Nyheder og SamfundBerømtheder

Mille Petrozza: privatliv og familie

Lederen af den berømte thrash metal band Kreator Miland (Millet) Petrozzi blev født i 1967. Hans forældre emigrerede fra Italien til Tyskland før hans fødsel. Musik tiltrak drenge fra den tidlige barndom, og derfor karriere startede tidligt og med held. Allerede i 1982 Mille Petrozza, skole band guitarist, grundlagde han Tormentor - gruppe, efterfølgende omdøbt, hvor han nu er rytmen og solo guitar samt sang.

en ny genre

Denne gruppe stod i begyndelsen af fødslen af en ny tendens i metal, hvorfra kom hele hans ekstreme sort. Mille Petrozza gjort et enormt bidrag til udviklingen af stil. I sig selv den thrash metal - er det meget stivhed, aggression selv, farende med stor hastighed, det er en overflod af riffs i det lave område, det er meget teknisk ligesom makulere riffs ved høje frekvenser, en vild bas tremolo, og næsten altid dissonante Vocal Line.

Men alt dette sammen lyder bemærkelsesværdigt harmonisk og tankevækkende, selvom udtryksfuld og kraftigt, men kan bestemt ikke nægtes disse sange til din musik. Lytte til, hvad der kommer med strygere Mille Petrozza, kan det bemærkes, at konstruktionen, selvfølgelig, kompleks, med elementer af blues og jazz, med mange kromatisk, harmoni og ændre størrelser. Frets der oftest anvendes, er ikke alt for Kør-: lokriysky og pentaton. Tekster tæt mættet med kritik og udpegning af forskellige sociale uretfærdigheder. Opfattelsen er ikke Vivaldi, naturligvis, men ikke desto mindre - rigtig musik.

kreator

Lidt om bandets navn, blev hurtigt en kult. Kreator - værdsat ord. Hvis latin - kan oversættes som skaberen, skaberen hvis fra den gamle tyske - er navnet på en af de mest forfærdelige dæmoner. Og den moderne tysk, ændre et bogstav, fortolker ordet som "skabelse" (kreatur). Og lige nu ingen vil huske, som navnet opfundet i 1982, at det havde i tankerne Mille Petrozza.

Religion og thrash metal - to ting næsten uforenelige, og lederen af den gruppe mener, at det i princippet ikke nødvendigt at folk. Men i teksterne til tider religiøse underkjoler. Sandt nok, lyddesign af dette tema er, at de mest husket satanister. Kreator fik hurtigt popularitet uden for Essen, hvor gruppen, og så fandt de hele verden blev født.

begynder

Så i 1982 i byen Essen Vesttyskland mødte femten eller seksten high school venner: trommeslager Yurgen Rayl, bassisten Roberto Fioretti og guitarist Mille Petrozza. Billeder fra dengang i det åbne rum af internettet er ikke tilgængelig, men selv efter fem eller seks år, de ser på og til det besynderlige alvorlig, men stadig meget ung. Drengene besluttede at mødes oftere og blevet glad for at spille musik, det var dybest set et repertoire af Venom Group.

Men efter et stykke tid, de der var ikke nok, og der var ideer om at skabe en lille, men egen gruppe. For et helt år, de forsøgte at finde ligesindede og komme op med et navn. I 1983 og de tre af os spillede musik. Riley måtte opkræve mere og vokal. Et navn blev valgt - Tormentor, og under dette navn, udgav bandet hele to demoer - den første i 1983 (Blitzkrieg), og den anden i 1984 (End Of The World). "Den ende af verden" blev interesseret i lydstudie Noіse af Vestberlin, men fordi der allerede i 1985 kontrakten blev underskrevet.

det første album

Kun ét problem blev dannet: at opfinde et helt år gruppenavn er blevet afvist på grund af det faktum, at flere grupper med samme navn dukkede op i landet, og selv en succes. Så huskede jeg navnet på den gamle tyske dæmon - Kreator, og siden da har mere end to årtiers hans, så at sige, ansigt pryder alle de mange albums. Og den første hedder "Endless Pain" og indspillede det var bogstaveligt talt inden for ti dage.

