SkønhedKosmetik

Gel til vask "Klerasil": anmeldelser

Hver person tager sig af hudens sundhed ved at anvende forskellige former for makeup fjerner, fugtgivende, rengøring, mattering. Naturligvis vil problemet hud forvirre nogen. Især i den varme årstid, når overdreven sebum bidrager til forurening og betændelse. Og så panikken begynder. Forskellige spørgsmål opstår: "hvor man kan købe", "hvad de skal købe", "kompleks eller én måde", og mange andre.

Strukturen af huden

Så fra en skole kursus anatomi huske strukturen i huden. Det første lag, kan vi se, kaldes epidermis. Det næste lag kaldes dermis, og den sidste - fedtvævet. Det er med funktionerne i det sidste lag - fedt - på grund af adskillelsen af hudtyper fedtet og tørt. Så i strid med overdreven sekretion af fedt ansigt hud er skinnende og ofte betændte bumser. Men tør hud inflammation er ikke så modtagelige, men det hele tiden har brug for en god hydrering. Det er på grund af hver anden tilgang "Klerasil". Anmeldelser henholdsvis er også forskellige (fra den mest beundrede til det værste). Det kommer ned til, hvor godt arbejdet i alle lag af huden. For eksempel når store talgkirtler huden bliver fede tilstoppede porer, sorte pletter og pletter dannes i kontakt med bakterier og snavs. Med denne situation kan og skal bekæmpes.

Essensen af kundeanmeldelser

For at kunne vælge de nødvendige effektive midler til udrensning af hudorme, bumser og hudorme, bør du korrekt identificere den type hud. er det så nødvendigt at studere de midler, for eksempel, "Klerasil" til vask, som vurderinger er også værd at undersøge nærmere. Af disse, kan du ofte lære en masse interessante ting, såsom hvor man kan købe, og hvor man kan lave en fejl og købe en falsk, hvordan man bedst kan bruge, og hvordan man ikke skal gøre (for eksempel var der tilfælde af forbrændinger, når de anvendes inden for et par timer uden at stoppe). Derfor ved køb af varemærket "Klerasil" anmeldelser er af særlig betydning. Ja, men som alle andre midler, kosmetik og toiletmidler (og ikke kun). Efter gennemgang af alle de beskrivelser og anmeldelser, vælger vi det rette værktøj.

Gel til vask

I gelen rensnings indeholder komponenter såsom salicylsyre 2%, er det primært aktive stof, hydrolyseret mælkeprotein, glycerol (til hydrat), menthol (køleeffekt med en nice aroma), coco glycosid, propylenglycol. Ifølge de instruktioner og beskrivelse, værktøjet er egnet til daglig brug, selv to gange om dagen. Effektiviteten manifesteret efter den første ansøgning. Derfor gel til vask "Klerasil" at anmeldelser er både god og ikke særlig godt, kan kun anvendes efter en grundig undersøgelse af brugen af retningslinjer og værktøjer sammensætning. Efter at have studeret anmeldelser af gel til vask, kan man se, at det ikke altid er egnet til daglig og kontinuerlig brug. Næsten alle mennesker, der har oplevet denne måde, siger, at efter et stykke tid siden begyndelsen af aftager rensning effektivitet. Dette kan indikere, at gelen vask er velegnet til forebyggende rengøring af ansigtet (f.eks en gang om ugen), men ikke permanent. Det er bedst at bruge den til at rense fedtet hud.

Lotion "Klerasil"

Som en hud sæbe og derefter anvende lotion indsnævring "Klerasil". Anmeldelser om dette værktøj er meget alsidig. Ligesom mange, han har både positive aspekter og negative. Førstnævnte omfatter den hurtige fjernelse af acne. Dette er helt sikkert et stort plus, men ikke alle anmeldelser lotion hjælpe slippe af med dette problem (selv om det er muligt, at denne særlige hud).

Ved hjælp af den negative side omfatter det faktum, at det brænder huden, hvorefter den udsættes for afskalning. Så betyder det tørre. Der er også en negativ anmeldelse kan tilføjes og specifik stikkende lugt (for en amatør). Producenten lover, at lotion hjælper med at justere produktionen af fedt giver antibakteriel og antiseptisk udrensning.

Creme-gel "Klerasil"

Sådanne midler, som en creme-gel "Klerasil" har anmeldelser både gode og dårlige. I beskrivelsen af cremegel siges det, at det er godt blødgør og fugter huden (for mange er det meget vigtigt), samt creme, gel cleanser dybt renser huden af bumser, inflammation og acne. Strukturen, som i alle andre muligheder for linjer "Klerasil" omfatter den samme salicylsyre. Som producent siger, grund af konsistensen creme gel grundigt renser huden, trænger dybt ind i porerne. Da cremet indeholder en lang række stoffer, der bidrager til hydrering, de er gode for folk med tør og kombineret hud typer.

Test ved hjælp af varemærket "Klerasil"

Betyder det amerikanske mærke "Klerasil" var testes. Og ifølge disse undersøgelser, de indeholder komponenter, såsom glycerol, som nævnt ovenfor, det blødgør, så andelen af indholdet er natriumlaurethsulfat (detergent) og naturligvis et aktivt stof - salicylsyre. Også som et antibakterielt middel, der anvendes Cistus ekstrakter og Immortelle, antiinflammatorisk effekt giver indhold lavendel. Specialister, som gennemførte undersøgelsen, test medium som beskrevet nesoderzhaschie parfumer og konserveringsmidler fremmer hudirritation. Men på samme lavendel ekstrakt kan fremme udviklingen af irritation blandt ejere af følsom hud.

Forskning om virkningen af midler på huden

Betyder "Klerasil", af der er i stand forvirrende og føre til anspændthed komplet forvirring, og testet med hensyn til indflydelse på tør hud. Testen blev gennemført med deltagelse af mere end fyrre kvinder. Det afslørede, at betyder "Klerasil" tør hud, fortsætter denne effekt i mere end to timer. De nævnte udførelsesformer er egnede til tør hud indehavere, der har en cremet konsistens, som i cremer indeholder flere komponenter, der fremmer befugtning. "Klerasil" - en gel, der er anmeldelser af hvilket ofte sagt, at midlerne udtørre huden. Kun de mest sandsynlige forfattere sådanne svar har det tørre eller kombinerede type.

Indikationer

Betyder varemærket "Klerasil" anbefales til brug som drenge og piger i deres teenageår i puberteten som en profylaktisk. Det vil sige, at de er egnede til at fjerne muligheden for acne, bumser og betændelse. Det anbefales også at bruge midler "Klerasil", som anmeldelser bekræfter størstedelen af deres effektivitet, at fjerne de allerede nye bumser, hudorme og betændelse. For hver type efterspørgsel (forebyggelse eller eliminering) udstedte en række særskilte midler, der anvendes som et kompleks eller separat. Det er vigtigt at bemærke, at varemærket "Klerasil" producerer redskaber, der ikke er lægemidler. De er kosmetisk. Det er derfor, de kan bruges uden en læges recept. Selv, selvfølgelig, de råd kosmeologa eller hudlæge vil ikke være overflødig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.