SkønhedKosmetik

Parfume "Miss Dior": anmeldelser

En af de varianter, der er næsten 70 år, er blevet ikke bare en favorit parfume vand, såvel som en vigtig del af de luksuriøse og elegante kvinder i billedet af hele verden - dette er "Miss Dior". Anmeldelser nylig ganske kontroversielt, men det er forbundet med en stigning i antallet af forfalskninger på grund af den høje popularitet af parfume. Siden oprettelsen af duften produceret mange variationer. Blandt dem vælge den, der vil blive elsket og vil være den oprindelige version af artiklen vil fortælle.

Visitkort Christian Dior

Reflektere over det faktum, at en vigtig rolle i at skabe et billede af en kvinde i tillæg til tøj spiller en parfume, en berømt modedesigner ønskede at afprøve et nyt erhverv. Oplevelsen viste sig at være en stor succes: så der var et visitkort af modehuset Christian Dior - "Miss Dior". Feedbacks fra kvinder og mænd, modtog han den højeste udmærkelse, og trods det faktum, at det har over et halvt århundrede siden oprettelsen af duften, forbliver genkendeligt og er forbundet med en luksuriøs klassiker.

Ifølge mænd, denne chypre-blomsterduft er velegnet til unge piger direkte, bidrager til deres mystik og ynde. Denne parfume vil appellere til dem, der elsker klassiske dufte: egensindige, men samtidig diskret duft. Fordelene omfatter holdbarhed og alsidighed af smag: kan bruges på alle tider af året til aften ud, og til forretningsmøder.

Debatten om moderne smag

Kan ikke oprette en duft, der gerne ville have alle uden undtagelse, og "Miss Dior" anmeldelser er ikke kun positivt, men også negativt:

- nogen mener, at denne parfume er allerede forældet og er god kun i forbindelse med en retro-stil;

- andre, han fraråder deres sværhedsgrad og er forbundet med ensomhed på grund af tilstedeværelsen i base noter af eg mos duft;

- ikke hver pige, han er fuldt åbenbaret;

- nogle af dem, der faldt i kærlighed med denne duft i en ung alder, og senere ophøre med at bruge det, fordi det er forbundet med fortiden, som ikke vendte tilbage.

Men på trods af dette, de fleste kvinder, der prøvede det, tænker "Miss Dior" dyre og luksuriøse duft, der, ligesom klassisk musik, fint, men ikke for alle.

Den opdaterede sammensætning

I 2012 blev en ny version af duft frigivet, ingen globale ændringer har fundet sted siden det kun var planlagt til at lave en favorit duft af en lys, rig og relevant for nutiden. Men desværre er det blevet en meget moderne version af "Miss Dior parfume". Anmeldelser af kvinder, der ikke kunne lide smagen variation, siger, at han har mistet sin identitet og blev ligner mange andre, og det sorte bånd bruges i reklamer, har erhvervet en følelse af depersonalization, og ikke give mysterium. Også, efter deres mening, duften hurtigt keder sig, og hele tiden kan de ikke bruges: kun egnet til en aften ud.

Men forbundet med enhver smag af "Miss Dior" elegance, sensualitet og kvindelighed var, samt hans glæde begyndte at købe kvinder, der ikke kan lide at smag var genkendelig. Den nye duft "Miss Dior parfume" har anmeldelser og positiv, fordi:

- duften af mandariner i top noter løfter stemningen og er forbundet med det nye år;

- derefter aroma afslører duften af roser;

- takket være en kombination i de base noter af rav, patchouli og vanilje skaber en harmoni af elegance og sløj sødhed uden cloying.

En sådan ustabil udgave

Den mest populære version blev udgivet i 2005, men varede kun syv år. I løbet af denne tid er det ikke lige i tide til at radikalt ændre strukturen og layout, så den version af "Miss Dior Cherry" meget blandede anmeldelser og er ikke altid klart, hvad det henviser til variationen. I første omgang, kendetegnende for denne parfume var duften af karamel popcorn. I 2008 var der to versioner af omformuleret, den ene med en lugt af bitter orange og neroli, og den anden med en duft af pæoner. I 2010 "Miss Dior Cherry" er endnu sødere, tilføje noter af fresia, liljekonval og praliner. Men allerede i 2011 aroma ophører med at være så cloying og bliver ligner Chanel "Coco Mademoiselle". I 2012 alle versioner forsvinder fra markedet, og der vil være "Miss Dior 2012" er meget ens, men har ikke de originale noter af jordbær.

