SkønhedKosmetik

Hvad er en "tatovering øje"? Kommentarer, synspunkter, anbefalinger,

Tatovering eye reaktioner, som kan findes på internettet - en slags permanent make-up udføres på det nederste eller øverste øjenlåg. Der findes flere typer af det: det kan være flirtende "pil" i hjørnerne af øjnene, efterligning liner i bunden af øjenvipper på den øvre eller nedre øjenlåg, eller den fineste mezhresnichnaya linje.

Mezhresnichny tatovering øje er den mest let ved sine mange forskellige: dens udførelse tid bliver brugt mindst. Øjenlågene er farvet i denne procedure i vipperne zone, hvorefter tatovering synes meget tykkere. Denne form for permanent make-fits-all, uden undtagelse. Det ser mere naturligt, så det kan anbefales til både unge og modne kvinder. Øjne mezhresnichnym tatovering ser mere udtryksfuld, men følelsen af, at de er rørt op, ikke opstår. Nogle gange kan udføres ikke af en fast linje, og de enkelte punkter.

Meget populær permanent tatovering øje henrettet i form af foring - det er lang tid at eliminere behovet for at "tegne" en linje i den øvre eller nedre øjenlåg. Især ligesom de piger, der fører en aktiv livsstil og bruger en masse tid i gymnastiksalen eller pool, hvilket gør en tatovering øje, som anmeldelser sige om dens holdbarhed, bør du ikke bekymre sig om deres udseende. Eyeliner gør dine øjne lysere og mere udtryksfuld, desuden giver flere rigtige deres form. For at gøre dette, anvende den såkaldte "fjer". Denne type tatovering giver farve strækker udefra liner linje. Således i århundrede skabte en make-up effekt med skygger. I modsætning tydeligt indridset, ofte aggressiv "shooter", en tatovering øje (anmeldelser bekræfte det) synes at være mere blid og romantisk.

Hvad angår valg af farver til eyeliner og "pile", skal det forstås: den sorte farve, som vælger den mest - den mest modstandsdygtige. I de fleste tilfælde er det kun et par lettere, men næsten aldrig falme helt. På den ene side er dette hotel tilsyneladende hans fordel. Men ikke alle er så simpelt. Over tid, øjenlåg hænge, deres form ændres. Som en konsekvens - en form for "shooter" kan blive forvrænget, "svømme", beskadige øjet tatovering. Anmeldelser rådighed på forskellige hjemmesider, siger, at sådanne tilfælde - ikke ualmindelige.

Desuden er det muligt, at eyeliner eller "pil" kan du banal kede eller bare gå ud af mode - og slippe af med dem er ikke så let! Så det giver mening, især blondiner vælger tatovering århundrede andre farver - såsom grå, grøn eller blå, en farve i øjnene. Den mest uheldige er at vælge den brune pigment. Denne tatovering øje (anmeldelser sige om det) mister sin farve hurtigst, erhverve en rødlig nuance. Som et resultat, brun eyeliner kræver hyppigere justering.

Eye tatovering procedure udføres ved hjælp af lokalbedøvelse. Dette er normalt bruges Emla creme på grundlag af lidocain. Effekten af sin ansøgning varer omkring fire timer - denne gang er nok. Inden for få dage efter indgrebet, øjenlågene er hævede. I nogle tilfælde kan det udvikle den såkaldte post-traumatisk conjunctivitis. Særlig stor chance for at få denne komplikation i tilfælde af at du gør tatovering alder i ufaglærte håndværkere, der arbejder hjemme. For at undgå de mulige negative konsekvenser af denne procedure bør kun rettes til højt niveau fagfolk, der arbejder på moderne udstyr. Kun en ægte professionel vil være i stand til at gennemføre øje tatovering er ikke kun sikkert, men også kvalitativt, på forhånd at diskutere med dig i form og farve af "shooter" eller foring, og fremsætte anbefalinger i denne henseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.