SkønhedKosmetik

Makeup til smalle øjne

Vær smuk og attraktiv ønsker enhver kvinde. Til dette, hun bruger en masse tid på tøj, frisure, sko, smykker og selvfølgelig makeup. Han er i stand til markant ændre ansigt sin ejer, fremhæve styrker og skjule mange af manglerne.

Særlig opmærksomhed bør rettes mod øjnene. Understreger deres udtryksfuldhed, kan du erobre noget menneske. Desværre er det ikke alle kvinder er heldige at have en smuk store øjne. Løs det er i stand til at kompensere for de smalle øjne, hvis billeder kan ses nedenfor.

Før du fortsætter direkte til make-up af ansigtet af dette, er det nødvendigt at være opmærksom på øjenbrynene. Forkert deres form kan yderligere fremhæve den eksisterende mangel. Overskydende hår skal fjernes forsigtigt (være særlig opmærksom på næsen). I slutningen, de skal være "sætte" særlig farveløs gel. Dette vil åbne øjnene og gøre det blødere.

Særlig makeup for smal øjet kan visuelt udvide dem og at stige svagt. Skal give afkald på brugen af sort eyeliner og skygge er for mange mørke nuancer simpelthen "drukne" dine øjne, hvorfor de vil virke endnu mindre. Det er at foretrække at bruge lyse farver.

Makeup til smalle øjne, ligesom alle andre, starte med en løkke. Ved hjælp af lys nacreous blyant, tegne en linje for at være lidt under niveauet for vækst af øjenvipper og fjer det. Dernæst re, men kun indtil midten af århundredet, er det nødvendigt at foretage en anden linje. Allerede på dette tidspunkt, øjnene synes større. Det skal bemærkes, at der ikke kan gøres konturen af den indre århundrede i dette tilfælde, fordi du vil få den modsatte effekt.

Det næste skridt er at bruge skyggerne, som bør være i harmoni med farven på hans øjne. Det er ønskeligt at bruge to eller tre nuancer. Fremragende vil se blå, pink, fersken farve. Makeup for smalle brune øjne til at klare sig bedre i en grøn farve ordningen. Vær opmærksom på teksturen af skyggerne, er det bedre at vælge sprød mat.

Det anbefales at bruge nuancer af en farve. På den bevægelige øjenlåg anvendt mørkere tone, i det følgende bruge lysere. Overgange mellem farver bør ikke være en klar grænse, disse steder skal være omhyggeligt skygge. Den letteste skygge påføres under øjenbryn. Det er visuelt løft, og deres øjne fremstår mere åben. Den nedre øjenlåg bør også være lidt touch op for at kompensere for de smalle øjne havde et færdigt udseende.

Før vi går videre til slagtekroppen, er det nødvendigt at stramme op øjenvipperne særlige pincet. Mascara bør anvendes forsigtigt og uden fanatisme. Malet vipper i to etaper. Når det første lag tørrer, påføres sekund. Nederste vipper, kan du ikke male. Makeup for smal øje over.

Gennemførelse af enhver makeup, skal det erindres, at fokus bør være på enten øjne eller læber. Hvis du ønsker at fremhæve dine øjne, bør du ikke fremhæve læberne, gælder nok på dem lidt glans eller læbestift naturlig skygge. Med blush, også skal passe på ikke at blive til en russisk dukke eller vulgært dame.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.