Kunst og underholdningTeater

Dmitry Efimov - skaberen af teatret "Europa"

Dmitry Yefimov er den tyske stolthed, en vidunderlig skuespiller, vært for underholdnings shows, inspirationen og skaberen af det berømte plastteater "Europa".

Ledende fra en ung alder

Han blev født i Tyumen den 9. maj 1978. Han studerede på 44. skole, han elskede biologi, geografi, historie. Han blev ikke nævnt i æreseleverne, og ligesom de fleste drenge var han delirious over kosmonautik. Den ekstraordinære talent af skuespilleren, som kunne grine og gøre publikum, ligesom ingen andre, begyndte at vise i en ung alder. I en alder af 15 forsøgte Dmitry Efimov sig selv i rollen som præsentant, ledede diskoteker og underholdende showprogrammer på det lokale DK, der oprigtigt drømte om teaterfase. Hensigten med målet var at studere ved Tyumen State Institute i fakultetet for at handle. Parallelt spillede Dmitry på scenen af et dramatheater, hvor skuespilleren var i 2000 (efter eksamen).

Skuespillerkarriere i Dmitry

De første værker på scenen var sådanne forestillinger som "Home!", "Murder of Gonzaga", "Equus", og ægte berømmelse for Dmitri kom efter spillet i "Revisor" -rolle Khlestakov. Alle, der var heldige nok til at se denne præstation, fik stor glæde af Dmitry Efimovs talentfulde spil. Choreografisk talent i den begavede ungdom blev fuldt udviklet af læreren Eduard G. Sobol - teaters hovedkoreograf, som i dag er for Dmitry den indfødte mand, kan vi sige, den anden far. Yefimov forstod den direkte videnskab fra ham - fra en mand med et stort bogstav, der smittede Dmitry med en dans, der satte den i en gnist og viste den rigtige vej.

Teater af Dmitry Efimov "Europa"

Dmitri, som er en skuespiller i et dramatheater, formår at kombinere sit hovedarbejde med hele sit livs entusiasme, hvilket er hans hjernebarn - plastteateret "Europa" for nogle år siden var en lille amatørkollektiv. Et tæt rum, kassettebåndoptagere, nødlysblinklys som specielle effekter, indsamling af kulisser alene, syning af kostumer til personlige midler - det hele begyndte. Efterhånden blev dansearrangementet, som Dmitry skabte under sit andet studieår, vokset til produktioner, så var der sponsorer, en producent. I dag omfatter teateret Dmitry Efimov ca. 70 personer: tre grundlæggende medlemmer og en forberedende gruppe.

På teaterets konto er der fantastiske koreografiske forestillinger: "Et hundrede minutter til dig", "Himmelsk", "Mowgli", "Forlad for at blive", "Coma", "Rain Man" og andre.

Europa vil erobre Europa

Hans produktioner sælges ikke kun i Tyumen og andre russiske byer, men også i udlandet. De elsker russisk koreografi i Vesten. Drømmende for at erobre Europa begyndte Dmitry med en lille: tog de europæiske forbipasserende op. På 10-årsdagen besluttede fyrene at danse i nærheden af Eiffeltårnet. Musikken blev tændt, folkene trak straks op. Flere tal skulle udføres selv for en encore. Ja, og tjente 80 euro opmuntret.

Hvis vi taler om penge, er vi nødt til at tjene reklame danser, natklubber og fester for at være afloat. Og selv i sådanne kommercielle projekter er fyrene lagt ud et hundrede procent, fordi de arbejder for mennesker og giver dem et stykke af deres hjerte. Guys i hans hold Dmitry Efimov ringer bare fra gaden uden uddannelse og specialundervisning med fokus på alderskriteriet (15-23 år). Ved støbningen er der et udvalg af dem, der forstår hvad "Europa" er, og er klar til at danse her. Det vigtigste er lyst og glans i øjnene, og teknikken og strækningen er en gevinst. I teaterpersonalet var der tre bryllupper, der er allerede unge mødre. Uden at forestille sig et liv uden dans, forlader de børnene med deres ægtemænd og kommer til repetitioner. I mange år har teatret formået at rejse børn, for hvem dansen blev meningen med livet.

"Europa" er lykke!

Lær at danse sammen og synkront et par dusin mennesker - arbejdet er ikke let, så Dmitry Efimov, der besidder alle kvaliteter hos en dygtig leder, sommetider skelner med metoden til en gulerod og en pind. Derudover skal du udover udmattende daglige øvelser lave forberedelser til landskab, kostumer og lys. Men holdet ved, hvordan man sætter høje mål og stræber efter at opfylde dem. Teater "Europa" Dmitry Efimov - er ikke kun en danseskole, der vinder mange konkurrencedygtige medaljer og priser, men også en karakterskole, en enkelt hele "krop" med meget varme, oprigtige relationer indeni. Deltagerne selv siger: "Europa er lykke!" Og når man ser på lykkelige ansigter efter tunge repetitioner, hvor hver danser føler sig som hovedforbindelsen i den kreative proces, indser du, at sådanne mennesker, der elsker deres hobby, venter på et interessant og livligt liv.

Dmitry er lykkeligt gift, hans kone Julia bor i Frankrig. Der arbejder hun, hun studerer og beskæftiger sig med design af tøj. Han ønsker ikke at vende tilbage til Rusland, derfor bor Dmitry i to lande, fordi han er væk fra sit hjemland for længst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.