SkønhedKosmetik

Hvilket er bedre at bruge deodorant? Typer og faste deodoranter

Struggle med lugten af sved menneskeheden er ikke de første hundrede år. I dag kan specialværktøj købes på ethvert kosmetisk butik, som vil hjælpe med at slippe af uønsket smag og er i stand til at kontrollere sveden. Hvilken deodorant er bedst beskyttet mod sved? Artiklen fortsætter med at diskutere, hvad er de former for frigivelse af disse midler til dato, og se på de mest populære mærker.

Deodorant eller antiperspirant?

Mange moderne kosmetik kan findes kaldes "antiperspirant deodorant." Meget ofte er disse to ord, vi begynder at opfatte som synonymer. Faktisk taler vi om en række forskellige produkter.

Deodorant - et redskab til at bekæmpe lugten af sved. I sin struktur er der desinfektionsmidler og baktericider, blokerer udviklingen af bakterieflora. I virkeligheden, i sig selv menneskelig sved har nogen udtalt lugt. Tilskrives ham aroma opstår ved multiplikation af bakterier på huden. Deodorant blokerer også vækst af bakterier og forhindrer forekomsten af ubehagelig lugt.

Antiperspirant virker forskelligt. Midler i denne kategori hæmmer sved. Deres sammensætning indbefatter organiske salte af aluminium og zink, der er i stand til at blokere svedkirtlerne.

Det er svært at bedømme, hvilket er bedre deodoranter: konventionel eller antiperspiranter. Vi taler om produkter, der adskiller sig betydeligt i sammensætning og virkemåde. Mange af messen køn bliver udvalgt til særlige lejligheder antiperspiranter, deodoranter og nyde hver dag. Begge kosmetiske produkter er tilgængelige i forskellige former. Vi vil forsøge at finde ud af, hvad de adskiller sig fra hinanden.

Deodorant Spray

spray format appellerer til mange forbrugere på grund af den følelse af kølighed og friskhed i brug. Moderne deodoranter denne form ikke har i deres sammensætning af alkohol tilsætningsstoffer. Dette er et klart plus, da de ikke tørrer huden. Mange fabrikanter fremstiller spray den med en minimal mængde af kemiske tilsætningsstoffer. Hvis du mener de anmeldelser kærester deodoranter sådan, det er en variant af beskyttelse mod sved de mindst pletten tøj. Den største ulempe ved spray - uøkonomisk. Deodorant spray kan afslutte meget hurtigere end sin bold eller creme analog. Desuden anbefales sprayen skal beskyttes mod mekanisk beskadigelse, eksponering for høje temperaturer og direkte sollys.

roll-on deodorant

Uden undtagelse, kugle- og deodoranter indeholder alkohol i sin sammensætning. Når de anvendes, de glæde forfriskende effekt. Deodoranter denne form udgør på hudoverfladen filmen. Sådanne stoffer anbefales ikke til ejere af tør hud. Det betyder anvendelse af en kugle af sved ofte allergiske reaktioner. Alligevel dette format har mange fordele. Den vigtigste af dem - dets økonomi. Hertil kommer, nogen roll-on deodorant nemt passe i en pung og meget lidt makeup.

Fordele og ulemper ved faste deodoranter

Deodorant Stick er ofte udråbt som den mest praktiske type beskyttelse fra sved. Og ja, det er ideelt makeup til rejser og forretningsrejser. Solid deodorant vil ikke bryde, og vil ikke eksplodere. Men pas på - ved høje temperaturer, er sådanne midler smeltet. Men, og på kroppen af pindene ikke altid opfører sig upåklageligt. Midler i denne kategori kan efterlade mærker på tøj eller vises på huden i form af grimme piller på det mest ubelejlige tidspunkt. Ved normal temperatur luft sticks tilstrækkeligt effektive og i stand til at garantere langsigtet beskyttelse mod dårlig lugt. Midler i denne kategori er ofte anset for at være en af de blødeste. For eksempel er det så solid deodorant "Dove" er placeret.

