SkønhedKosmetik

Nærende creme "Gerantol": anmeldelser. Fløde "Gerantol" fra fabrikken "Frihed"

Før du køber et produkt, værd at læse anmeldelser om det. Fløde "Gerantol" fra "Frihed" kosmetisk fabrik - det er et produkt, som du kan finde en masse kommentarer, og de mest forskelligartede. Prøv at forstå, hvordan de er sandfærdige.

Sammensætning og egenskaber

For at forstå, hvordan det pågældende produkt, er det nok at se på anvisninger vedrørende dets anvendelse. Der, som regel på grund af sin detaljerede sammensætning. Hvad er ingredienserne i vores creme? "Frihed" Der er ingen overraskelse forbrugeren selskab. Fløde "Gerantol" - et kosmetisk produkt, hvor du kan finde ingredienser kendt for deres hud nærende og udglatning egenskaber.

• Mineralsk olie. Produktet blev opnået efter grundig fra råolie forarbejdning og oprensning. Har ingen farve eller lugt, ikke oxiderer og velholdt. Denne olie er ofte tilsat en række forskellige kosmetik. Det nærer huden og hjælper med at beskytte det mod skadelige miljømæssige faktorer (kulde, vind, og så videre). I dette tilfælde betyder det at produktet ikke tilstoppe hudens porer, så den frit "ånde". Det forårsager ikke allergi.

• Vegetabilsk olie. Det bruger olivenolie, gavnlig virkning på huden, som har været kendt i lang tid. Det er en naturlig eliksir af ungdommen. Det har en masse af vitamin E, som neutraliserer frie radikaler - "syndere" af rynker. Olie godt nærer huden, hvilket skaber på overfladen af den naturlige beskyttende barriere.

• Lanolin. Animal voks, har længe været brugt til at blødgøre huden. Det absorberes godt og ikke danner en fedtet hinde. Agent fremmer hurtig heling af små revner, forhindrer deres gentagelse.

• Bivoks. Det er et produkt af bier liv. Det har stærke antibakterielle egenskaber. Det findes i mange medikamenter til behandling af forbrændinger, sår, sår, inflammatoriske processer i huden og slimhinderne.

• Orotsyre. Denne vitamin-lignende stof, der påvirker stofskiftet. Meget af det er indeholdt i komælk, mejeriprodukter, gær og så videre. Ulempen i organismen fører til fremkomsten af alvorlige hudsygdomme, såsom eksem, psoriasis, atopisk dermatitis. Orotsyre tilsættes ofte til cremer, har en foryngende effekt. Det har gavnlige virkninger på huden turgor, reducerer rynker og alder, det hjælper med at fjerne tørhed, irritation og afskalning. Den kliniske undersøgelse, som skriver dr Shmakov IV, bekræfter dette.

• mink olie. Dette er en 100% naturprodukt, som har blødgørende, nærende og beskyttende egenskaber. Den beskytter huden mod aggressive miljømæssige forhold, øger dens evne til at regenerere. Det forårsager ikke allergi. Det unikke i sammensætningen af produktet er, at det er meget lig sammensætningen af lipidlaget af den humane epidermis. Derfor, selv med sin store tæthed, mink olie er perfekt absorberes uden at forårsage irritation.

For at opsummere alle de ovennævnte, kan vi drage følgende konklusion: en nærende creme "Gerantol" nærer huden, beskytter den mod miljømæssige faktorer, bidrager til heling af små revner og udjævning rynker.

Hvordan søger?

Kosmetologer anbefaler at bruge denne kosmetisk produkt to gange om dagen, morgen og aften. Midler bør anvendes til at rense huden efter vask det med varmt vand og sæbe eller mælk. Efter 20 minutter, så den person brug for at få våde en papirserviet for at fjerne overskydende produkt. Huden på forskellige mennesker. Og hver af de brugere fundet deres måde at bruge dette værktøj. Alt dette vil fortælle os deres feedback. Fløde "Gerantol" har en temmelig tæt tekstur og en fed basis. Derfor er nogle brugere anbefales at anvende det på dit ansigt om aftenen, om natten. Om morgenen, sagde de, huden ser blød, fløjlsagtig og glat, skrælning forsvinder, farven på hendes forbedret. Og der er forbrugere, der skriver, at brugen af værktøjet er ikke konstant, og kurserne (1-2 måneder). Folk siger, at det nemt kan konkurrere med dyre importerede cremer til tør hud, samt andre kosmetiske produkter fra fabrikken "Freedom". Fløde "Gerantol" - en billig og effektiv måde at tage sig af deres udseende og forlænge ungdommen.

