Nyheder og SamfundBerømtheder

Maxim Marinin: biografi, personlige liv, foto, familie, kone, forældre

Berømte kunstskøjteløber Maxim Marinin af sin karriere var blevet den mest titlen atlet, men det mest betydningsfulde pris var den guldmedalje ved OL i Torino. Russiske seere Maxim husket som en hyppig gæst på tv-show med skøjteløb på isen. Atleten deltog i den populære projekt "Stjerner på Ice", "Ice Age", "Ice and Fire". Marinas første træner var hans far, der lærte sin søn det grundlæggende i denne vanskelige sport.

Maxim Marinin. Biografi mester

Maksim Viktorovich Marinin blev født i 1977 i Volgograd. Fra den tidlige barndom, forældre inddryppede sønner en følelse af ansvar og hårdt arbejde, og ganske human måde. For fejl børn aldrig slået, og berøvet slik eller underholdning.

Som barn, drengen afveg dårligt helbred, og hans forældre identificerede ham i en kunstskøjteløb. Selvom 7 år - det er en ganske sen alder at starte en professionel karriere, hårdt arbejde og forfølgelsen af drømmen hjalp den unge skater til at blive, hvem han er nu.

Den første professionelle træner Maxim var Mikhail Makoveev. Det var en tid med øget træning og mange konkurrencer, hvor mennesket var i stand til at kommunikere med hele "sport sammen", for at konkurrere med dem, der havde set kun på TV.

Tidlig karriere talentfulde skater

Vendepunktet i livet af Maxim kom, da han var 16 år gammel. Ikke alle i kunstskøjteløb drejede jævnt, så det blev besluttet at prøve et par. Udsigterne for den regionale Volgograd var ikke, og han gik til St. Petersborg uden at spørge samtykke fra forældrene, men blot at placere dem, før den kendsgerning. Men de havde ikke noget imod, at forstå vigtigheden af sportsaktiviteter for min søn. Dette skridt var sandt, da han begyndte en række priser, sejre og høj succesrate.
I St. Petersborg, Marinin uddannet fra Academy of Physical Culture. Han blev afdelinger af træner Vasiliev. I en alder af 20 år, Maxim blev medlem af det russiske landshold. Partner i kunstskøjteløb i mange år var Tatiana Totmianina. Fans og topatleter finde et par Tatiana og Maxim er en af de bedste i verden af kunstskøjteløb teknik og kompleksiteten af de elementer i programmet, den storslåede afslappede stil.

Marinin og Totmianina - olympiske mestre

I perioden fra 1999 til 2002 Maxim og Tatiana tog anden og tredje steder i konkurrencer i Rusland. Europamestre, blev de to gange - i 2004 og 2005. Over 5,5 år af atletisk damptog i Chicago.

I 2004 var der en tragedie. Under optagelserne Skate Amerika Grand Prix Marinin faldt med Tatiana. Totmianina blev indlagt, og skater med en hjernerystelse og psykiske traumer, som tog tid at overvinde mere end genopretning af sin partner.

Heldigvis Maxim Marinin fundet styrken, især gennem støtte til den civile kone. Han formåede at få sig selv igen gøre den ulyksalige "support", som faldt Tatiana.

Bestræbelserne på en kedelig øvelse og givet deres resultater. I 2006 Marinin Maksim, den skater med et verdensomspændende ry, og hans partner Tatiana Totmianina vandt i Torino på XX Olympiske Lege.

Efter den enorme succes for parret besluttede at forlade sporten på grund af uløste økonomiske krav med sammenslutningen af kunstskøjteløb.

Tatiana Totmianina og hendes vej til succes

Barndom fremtidens olympiske mester var ikke let. Totmjanina fik på isen, samt Maxim, på grund af dårligt helbred. Tatiana - en indfødt af Perm. I en alder af 7 år og hendes mor mistede sit hjem og sin far på grund af angreb bedstemor lider psykiske lidelser. Jeg var nødt til at klare med venner, levede på stationen. Senere blev moderen fik en plads i et lager på virksomheden, hvor hun arbejdede som ingeniør.

Mor Tanya investeret i alle kræfter og midler, bruge budgettet for at finde de bedste trænere. Pigen forsøgte at retfærdiggøre på nogen måde moderen indsats og arbejdet flittigt på isen. Fremtidig mester blev bemærket og opfordret til at træne i St. Petersborg. Vejen til succes blev givet til hende gennem tornede vej i livet.

Forældre Maksima Marinina

Tatiana og Victor bor i Marina native Volgograd. Under konkurrencen ved OL de er meget bekymrede. Maxim mor siger, at resten af aftenen på knæ før ikonet, og watch forestillinger af søn foretrækker posterne, da spændingen overføres til ham, og han begynder at lave fejl.

Indtil nu, forældre Marinin nøje kommunikere med sin mor Tatiana, dele nyheder, med støtte til børn. Mor Maxim siger, at tale med sin søn på telefonen er meget sjældne, fordi hans arbejde og ser frem til hans opfordring, men hun er bange for at kalde ham.

