Af teknologiElektronik

Hvorfor du har brug for en mellemliggende relæ?

Mange elektroniske kredsløb er konstrueret og anvendes i lav spænding kredsløb. Hovedformålet med disse ordninger - denne konvertering af indgangssignalerne ifølge deres iboende algoritme. Til adskillelse af lavspændingskredse og kredsløb mere højspænding anvendes en mellemliggende relæ. Deres rækkevidde er bred. På grund af sin lille størrelse og pålidelige resultater, er disse enheder er meget udbredt. Ud over galvanisk isolation, kan disse relæer udføre andre funktioner. De er blevet brugt med held i automatisering kredsløb, beskyttelse og kontrol. Mellemliggende relæer kan findes i elektroniske apparater. De kan også anvendes som ekstra relæ. Prøver med succes er blevet anvendt i kredsløb af både AC og DC.

Mange industrielle udstyr, der opererer i processen styrekredsløb, der er udstyret med mellemliggende indretninger, som udfører flere nyttige funktioner. De er galvanisk ubunden kontrol enhed fra styrekredsløb og på samme tid (ved hjælp af en kontaktgruppe) formidle nyttige oplysninger. Sådanne anordninger anvender tre typer af input / output: analoge, digitale og relæ. Forudsigeligt, relæet styresignal genererer en mellemliggende relæ. Det gør en overgang fra det elektroniske kredsløb til relæet.

Relæ enheder markedet i dag er ganske veludviklet og indsendt af forskellige virksomheder, der specialiserer sig i produktionen af disse produkter. God ydelse har en mellemliggende relæ "Finder". Italienske producenter af denne type varer har taget hensyn til alle de funktioner af ansøgningen enheder. Relæet er produceret i et beskyttende hus og er beskyttet mod størstedelen af de mulige negative virkninger af operationen. Denne fugt, støv, temperatur og mekaniske skader. Mellemliggende relæer FINDER selskab udstyret en gruppe af kontakter, gør det muligt at arbejde samtidigt med et stort antal af elektriske kredsløb. Standard sæde gør det muligt at anvende i udformningen af konventionelle konnektorer. Indretningen kan fungere i en lodret eller vandret position, hvilket er vigtigt, når det anvendes i industrielle anlæg. kvalitetsmaterialer Høje anvendes ved samlingen, og en robot produktionslinje, fjerne indflydelsen af den menneskelige faktor, supplerer generelt positivt billede.

Også at bemærke er et stort spændingsområde, der kan betjenes ved den mellemliggende relæ. De klarer sig godt i AC og DC kredsløb. Den nominelle spænding af sådanne anordninger kan variere fra et par hundrede volt til dem. Prøver perfekt egnet til brug i standard elektriske netværk.

I nogle typer af relæer anvendes visuel og mekanisk indikation på driften, hvilket letter kontrol fejlfinding kredsløb. Endvidere kan det være til stede testknap, hvorved den egentlige spil uden at slukke relæ.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.