SkønhedHår

10 varianter af fashionable haircuts for sommersæsonen

Hvis du er klar til at ændre noget i deres liv med tilgangen af sommeren, skal du starte med dit hår. I denne artikel vil du finde de mest fashionable frisure, der vil prale sommeren 2017. Med hjælp fra stylister, der arbejder med berømtheder, vil du lære præcis, hvad du har brug for at spørge frisøren, samt hvordan man passer sin nye frisure, gøre det så længe som muligt bevare deres udseende. Du kan også finde ud af, hvilke frisurer og hvem der er bedst egnet.

Kare til skuldrene

Starry inspiration: Lyusi Heyl

Denne plads, der når dine skuldre, og nær slutningen det har et stort antal lag. Disse lavere lag kan skabe ekstra volumen af hår, skiltes i midten og skabe symmetri. For at gøre dette frisure, skal du først give dit hår form med fugtgivende mousse og derefter tørre dem hårtørrer. Efter at du har brug for at lave en let perm bunden af hår fra øret til spidsen. Denne frisure er perfekt til folk, der står over for form ligner et hjerte, såvel som for dem, der har en naturlig bølgebevægelse og den gennemsnitlige tæthed af hår. Længden og volumenet af frisure kompensere for den smalle hagen, karakteristisk for folk med en hjerteformet ansigt.

Kare gennemsnitslængde og med firkantet snit

Starry inspiration: Olivia Munn

Det er både sød og sexet frisure. Denne frisure er skåret, hvorved håret er længere i front end bagsiden af håret, giver det en interessant form og attraktivt udseende. Desuden bør du tekstur enderne af hår, hvis du ønsker at ligne Olivia Munn og behovet i høj grad at understrege dette aspekt, at frisure kiggede dramatisk. For at opnå den samme effekt, du behøver at gøre en perm hårspidserne, og umiddelbart efter denne proces dem blankt serum. Dette er den perfekte frisure for dem, der ønsker at bevare en vis længde af hår, men det vil stadig være i stand til at binde dem tilbage i en hestehale. Denne frisure anbefales til kvinder med runde kinder og høje kindben. Det er også velegnet til ejere af den ovale, aflange og runde form af ansigtet, da det giver dig mulighed for at gøre kæben linje skarpt defineret.

Glat, men hovedparten haircut, nisse

Starry inspiration: Viola Davis

For at genskabe denne frisure, skal du hver streng af hår trimmet hver for sig, for at opnå en meget glat snit. Den øverste del af omkostningsbesparelser i sidste sving. Når længden er indstillet, kan du gøre teksturering frisurer. For at opretholde resultater, skal du først ansøge thermofilter blødgørende creme i fugtigt hår, og derefter tørre dem, give dem den ønskede form. Hvis det ønskes, kan du bruge strygning, at rette enderne. Dette er en stor frisure til dem, der har hår tekstur fra naturen. Dette er meget vigtigt, fordi denne frisure kræver en naturlig støtte til fastholdelse af formen.

Langt hår til brystet med lag

Starry inspiration: Sara Sampaio

Denne frisure ser bløde og feminine takket være deres længde og lag, der begynder på hagen niveau. Nøglen til succes her er at skabe de lag, så de er perfekt indrammet dit ansigt. For at genoprette udseendet af hår, anvende volyumiruyuschy spray på fugtigt hår og løfte deres fingre ved rødderne. Brug derefter termozavivku og derefter forsigtigt vzeroshte hår for at opnå den endelige effekt. Denne frisure er perfekt til ejere af en firkantet ansigt på grund af dens længde og også på grund af det faktum, at lagene begynder under hagen.

Langt hår med tynde lag

Starry inspiration: Margot Robbie

Denne frisure er meget lig den, der har Sara Sampaio, og dette viser, at det er perfekt egnet til forskellige hår teksturer og typer af personer. Forskellen ligger i det faktum, at lagene frisurer Margot Robbie begynder over og er tyndere. På samme måde som i det foregående tilfælde, skal du først sikre dig, at lagene er perfekt ramme dit ansigt. Yourself du bliver nødt til at anvende salt spray på fugtigt hår, så tør dem ved hjælp af en hårtørrer med en børste med naturlige børster. Spray udvider neglebånd og har evnen til automatisk at oprette tekstur af hår. For at skabe mere tekstur, skal du bruge hår jern strygejern.

Curly bob med pandehår

Starry inspiration: Alan Arrington

Til denne frisure, du har brug for at skabe et stort antal korte lodrette lag. Dette gør det muligt krøller ser mere naturligt. Også glem ikke de små pandehår frisure til at se færdig. Derhjemme, du har brug for en høj kvalitet creme curler for maksimal krøllet. Denne creme skal anvendes på hele længden af håret, fra rod til spids, og derefter skal tørre hårtørreren.

Langt hår med bløde lag

Starry inspiration: Jennifer Aniston

Bedst af alt, denne frisure ser i tilfælde af at du ikke overdrive det med lag. Vi skal fokusere på forsiden af håret, ved hjælp af dot haircut teknik til at blødgøre det overordnede billede. Du kan også forkorte de forreste dele af hår at tilføje mere blødhed. Hver dag har et banebrydende og skinnende tråde, ligesom Jennifer, bliver du nødt til at anvende værktøjet til opretning hår, så tør dem hårtørrer. Glem ikke, at afskeden skal gøres præcist i midten.

Korte bund, længere hår på toppen

Starry inspiration: Runi Mara

Runi Mara gør noget utroligt med en moderne gradueret bob med lag. Dette er en kort frisure med lag, men på toppen af håret er længere, begynder længden at falde lige under kindben og bliver ganske kort på nakken af halsen. For at opnå dette udseende, ligesom Rooney Mara, bliver du nødt til at anvende en stor mængde af hår gel i fugtigt hår, derefter tørre dem hårtørrer, give dem den ønskede form. Brug derefter selv hårspray for at fastsætte resultatet.

Bangs indrammer ansigtet

Starry inspiration: Felisiti Dzhons

Denne frisure viser bevægelse. I så fald skal du tilføje mindst ét lag, og derefter bruge pandehår at ramme ansigtet. Bangs i dette tilfælde er det centrale element i hele håret. Du er nødt til at skære frynser på niveau med den del af den person, du ønsker at fremhæve, hvad enten de læber eller øjne. For at opnå den samme volumen og glans, ligesom Felicity, du har brug for at anvende cremen til anvendelse i fugtigt hår, derefter tørre dem ved hjælp af en hårtørrer med en stor rund børste. Derefter kan du fuldføre look med hjælp fra en spray til glans.

Direkte quads længde hage

Starry inspiration: Kerry Washington

Du er nødt til at bede frisøren at lave en firkant op til hagen, og behovet for at trimme håret jævnt. Det er vigtigt at bemærke, er, at du har brug for lige ender, fordi de gør det muligt at skabe en klar linje for dit hår. Desuden bør du spørge om, hvordan du bruger din naturlige hår stylist skiltes for at skabe den perfekte geometri af håret. Hjemme i første omgang vil du ønsker at anvende et middel til glatning fugtigt hår, så tør dem hårtørrer. På dette tidspunkt, kan du hjælpe dig selv en stor pensel, da dette vil reducere tørretiden og hjælper med at opnå maksimal rethed. Så gælder Heat beskyttende middel, og til sidst glatte håret jern.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.