Cremet hjælp af en lugt af sved

Innovative kosmetik, der beskytter mod sved - denne deodorant formater geler og cremer. Disse værktøjer er ideelle til følsom hud, som næsten ikke er i stand til at forårsage irritation. Det er bemærkelsesværdigt, at selv eksperterne spørgsmålet Ofte kategorisk svare "Hvilken deodorant er bedst?": "Cremet" Kosmetiske produkter af denne kategori er som regel meget dyrere modparter. Tag dig tid til at studere sammensætningen af produktet kunne lide. De cremer og geler, kæmper med lugten af sved er normalt de mindst kemiske tilsætningsstoffer, og altid indeholder ekstrakter af urter.

naturlige deodoranter

I dag i mode alle fysiske og miljøvenlige kosmetik - er ingen undtagelse. For nylig i salget var der de såkaldte naturlige deodoranter. Den mest almindelige i denne kategori af naturligt mineralvand krystaller. Omkostningerne ved sådanne midler er højere end et kosmetisk produkt, men effekten er anderledes. Naturlige antiperspiranter er helt uskadelige og sikker. De er lugtfri og efterlader ingen rester på tøj. Det er værd at bemærke, at naturlige deodoranter ikke har effekten af anti-perspirant. Dette betyder, at sved vil blive produceret. Men for at forhindre spredning af bakterier sådan facilitet er udmærket i stand. Samt at forhindre forekomsten af ubehagelig lugt. Da hans dyre deodorant krystaller er forskellige "effektivitet", deres brugsperiode er praktisk talt ubegrænset.

De forskellige værktøjer for kvinder og mænd?

I ethvert kosmetisk butik købere venter på en lang hylde med midler til at løse problemet med overdreven sveden. Bemærkelsesværdigt, alle disse dåser og flasker er adskilt af køn. Hvad er forskellen mellem mand fra den kvindelige deodorant? Faktisk er de fleste af forskellen er kun i parfumer. Ifølge mange eksperter, en division af omsorgsfulde kosmetiske produkter til mænd og kvinder - er ikke andet end en markedsføringstilladelse trick. Hvis vi ser på historien, er endnu et par årtier siden shampoo, cremer og sæber ikke nævnt i princippet for hvem de er bestemt (med undtagelse af babyprodukter). I dag, i en hvilken som helst butik, kan du gemme den feminin deodorant, og det koster oftere end mænd. Ved de samme repræsentanter for messen køn ikke altid lide lugten gjort dem producenter af kosmetik. Af denne grund, mange piger og kvinder foretrækker at købe mænds beskyttelse mod sved.

Børn deodoranter

I hvilken alder kan bruge deodorant roll? Problemet med lugt af sved bliver relevant for os alle i ungdomsårene. Og det er ikke steget bekymring eget udseende, og hormonelle forandringer i kroppen. I en alder af 13-15 år, giver det mening at undervise en teenager til regelmæssig brug af deodorant. Det er bedst at vælge en naturlig krystal. Hvis en eller anden grund ikke er muligt, overveje cremer, geler, pinde og sprays. Mange producenter af kosmetik tilbyder en hel serie af værktøjer designet specielt til teenagere. For eksempel, en deodorant "Garnier" er meget populært. Hvordan adskiller det sig fra dets analoger? Det omfatter reduceret indhold af kunstige tilsætningsstoffer. Kræves som en del af midlerne til ung hud naturlige ingredienser bør være til stede. Mange teenagere lægge særlig vægt på et parfumeri sammensætningen af kosmetiske midler. Og det er en stor fejl, at opgaven med forældre forklare sin søn eller datter, er det umuligt at vælge en deodorant lugt.

populære mærker

I dag, anti-lugt sved producerer alle store kosmetik selskab. De mest populære mærker af deodoranter i vores land, "Dove", "Nivea", "Avon", "Oriflame", "Ax", "Fa", "Garnier", "Reksona", "Clean Line". Produktion af brandet er den bedste? Det er umuligt at sige med sikkerhed, at deodorant "Nivea" er overlegen i kvalitet "Garnier", eller omvendt. Alle produkter er de store kosmetiske virksomheder er testet og har de nødvendige kvalitetscertifikater. Det betyder, at enhver fast deodorant, der sælges i en butik med et godt omdømme, er sikker, hvis de anvendes korrekt.