Hvor kan du købe?

Mange mennesker er berørt, kan blive spurgt om, hvordan du køber dette produkt. I butikker, der sælger kosmetik og creme "Gerantol" sælges på apotekerne. Instruktioner om hvordan man bruger skrevet på bagsiden af pakken. Prisen for dette værktøj er virkelig lav og er omkring 35-50 rubler i forskellige forretninger.

Nyttige tip fra forbrugerne

• Nogle kvinder bruge dette produkt som en base under make-up. Forud for udgivelsen, to timer før påføring af foundation , og rouge, lave en maske af cremen i 20 minutter. Fjern eventuelle overskydende midler. Hud efter en sådan procedure, delikat og glat. Eventuelle kosmetiske produkter på hendes løgn perfekt.

• Making en maske af fløde, nogle brugere sættes til det flydende vitamin A (af en dråbe). Det er nødvendigt for den normale alle processer i huden. Vitamin A er fedtopløselige. Fatty cremebase - ideelt stof for at opløse det.

• Hvordan kvinder bruger stadig betyder "Gerantol"? Fløde, sammensætning, som vi er nu velkendte, er det ideelle produkt til pleje hænder. Huden på dette område er meget sårbar, især om vinteren. Derfor er nogle brugere rådes til at lave en maske af fløde. Det bør rigeligt smøre dine hænder før du går i seng og køretøj slid bløde bomuldshandsker. Efter en nat med en hud udglattet maske. En ruhed af revner på hænder og ikke et spor fortsat.

• Før anvendelse af de værktøjer anbefalede at gnide den mellem fingrene og først derefter smøre dem ansigt. Cremen har en temmelig tyk konsistens. Denne teknik vil bidrage til at lette dens anvendelse.

• Mange forbrugere har bemærket effektiviteten af en sådan en billig kosmetisk produkt, både for den person "Gerantol" creme. Anmeldelser af at sige, at effekten af dets anvendelse er allerede synlig efter 2-3 sekunder applikation. Kvinder dermed markant reduktion af rynker på panden og tilpasningen af de nasolabiale folder. Men som du ved, skal alle kosmetiske produkter ændres over tid. Huden bliver vant til deres anvendelse og for at opnå den ønskede virkning ikke længere er mulig. Derfor, hvis nogen meddelelser, der skyldes anvendelsen af cremen er dårlig, du bare nødt til at ændre værktøjet. Et godt alternativ til dette produkt er de samme varer fra "Frihed" fabrik, nemlig ansigt creme "aften" og "Lux".

Andre produkter fra den "frihed" fabrik

• «Aften» Cream. Det betyder, i et århundrede, som omfatter alle kendte naturlige ingrediens fra hævelse under øjnene - persille saft. Vitamin A og E, glucose aktiverer metaboliske processer i celler. Gennem regelmæssig brug af cremen "Evening" mørke rande under øjnene reduceres, hvilket fjerner sagging hud på dette område, øger sin elasticitet, "kragetæer" blive usynlig.

• Fløde "Lux". Det er et godt alternativ til vores produkt. Dette fremgår af forbrugerne, eller rettere deres anmeldelser. Fløde "Gerantol" Nogle af brugerne har købt på et tidspunkt, hvor "Lux" hylde ikke var creme, og beklager det ikke på samme tid. Som en del af dette værktøj har også naturlige olier og lanolin, samt vitamin A, E, F og mineraler. Produktet glatter huden, forbedrer sin elasticitet, fasthed og tæthed. Det har en lysere konsistens end "Gerantol" creme. Det anbefales til brug ikke kun om vinteren, men i den varme årstid. Ikke tilstoppe porerne, absorberer hurtigt.

• Fløde "Amber". Billigt produkt bestående af 80% naturlige ingredienser. Det omfatter de samme komponenter som i fløden "Gerantol", nemlig bivoks, lanolin, olivenolie. Egnet til tør hud. Intenst nærer og genskaber. Perfekt til brug i den kolde årstid.

• ansigtscreme "Velvet" rynke nat violet ekstrakt og vitamin A og E. Ud over de ovennævnte bestanddele det stadig indeholder avocadoolie, collagen, elastin, allantoin. Dette produkt fra fabrikken "Frihed" har en lidt anden sammensætning end fløden "Gerantol". Hvor du kan købe det? Konventionel kosmetik butikker eller apoteker. Fløde "Velvet" er vel nærer og regenererer huden og beskytter mod ældningstegn.