Familie og personlige liv

Det sker ofte, at folk, der dedikerer sig til den fælles sag, med tiden, blive et par. Men i tilfælde af Maxim og Tatiana skete ikke: de har altid været partnere på is, kolleger, venner, men ikke mere.

Maxim Marinin og hans kone mødtes gennem en psykolog. Efter faldet af Totmjaninoj med top støtte fra skatere kom frygt, som var meget vanskeligt at bekæmpe. Hjælp Maxim vendte sig til en kvindelig psykolog, der rådede ham til at skifte, finde en sød pige og starte et forhold. Og en sådan en god pige havde allerede hendes øje. Skeptisk Maxim Marinin, hvis personlige liv var virkelig blottet for lyse farver, i første omgang ikke enig med psykologen. Men nu, efter et stykke tid, takkede han skæbnen for den vigtige møde, der ændrede hans liv.

Kendskab til Nataley Somovoy, danser Teater. Stanislavsky og Nemirovich-Danchenko, fandt sted i 2005, et år før OL. Kort efter den første dato, har de unge mennesker har besluttet at leve sammen. 2 år senere, i 2007, havde de en søn Artem. Bidraget til at kombinere en karriere med familie bedstemor og bedstefar. Og hyre en babysitter. Når beslutningen om at leve sammen Maxim sætte en betingelse - afgør alle spørgsmål en mand, og på denne måde af familien boede.

I 2012 deres datter Juliana født. Af den måde, at parret stadig ikke legaliseret deres forhold på grund af konstante rejser og overbelastning på jobbet. Ifølge Maxim, tiden for brylluppet gebyrer simpelthen ikke eksisterede. Skater fortsætter til øget uddannelse, deltager aktivt i et tv-show.

Deltagelse i showet Marinin

Det første program, hvor Maxim Marinin (foto præsenteres i artiklen) deltog, det var et show "Stjerner på Ice." Den første kanal har inviteret atleten til at skyde i 2006. Han blev partner Maria Kiseleva, olympisk svømning mester. Et år senere Marinin handlet med Olga Kabo i "Ice Age". I 2008 fortsatte arbejdet med Jeanne Friske, i 2009 - med en ballerina Anastasia Volochkova. På repræsentation i 2010 var følgesvend af mester Natalia Podolsky. Sammen tog de tredjepladsen og nåede finalen. I 2011 Maxim trænet under ledelse af sin anden halvdel Natalia Somova i showets "Bolero". I 2013 fortsatte arbejdet i tv-show med skuespillerinden Lyanka Gryu.

Marinin og delfiner

Maxim stopper ikke der. Denne gang, han besluttede at lære på den hårde handel smarteste dyr træner i verden - delfin. Ifølge det foreløbige program, deltagerne i showet til kjolen i jakkesæt. Opgaverne for børn inkluderet en tro på muligheden af en jury akrobatisk øvelser med dyr, såsom delfiner svømme forbi i farven. Således viste styrke, smidighed og evnen til at holde balancen, mens du flytter på vandet. Delfiner på holdet skatere skal udføre simple øvelser: springe ud af vandet, roll. Juryen består af Sergei Shakur, Vladimir Koren, Efim Shifrin og Tatiana Tarasova. De vurderer uddannelsesniveau og sætte skøn.

kreative projekter

I 2009 blev Chelyabinsk forsøger at åbne en skole af kunstskøjteløb det. Maksima Marinina. Et par timer før den officielle start på arbejde brudt køleanlæg. Rink blev flyttet til den nord-vestlige del af byen, men big-navn skater nægtede at tale på grund af det dårlige vejr.
Skole arrangør unge forretningskvinde Daria Hartung, sagde, at projektet er polusotsialny og semi-kommerciel karakter. Formålet med sin skabelse er primært at popularisere sporten i byen. På pladsen mulighed for at træne børn fra børnehjem gratis.

Et større projekt Marinin blev skyde på tv i stykket "mor" i 2013, historien er baseret på eventyret "The Wolf og de syv små børn."

I 2014, på Kanal Marinin deltog (i et par med en partner af de olympiske lege) i "Ice Age. Kop fagfolk. " Konkurrencen var delt, ligesom De Olympiske Lege, til de enkelte stillinger og team præstationer.

I 2015 har Maxim Marinin turnerede rundt om i verden som en del af en himmelsk hold Ili Averbuha. Denne gang vil seerne se musicalen "Carmen" udført af elskede kunstnere, blandt dem Roman Kostomarov, Tatyana Navka, Alexei Yagudin, Ekaterina Gordeeva, Maxim Shabalin, Elena Leonova og mange andre. Denne produktion har ingen lige i antallet af særlige virkninger, fantastiske natur og deltagerlisten. Ud over de skatere her involverede skuespillere, sangere, dansere, akrobater, jonglører. De spiller på scenen, og tur på isen, svævende i luften. Seks utrolige natur spejle fordybe beskueren i plottet af stykket, hvilket skaber en ubeskrivelig atmosfære af Italien.

At bo der og leve et stille liv i en stille drøm om mange succesfulde mennesker, men ikke Maxim Marinin. Familie til ham - et stort incitament til at bevæge sig fremad, så vi vil ikke bare se hans navn på siderne i kendte publikationer og på billboards populære produktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.