I de fleste tilfælde er valget af et bestemt mærke og produkt - det er et individuelt anliggende. Vi kan kun anbefale kunderne kunne lide at studere etiketterne på kosmetiske midler og ikke udelukkende stole på reklamer.

Betingelser for brug anti-lugt sved

Hvis du vil have det valgte mandlige eller kvindelige deodorant af producenten lovede viste egenskaber til fulde, er det nødvendigt at overholde reglerne for brug. Påfør antiperspirant er kun mulig på ren og tør hud. Sørg for omhyggeligt at barbere dine armhuler. Deodoranter alkoholbaseret ikke anvendes umiddelbart efter barbering, tilstedeværelsen af hudbeskadigelse eller irritation. Det anbefales ikke at bruge deodorant, før du besøger badene. Antiperspiranter kan ikke anvendes under intense atletiske øvelser og andre aktiviteter, der er forbundet med intens sveden. Hvis du samtidig bruger og deodorant og parfume, vælge produkter fra en række en brand. Du kan også bruge din favorit duft i kombination med et middel til sved er lugtfri.

Gør antiperspiranter er skadelige?

Med produktion af kendte mærker med et godt omdømme, kan du ikke bekymre sig om deres egen sundhed. Men dette er ikke en grund til at glemme alt om det faktum, at brugen af nye kosmetik bør begynde med testen for allergisk reaktion. Når du først har købt deodorant "Nivea", gælder det i første omgang i et par timer derhjemme. Prøv at holde styr på reaktionen, udseendet af rødme og kløe - et tegn på individuelle intolerance komponenter udvalgt produkt. Når du ser nogen af de ubehagelige symptomer på afspændingsmiddel med sved fra kroppen og ikke bruge det i fremtiden. Prøv et andet mærke produkter, såsom deodorant "Oriflame". Det er nyttigt at vide, at der fra tid til anden selv egnede kosmetiske produkter bør ændres. Ellers kan det være tilvænnings- effekter og det valgte deodorant ikke fungere. Forholdsregler bør anvendes antiperspiranter, navnlig dem, for hvilke der der mærket "Protection for 24 timer" eller "beskyttelse på 48 timer." Sådanne midler er uønsket at anvende dagligt og efter hver brug ved skylning.

Finesser af det korrekte valg

Hvilke deodoranter er bedre end andre, hvordan man vælger en antiperspirant?

  • Køb kosmetik af kendte mærker i de reviderede butikker.
  • Hvis sved frigives for meget, giver det mening at købe antiperspirant.
  • Alt for stærk lugt bør vælge en deodorant med antibakteriel virkning.
  • Være opmærksom på de beskrevne egenskaber af antiperspiranter og aktive komponenter. For eksempel giver den deodorant "Dove" ikke indeholder alkohol, hvilket betyder, at tør hud, vil det ikke.
  • Meget godt, hvis den valgte kosmetisk produkt indeholder lægemidler planteekstrakter og naturlige æteriske olier.
  • For mange købere er meget vigtig form frigivelse antiperspiranter. Mange producenter tilbyder at købe det samme produkt i forskellige pakker. For eksempel kan du købe den samme deodorant "Garnier" i spray og creme-format.
  • De fleste anti-lugt sved har deres egen parfume duft. Men hvis du foretrækker at bruge parfume, deodorant, forsøge at finde en neutral lugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.