenten. Som regel er verdens mest populære mærker gør bedre ting.

Lip Pencils by "Faberlic" selskab - og du perfektion!

Selvfølgelig, hver pige vælger netop de produkter i virksomheden til produktion af kosmetik, produkter, der er bedst egnet til at hendes hudtype. Men på det seneste, mere og mere af det smukke køn er begyndt at være opmærksom på produkter fra "Faberlic". Det kan være meget let at forklare: kvaliteten adskiller sig tilstrækkeligt højt niveau, og prisen gør det muligt at købe kosmetiske elementer, selv for folk med gennemsnitlige budget.

Lip blyant "Faberlic" er med til at skabe en forførende og sexet look på blot et par minutter. På grund af strukturen og særlige ingredienser, især olier, som anvendes af repræsentanter for virksomheden, dens sider ligge glat og jævnt, men ikke flyde ind i mikrorevner i huden. Således kan du skabe en virkelig perfekt makeup. Og det giver den ekstra bekvemmelighed af indbygget blyantspidser.

Blyanter med "Faberlic": en række forskellige farver

Med denne makeup objekt du kan forhindre spredning af læbestift, samt at fastholde sin modstand i løbet af dagen. Hertil kommer, i en palet af "Faberlic" I dag kan du finde virkelig usædvanlige nuancer, der vil bidrage til at skabe et interessant billede.

Så for eksempel, for unge og energiske piger, der kan lide at eksperimentere, egnet rød og blå blyant, evnen til at tilføje smag til billedet. Men hvis du ikke ønsker at udsætte deres udseende eksperimenter, så fortvivl ikke! Virksomheden har taget sig af sin hver kunde. Klassisk makeup kan opnås ved hjælp af rødbrune blyant. Hver ny farve har sit eget særpræg. En farveskala er så stort, at man ikke selv kan vælge de problemer, selv de mest dristige og usædvanlige tone.

Funktioner og egenskaber af blyanter fra "Faberlic"

  • Speciel blød og delikat tekstur af de kosmetiske produkter er med til at give læberne glans og udtørrer ikke huden.
  • Et stort nok udvalg af farver giver dig mulighed for at hente en blyant (hvis pris, ved den måde, starter fra 99 rubler) for enhver smag.
  • Et stort antal formildende olier hjælper farve holde op lige, ikke flyder over overfladen af læber.
  • Indbygget Sharpener Pencil gør nemt at bruge, ikke kun derhjemme, men også på vejen.
  • Special pensel gør det muligt at skabe en virkelig fejlfri makeup.
  • Særlig sammensætning bidrager til at gøre læberne mere fyldige og sensuelle.

Historien om forekomst af pinden

Stick begyndte sin historie helt tilbage til 20'erne i sidste århundrede. Det var mens disse elementer er ikke længere bare de sædvanlige tilbehør til at skrive og bliver simpelthen uerstattelige attributter i pung af enhver respekt pige. Det er interessant, at den allerførste af disse populære blyant udgivet mens selskabet Max Factor, som fortsætter med at holde en førende position blandt producenterne af kvinders produkter i dag. Mens makeup af selskabet kun brugt de meget rige af messen køn, samt Hollywood-skuespillerinden til at skabe et nyt billede. tilsvarende midler i et par år til at forbedre definitionen af læber makeup selskabet udgivet Maybelline. Således begyndte historien om en af de mest almindelige elementer i kvindernes kosmetolog. Formen og størrelsen af en blyant konstant ændret, men formålet var det samme: gøre pigen endnu mere attraktiv og sexet.

Hvad er det - en del af moderne pind?

Selvfølgelig, sammensætningen af disse midler afhænger af, hvad de er, hvad deres formål. Hvis en blyant er lavet til at opsummere øjenbryn, øjenlåg og læber kontur, så stangen nødvendigvis omfatte særlige blødgørende olier og voks. Men de kan være mineralsk og vegetabilsk. Som regel er de mest almindelige vegetabilske olier anses for at skabe tavler (jojobaolie, palme olie, og så videre. D.).

Til de blyanter, der er designet til eyeliner, der er særlige krav, som de kommer i kontakt med slimhinderne. De skal være til stede naturlige ingredienser som aloe ekstrakt, vindruekerneolie, natlysolie, særlige vitaminer, mineraler, og UV-filtre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.