• Nyt. Face Cream Night nærende for følsomme hud KRASIVA kosmetik. Sammensætning: hyaluronsyre, macadamia olie, karitefedt, vitamin A og E, SymSitive SymRelief komplekser til fjernelse boringer. Betyder hurtigt lindrer følsom hud, udglatter det, fjerner rynker, sinker dens forfald.

• Løft Anti-rynke creme "Diamond". Den indeholder en unik aktive stoffer, der har en betydelig foryngende effekt. Produktet fungerer i flere retninger: det styrker ansigtets konturer og fjerne rynker, genopretter hudens celler, genopretter fugtbalancen, neutraliserer frie radikaler - de vigtigste kilder til for tidlig ældning af huden og beskytter mod skadelige solens stråler. Sammensætning af aktive stoffer: UV-filtre, kakaosmør, shea, avocado, fersken, ekstrakter af lægeurter, plankton ekstrakt, sojaproteiner.

Face Cream "Gerantol" - den bedste måde i vinteren!

Det er kendt, at under den kolde årstid, du har brug for at mere omhyggeligt at tage sig af deres udseende. Efter vinteren - det er en test for vores hud. Kold vind, frost, sne - alt dette er en meget negativ effekt på hende. Som et resultat, er det på huden i vinteren ofte forekommer irritation, rødme, afskalning. Rynker uddybe på det, der er den nye hurtige. folk har særligt vanskeligt med en tynd tør følsom hud. Hvad afhjælpe omhu for at vælge? I sommeren er det nok til at bruge en fugtighedscreme til ansigtet. Vinter bør prioritere næringsmedierne, såsom en creme "Gerantol". Du kan købe det i enhver butik kosmetik. Det er godt nærer huden, udglatter det, skaber på det en usynlig beskyttende film på de miljømæssige faktorer. Der er mange anmeldelser om kvinder er, at de foretrækker at bruge det i vinteren dette produkt. Mange mennesker skriver, at det ikke er nødvendigt at bruge det i løbet af sommeren. Efter alt, er det temmelig fed, stram, kan tilstoppe porerne i huden og forårsage irritation. Men om vinteren, tværtimod, er det nødvendigt dette produkt, da det klarer sin beskyttende funktion. Hvis du læser, bliver det klart, hvorfor et næringsstof midler kategori omfatter cremen "Gerantol" (Liberty). Dets sammensætning - er mineralske og vegetabilske olier og lanolin. Alle disse midler anvendes ofte i baby cremer og cremer beregnet til brug i den kolde årstid.

Vi beregner fordele

Find ud af, hvor meget du kan spare, hvis du bruger værktøjet "Gerantol" i stedet for dyre kosmetiske produkter, der reklameres. Fløde, hvis pris i gennemsnit er 38 rubler, kombinerer to funktioner: det giver en løftende effekt og giver huden beskyttelse i ugunstige vejrforhold periode. Vi gør et udvalg af lignende produkter fra kendte kosmetiske mærker og sammenligne priser:

• Creme til tør hud Oxygen Formula Day & Night Care for Sallow, tør hud fra Biodroga. Det indeholder caroten (vitamin A), hvedekimolie, komplekse peptider. Det har en fedt-lignende konsistens. Det anbefales til tør hud. Nærer og udglatter rynker. vinteren kan bruges til at beskytte huden mod kulden. Udgifterne til 2233 rubler. Fordelen beløber sig til 2195 rubler.

• Beskyttende nærende creme «Camellia» ved Magirey. Egnet til tør hud. Aktiverer metaboliske processer, bekæmper ældningstegn, en beskyttende barriere mod ugunstige miljøforhold. Udgifterne til 900 rubler. Fordelen beløber sig til 862 rubler.

• Revitalisering løft creme Supreme Secrets Lifting & Recovery Cream af Janssen. Den indeholder vitamin C og A, sheasmør og peanut ekstrakt, havreproteiner, squalan. Hvad er fælles for ham med vores produkt fra "Freedom" fabrikken? For det første har den samme tætte tyk konsistens, som "Gerantol". Fløde, hvis sammensætning er noget rigere, også indeholder vegetabilske olier til at nære huden. Det er bare prisen for det er 1893 rubler mod vores 38 rubler. Fordelen er indlysende - 1855 rubler.