Fem sange sunget Mille Petrozza, hvis vækst som sanger, voksede for vore øjne, og de øvrige fem syngende trommeslager. Albummet blev en øjeblikkelig succes og er stadig bredt anerkendt som en af de første rene thrash, og sammensætningen af dens nummer Flag Hate var det første hit. den nye vesttyske hold blot et par måneder blev vist på tv, blev berømt og tjente sine fans, hvoraf mange er fans hidtil.

første herlighed

År 1986 th opstemt vej til berømmelse med oprettelsen af et andet album under den smukke navn "sjovt at dræbe." Her Mille Petrozza, hvis personlige liv blev fuldstændig bundet til musik, sætte en reel milepæl i historien om thrash metal-genren. Lucky album og producer. Det havde længe været kendt Harris Jones, der bragte ære til sådanne grupper som Tankard, Deathrow, Sodoma, Voivod, Helloween og mange andre.

Albummet viste, at niveauet af professionelle musikere blev meget højere. især i tekniske termer. Rigtig idol af det offentlige blev Petrozzi Hirse, som ingen endnu har vist en virkelig hårdt og hurtigt musik - satsen er gennem taget, der påvirker mest alvorligt på alle fremtidige dødsmetal band. Og bandet Kreator er blevet anerkendt som den mest lovende blandt de europæiske metal stil.

tur

Før de offentlige levende musikere spillede i alt fem gange, hvoraf en eller to kunne tælles som et fuldgyldigt forestillinger, og efter udgivelsen af Pleasure to Kill gruppen først gik på turné i Tyskland, så - for England. Til dette formål musikerne skulle være i det mindste lidt øge sammensætningen. Lidt leg med dem Mihael Vulf ( "Sodoma"), derefter guitarist Jörg Trzhebyatovski.

I 1987 opretter Kreator et nyt album - "Mareridt faktum," en af hvis sange blev endnu et hit - Behind The Mirror. Samtidig blev det gjort det første klip (sammensætning Toxic Trace), og begyndte at arbejde med MTV. Album salget steg med dette trin flere gange. Begyndte touring USA og Canada. For en gruppe af en sådan profil, det var en sejr - deres andet album razosholsya hundrede tusinde eksemplarer. Anmeldelser af verdens musikpresse var også fremragende. Særlig stor var populær i Tyskland og Storbritannien - navnet Petrozzi Hirse allerede højlydt lød blandt thrash metal fans.

verdensberømmelse

Jeg må sige, at på trods af den meget provokerende stil af musik, unge musikere fra begyndelsen i hemmelige liv opførte sig meget klogt og med fremsyn. Ikke en eneste person i publikum stadig ikke kan sige med sikkerhed, at Mille Petrozza gift eller skilt, han elsker af Blondiner eller brunetter. Personlige liv var skjult dybt og fast. Og i 1989 udgav han deres tredje album - "Extreme Aggression", som bandet indspillet i et studie i Los Angeles med produceren almindeligt kendt - Rendi Bornsom.

Det var et vendepunkt, ophøjet dette hold til toppen af verdens berømmelse. Videoen, skudt i ruinerne af Akropolis i Grækenland (Forræderen sammensætning) er kendt selv for folk, der lytter til Vivaldi, alene fordi det er meget lang og ønskeligt for offentligheden det blev spillet på MTV. Lad høre nogle beskyldninger om, at de "Skaberen" spillede også her rent, koncernens omdømme var fast på toppen af Mount Olympus. efter næste Europa-tour, gruppen gik imidlertid Tritz, i stedet stod en musiker af "Sodoma" Frank Godzhik (Blackfire). Og i begyndelsen af den næste tour i USA.

Fidelity stil eller eksperimenter

I 1990 albummet "Coma sjæle", og det blev klart, at en ny guitarist Mille Petrozza ikke savnet: hans soloer var harmonisk og anden teknik var meget økologisk, mens derimod passer ind i de overordnede musikalske stof fælles kompositioner. Solo af Hirse fortsatte med at være den højeste grad af brutalitet og generelt "Creator" forblev helt tro mod den stil og stadig førte frem thrash metal.

Begyndelsen af halvfemserne - en tid med forandringer i verden, som om verden til sig selv træt. Jeg ønskede at ændre alt! Selv i metal (og thrash såvel) begyndte at eksperimentere med lyd. I 1992, "Creator" er den sjette album udgivet under navnet, som ingen forventede - "Opdater". Præparaterne blev anvendt for første gang tastaturer og rene vokal. Mille Petrozza ændret stil med at synge! Hertil kommer, ledsaget af klart hørt fra de omkringliggende elementer af stil - industrielle. Mange fans spyttede, og forudsagde, at det næste album, "Creator" vil blive oprettet i kølvandet på Vivaldi.

