Intellektuelle udviklingAstrologi

Kvinde Scorpio-tiger: karakterisering af personlige og forretningsmæssige kvaliteter

Scorpio kvinde, født i Tigerens år - en stærk personlighed. Det er forbundet med billedet af en vis Iron Lady, ikke at se de forhindringer på sin vej. For at nå dette mål den unge dame er klar til at skabe mirakler. Andre mener, at hendes liv er malet med lyse farver, fuld af spændende øjeblikke. Og det er svært ikke at blive enige.

Selfish, kærlig, luksus, - en kvindelig Scorpio Tigerens år kan blive født. Feature Lady begynder med sit udseende. Denne unge dame er meget elegant. Hun klæder sig godt, elsker dyre og massive dekorationer. Han er en talentfuld leder: det adlyder ikke kun på arbejdet, men også derhjemme. Denne dame skiller sig ud blandt mængden af hans beslutsomhed og mod. Det kræver ingen moralsk eller økonomisk støtte.

Generelle egenskaber

Astrologer sympatisere med de mennesker, der kom i vejen for en kvinde Scorpio-Tiger. Karakteristisk i denne dame som følger: Bossy, hæk, ubarmhjertige bæst. Hun elsker selskab med mænd, blandt hvilke føles som en dronning. Kan ikke stå de evige klager og tårer, så alle bestræbelser undgår kontakt med svag vilje natur. Ofte går det fremad for at nå målet. Fra tid til anden hendes idéer nedslående og alarmerende, men de altid arbejde. Hertil kommer, at denne pige ved, hvordan man styrer, at være fast, hvor du har brug for det. Og hvis ikke, vil det blive til en rigtig løgner, breder komplimenter og smiger Charu. Men dette er kun hvis den forventede personlig fordel for hende.

Han kan ikke og ønsker ikke at lære at tilgive Scorpio-Tiger. Kvinden, hvis karakteristika er præsenteret i denne artikel er ganske forsigtig og hævngerrig. Det straffer gerningsmanden er ikke et ord, men i gerning. Samtidig er det en meget pålidelig og trofast følgesvend. Denne pige er omgængelig og sagligt. Hun holder altid en hjælpende hånd til din familie. Selv om det bliver så hårdt nok for det. Lady før at lade nogen ind i din sjæl, vil det stadig ser nøje efter, for at studere og analysere. Bliv knyttet til de mennesker, hun elsker. Men hvis det sker, vil det opløses fuldstændigt i en person.

elsker

Hvordan man opfører sig, hvis du kunne lide den kvinde (Scorpio Tiger)? Karakteristik af damer i kærlighed sfære næste: hun elsker dyre gaver, romantisk aften, en blid knus, smukke frieri, lyse komplimenter. Falder sjældent. Selv om det skete, er det ikke i stand til at yde ofre. Så partnerne ændres ofte. Samtidig den unge dame er meget temperamentsfuld. Den mand, der var heldig nok til at tilbringe med hende stormfuld nat, vil huske det for livet. Forførerske, tilbedende sex spil, i stand til at give nydelse, umættelig og uforudsigelig - denne kvindes skøre de stærkere køn.

Som for et seriøst forhold, er det på udkig efter en pålidelig og trofast mand. Hun skal være sikker på, at ægtefællen kan stole på, stole på ham. Hun vil være i stand til at tilpasse sig hans karakter, han vil tilgive mange mangler, men slyuntyaystva og håbløshed. Hvis en mand har noget formål i livet, han er propan for hende. Det er forbløffende, hvordan en så kompleks karakter på få sekunder opnår fyre arrangement. Det er simpelt: jo stærkere køn ligesom hendes ønske om retfærdighed, tilstrækkelighed, modig, engagement og menneskelighed.

arbejde

Hvis din chef - en kvinde Scorpio-Tiger, hvad der er karakteristisk for det? Astrologer hævder, at det er fremstillet af en stringent og smart chef, der forstår at hvordan man kan fremme og straffe. Han elsker disciplin og ubetinget lydighed. Hvis du vil beholde din plads, bliver du nødt til at forkæle dig selv med alt og enig med alt med det. Men du vil blive glædeligt overrasket, når du får for din tålmodighed anstændig belønning: lønstigninger, nyt job, vellykket projekt. Denne kvinde forstår at være taknemmelig. At være generøse, det indlæser med gaver hans følge i form af efterstillede gaver og bonusser.

Hvis det er en simpel medarbejder, vil du hurtigt forstå, hvordan du kører op ad karrierestigen. Kvinden er meget proaktiv. Arbejder for tre, kan det ikke gå ubemærket hen. Young Lady Scorpio-Tiger finder en måde at tjene penge selv fra luften, hvis det er nødvendigt. Hun sjældent problemer med finanser. Hun var altid i stand til at forsørge sig selv.

Interesser og sundhed

Denne intellektuel kvinde Scorpio-Tiger. Karakteristisk for hendes mangesidede interesser. Normalt, hobbyer, hobby damer forbundet med højere forhold: indenlandske eksistens med sin grumme realisme sjældent interesseret i det. Det kan engagere sig i studiet af astronomi forskning inden for medicin, den økonomiske situation i verden. Det er meget klogt, velovervejet og dyb identitet.

Med hensyn til sundhed, disse piger har en anden forfatning. De er fulde af styrke og energi. Dog kan immunitet lider på grund af overdreven beskæftigelse og overdreven følelsesmæssig stress.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.