• Reparation af produktet med vitamin A «Creme Regeneratrice» fra Algologie. Designet til at beskytte tør, sart hud fra vind og frost om vinteren. At dømme efter de anmeldelser af kvinder, absorberes dårligt, efterlader en fedtet hinde på ansigtet. dens værdi er 1662 rubler. Benefit - 1624 rubler.

Anti-aging effekt af produktet

Det er kendt, at med alderen huden bliver tyndere, bliver tørrere. Det ser ud ved første mimik, og derefter den gamle mands rynker. Det er derfor, kosmetologer rådes efter 30 års brug er ikke kun for hud nærende produkter baseret på fedt, men også produkter, der kan påvirke reduktionen af rynker. Begge disse effekter kombinerer en billig men effektiv creme "Gerantol" (Liberty). Anmeldelser af kvinder siger, at det er perfekt udglatter rynker, hvilket gør dem usynlige. I sin struktur er der orotsyre, som "opmuntrer" huden til selvfornyelse og restaurering. Der er mange anmeldelser, der ofte anvendes som et middel til nærende og anti-aging håndcreme. Fordi huden i dette område af kroppen også er hurtigt aldrende, dækket med rynker. Kvinder skriver, at cremen hurtigt absorberes og efterlader ingen fedtet film. Resultatet af hans - blød at røre ved og sarte hud.

Maske til ansigt, hals og décolleté

Sådan bruger vores kunder fabrikken Cream Frihed "Gerantol"? Instruktioner til det hedder, at det skal anvendes to gange om dagen, morgen og aften. Men mange mennesker tror, at dette værktøj kan tilstoppe porerne med regelmæssig brug og irritere huden. Derfor er nogle af dem bruger det som en nærende maske til ansigt, hals og décolleté. Efter alt, disse dele af kroppen, som vi kender, det første nummer alder af vore smukke kvinder. Derfor hud i disse områder kræver mere pleje. Masken kan gøres på to måder:

  1. Ansigt til damp over en damp bakke i 10 minutter. Så rense den for snavs med en krat. Efter dette, skyl den med varmt vand. Uden at tørre huden, gælder på hendes ansigt "Gerantol" creme. Anmeldelser af kvinder siger, at anvendelsen af midlerne i dette tilfælde er forenklet. Efter alt, har en tæt tekstur og smurt med en vis indsats. Og i den fugtige dampende hud creme påføres lettere. Maske bør holdes i 20-30 minutter. Det er ikke nødvendigt at vaske af. Du kan bare våd ansigtet med en papirserviet, fjerne overskydende creme.
  2. Klar hud af urenheder og make-up ved hjælp af en mælk sæbe og varmt vand. Så ansøge om ansigtet. Dæk med et håndklæde dyppet i varmt vand. Hold 10 minutter. Efter dette tidsrum fjernes overskydende med en serviet.

negative anmeldelser

Der var også et par negative kommentarer mod et værktøj såsom en creme "Gerantol" ( "Frihed"). Disse vurderinger er også meget vigtigt for os. Fra dem kan du lære nogle nyttige oplysninger. Lad os se, hvad folk ikke kan lide om dette værktøj? Først og fremmest, det er lugten. Næsten alle de kommentarer angivet af et specifikt smag, som kaldes en behagelig mislykkes. For det andet, tætte tekstur. Som et resultat, vanskeligt at fordele cremen på huden. Forbrugerne skriver, at anvende et tyndt lag virker ikke. For det tredje kan det forårsage forekomsten af acne. Cremen er meget tyk, og nogle mener, at det træsko hudens porer. Som følge heraf bumser og irritation. For det fjerde, agenten stærkt irritere øjnene. Kvinder skriver, at en time efter påføring af cremen af deres øjne begyndte at vand, hvor der er en følelse kramper og brændende. Dette er en alvorlig argument mod brugen af dette produkt. Men mange moderne kosmetik, desværre, "synd" i denne bivirkning. Afslut her en - for at bruge i området omkring øjnene af særlige cremer eller sera er designet specielt til følsom hud i dette område.

Vi har gennemgået forbrugernes kommentarer om den berømte foryngende middel fra fabrikken "Freedom". Det er den konklusion, som vi har præsenteret data ratings creme "Gerantol" - er et af de få billige kosmetiske produkter, som kan overraske de gode resultater af vores kvinder. Det er godt beskytter den sarte hud om vinteren, og udglatter rynker, forhindrer deres genopståen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.