Parfume "Miss Dior Cherry", der oprindeligt henviste til de frugtagtige chypre dufte, men den mest populære var blomsten version af "Miss Dior Cherry Leeuw" takket være dens lys, frisk og munter lugt, på trods af den enkle sammensætning: orange i de øverste noter, gardenia hjerte og hvid moskus i sidste ende.

saftigt variation

Endnu en vellykket chypre-blomstret variation blev udgivet i 2012 - "Miss Dior Fresh". Anmeldelser kvinder, prøv det, være opmærksom på følgende nuancer:

- første eau de toilette kan synes streng på grund af den overflod af citrus top noter, men ved at afsløre den duft varmere takket være den blide ædle og feminin jasmin gardenia;

- fane af duft medium, kan føle i armslængde, men hvis rummet ikke ventileres, duften meget hurtigt fylder hele rummet;

- den nye version er let og forfriskende, men stadig ikke egnet til sommer: fordi patchouli i base noter i varmt vejr, lugten er for skarp;

- duften af frisk, solrig og sensuel på samme tid, den bedste tid på året for det - i foråret og lugten af vinteren mere stringent og oplyses fuldt ud;

- anvendt uafbrudt i mere end tre måneder er ikke opnået: duft keder sig og bliver kedeligt;

- lugten i en flaske ligesom mange, men ofte har på kroppen og tøj helt forskellige, patchouli aroma bliver for påtrængende eller ikke afsløres overhovedet.

For elskere af pioner, og ikke kun

Meget blød og slået luften version af "Miss Dior Blooming". Anmeldelser indeholder ofte den sætning, denne duft med rette kan betragtes som det bedste af det hele linjen. Det blev oprettet i begyndelsen, som en variation af "Miss Dior Cherry" til det asiatiske marked, men dukkede op i verden efter den vellykkede premiere, og i 2014 blev en uafhængig og helt toilet vand. Duften af mange forbundet med foråret, men det er også perfekt egnet til sommerperioden.

Denne parfume er ikke cloying karamel og kirsebær, det skiller sig ud blandt andre versioner af lugt sarte blomster - pæoner, roser, hvid moskus, og åbner sammensætningen munter mandarin.

Denne variation var den mest lys og romantiske af alle de "Miss Dior". Svar til prøve det bemærket følgende punkter:

- smag er det bedre at bruge i dagtimerne, perfekt til arbejde: diskret, luftig og elegant;

- simpel frisk blomsterduft for hver dag i de varmere måneder;

- i smag i starten der er en lille surhedsgrad, at det ikke ødelægger, men snarere gør det interessant;

- lugten af opløftende og energigivende i bogstavelig forstand: Det viser sig, sådan en slags aromaterapi.

Hvordan bliver ejer af den oprindelige version

Meget ofte køber glæde viger for frustration på grund af det faktum, at duften er ikke så holdbare som ønsket, og i sidste ende ændrer fuldstændig lugten, men den vigtigste årsag til den mærkelige metamorfose: parfume viste sig at være falsk. Og så begynder det at blive klart, hvorfor det er så ofte ændret udgave og flasker: dette er en måde at beskytte mod forfalskning af dem, der vælger parfume "Miss Dior". Gæst anbefaler:

- før de køber den duft, finde ud af, hvilken version af designet af flasken og den tilsvarende relevante i øjeblikket;

- husk, at den laveste pris - det første tegn på lav kvalitet varer, en god parfume vand kan ikke være billig;

- hætteglas med et stort volumen af 75 eller 100 ml, oftere forfalsket;

- udskrivning på pakken skal være af høj kvalitet og klar, ikke tvetydig;

- I den oprindelige version ikke kan være nogen stavefejl;

- stregkode i hvert land begynder med visse cifre, for eksempel, en fransk parfume med 30-37;

- For at undgå skuffelse, foretage indkøb i de bedste butikker bevist med dokumenter der bekræfter kvaliteten af produkterne.

Parfume eller eau de toilette

De væsentligste forskelle mellem parfume og toiletvand er velkendte:

- forskelligt indhold af æteriske olier;

- parfume mere stabilt;

- spiritus er meget dyrere end eau de toilette.

Oftest købte "Miss Dior" eau de toilette, anmeldelser af forklaringen er, at smagen og så vedholdende nok, er nogle versioner holdt mere end en dag, så det giver ingen mening at betaler for meget. Også i de russiske parfume butikker for at finde ganske vanskeligt, men de kan købes, ferier i udlandet.

Hvad er det - Miss Dior

I første omgang, den første version af duften Kristian Dior dedikeret til sin søster: Miss i titlen betyder en ung ugift pige, som efter hans mening, bør være fed, men alligevel elegant, feminint og luksuriøst. De, der har forsøgt at parfume "Miss Dior", anmeldelser oftere end venstre, fremhæver disse funktioner forbundet med hver af smagen ud af lineup. Over tid, "Miss Dior" tilpasset de ønsker af kvinder: tabte aldersgrænser og bliver mindre sød, men mere raffineret og delikat.

Som det vil blive afsløret, og vil opføre sig enhver version af huden bestemt kvinde, kan det kun bestemmes ved testning. Oftere om "Miss Dior" anmeldelser sige, det er parfume kvalitet, omslutter en vidunderlig duft og opløftende, gøre kvinder mere sensuel og sofistikeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.