FormationUngdomsuddannelse og skoler

Sådan finder Nordstjernen. Par enkle regler

Stjernehimmel usædvanlig smuk. I århundreder menneskeheden har observeret himmelhvælvingen. I gamle dage, hvor der ikke er endnu en tanke, at jorden drejer rundt om solen, har det været en masse legender og historier, der kan betyde himmel lanterner.

Det er takket være fantasi forfædre samt lysarmaturer forening med de himmelske magiske kræfter, der troede på de mennesker af forskellige nationaliteter og aldre, har vi nu er de titler, vi har.

Hvorfor er det "Karlsvognen"?

For eksempel, jeg spekulerer på, hvorfor stjernebilledet Karlsvognen kaldes også Karlsvognen? Vi er i virkeligheden kun er syv af de store klare stjerner, som er lavet og formet omrids af spanden. Men i oldtiden, har en "stor-eyed" mennesker bemærket en enorm ophobning af mindre end klare stjerner, der tilsammen giver et billede af en bjørn.

Det er denne konstellation, den klareste og mest mærkbar i vores halvkugle og er kendt for hver tilskuer, det er et udgangspunkt for at forstå, hvordan man finde Nordstjernen - vartegn mange rejsende i gamle dage, berøvet lækkerier af elektroniske navigationsudstyr. Nu enhver studerende, omhyggeligt at lytte til læreren i klasseværelset, han har en måde at finde det - disse oplysninger giver Geografi (Grade 7).

Polar Star - det eneste himmellegeme, der ikke ændrer den tilsyneladende position på himlen. Derfor kigger på hende, sømænd og rejsende altid ved, hvor nord er. Den er fastgjort, fordi det er drejningen af stangen - det passerer gennem det imaginære akse af jorden. Så hvordan man kan finde Nordstjernen, vel vidende, så snart placeringen af ovenstående Karlsvognen?

Lidt af forudgående forberedelse

For startere, hvis du har besluttet at hellige sig studiet af nattehimlen, skal du vælge, når himlen er klar, skyfri. Samt, det var ikke en lys fuldmåne, fordi det vil overskygge de lyse dele af himlen, hvor den er placeret. Også tage sig af forsigtighed, så du kan på dagen sover længere, fordi denne ting vil fortrylle, og tiden vil flyve med. En god måde at tilbringe en romantisk aften, ved den måde. Samtidig kan du kæmpe for en kvinde til sin viden om astronomi eller tilbringe tid sammen at studere stjernerne.

Endvidere er proceduren for, hvordan man kan finde Nordstjernen, gå i søgefeltet fase af Karlsvognen.

Læg mærke til denne konstellation let.

Det er stort, og under de omstændigheder er beskrevet ovenfor (klar himmel, ingen måne), bestemmes let på himlen. Karlsvognen fra Ruslands område kan ses på ethvert tidspunkt af året, bortset fra at i efterårsmånederne i syd det falder for lavt.

Stjernerne i Karlsvognen

Som tidligere nævnt, Big Dipper en masse stjerner, men den mest fremtrædende af dem - syv. De kaldte de første bogstaver i det græske alfabet.

Af alle de stjerner, vi er interesseret i Alfa og Beta. Hos Alpha Ursa Major har sit eget navn - Dubhe ( "spinde den store bjørn" på arabisk), og Beta kaldes også Merak. Disse to stjerner vil hjælpe os med at beslutte, hvordan man finde Nordstjernen.

Gennem Alfa og Beta foretage en imaginær linje, der forbinder de to stjerner. Hvis du udvide det op, så hvilede hun i en lysende stjerne, som er nord. Det er beliggende på Nordpolen, fordi natten var altid en ledestjerne for rejsende siden oldtiden. Nu er denne viden, også gør ikke ondt, fordi du ikke altid kan stole på navigationshjælpemidler.

Polar Star - begyndelsen af anden konstellation

Med den viden om, hvor Nordstjernen er i, kan vi også finde en anden konstellation - Ursa Minor. Det har en lignende form i form af en støbeske, men meget mindre og hovedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.