Ikke desto mindre,

Der var en masse sandhed: alle solo Mille forvandlet, de ophørte med at være kaotisk i dem nu og da blinkede melodien! Men kritikere af trods, dette album er stadig betragtes som den bedste blandt gruppen oprettet, men også - markant stigning i antallet af fans Mille Petrozza. Fornyelse lytter bogstaveligt talt i ét åndedrag, men stadig ingen pause mellem sporene. Alt dette er ikke bare begrebsmæssigt gjort, det var klart en enorm kraft inspiration.

Den vigtigste sammensætning blev gjort til et klip af et af ørkenen i Israel, og et stort fragment af værktøjet viser låntagning af industriel musik (Realitatskontrolle), i alt lignede Orwells "1984". Hertil kommer, at Karmic Wheel sammensætning indfanger det øjeblik et selvmord bor på politikken i USA Roberta Duayera. Kort sagt, albummet er meget interessant, absolut ikke ligner de tidligere, men thrash metal stil er forblevet fast, bortset fra at modtaget nogle sort.

verdensturné

Efter udgivelsen blev efterfulgt af en verdensturné, herunder i Rusland, hvor de var nødt til at bevise, at de ikke har noget at gøre med nazismen er ikke (bare smide deres koncert var berygtet Sergei Troitsky - "Spider", kendt som en tilhænger af den filosofiske retning, helt uacceptabelt i vores land). Her er det nødvendigt at præcisere, hvad musikalsk retning har intet at gøre med den virkelighed, de lever i, deltagerne "Creator" gruppe. Åbent prædiker vold stil eller anden måde kombineret med det faktum, at i den strengeste form, veganer, holde befalingerne "Du skal ikke dræbe" er bare Mille Petrozza.

Og Tilo Wolff, hans mange års kammerat-Goth gruppe af "Lacrimosa" - en eller anden måde oprigtig troende, konstant besøger templet. Husk på, at goterne - er satanisme og vampyrer. En eller anden måde, alt dette kombineres. Af den måde, Tilo er også en mand, helt lukket for offentligheden. Nogle mener, at den gruppe, der er nedsat Mille Petrozza for ham - familien. Andre mener, at flere år Tilo Wolff og hans kone, som ingen har set, hemmeligt samler en datter eller andet sted i bjergene i Schweiz. Hvem er de sladrer tættere på sandheden - Gud ved. Men en fælles musikprojekt han og Millet var fremragende, men mere om det nedenfor.

afsked

Lad os vende tilbage til turen. Her en gruppe af "Creator" forventet tab af en ikonisk, næsten uerstattelige. Holdet blev tvunget til at forlade bassist, stiftende medlem Rob Fioretti. Han ville have mere tid til at give familien. Inden for to år, de to ændrede bassist, sekund - Christian Gizler - gik så langt sammen. Næsten på samme tid - i samme år - han forlod bandet og trommeslager, også, som har stået i spidsen for oprettelsen af gruppen - Yurgen Rayl.

Hirse var en af de unge trio, der mødtes en gang i Essen, lige efter eksamen fra skole. Og denne adskillelse var ikke den sidste. I 1994 etiketten Støj stoppet langsigtet samarbejde med gruppen, da hun flyttede til GUN Records. Og gjorde det ikke mærkeligt, at det næste album Mille Petrozza kaldes "årsag til konflikt" (1995). Han var fantastisk. To sammensætninger var ledsaget af clips. Hirse forsøgte at vende tilbage til den gamle stil, men en lige vej er ikke fundet. Dette album er igen fyldt med eksperimenter og stil var tæt på genren techno. Den nye trommeslager var fremragende, alle musikerne skinnede spille teknik. Men sammensætningen af de ændringer, varede meget lang tid.

"Cast Away" og andre

I 1997 fortsatte vi og eksperimenter. Det nye album Outcast ( "Outlaw") viste brugen af ikke kun de tastaturer, men også elektronik, musik blev mindre tung og mere velordnet. Men, mærkeligt nok, har det øget den dystre natur. Det var stadig papirkurven, men "atmosfærisk". Et år senere, Hirse begyndte at tage vokal lektioner med en berømt sidste rocksanger i genren Gudrun Laos. Efterfulgt af et nyt album, festivaler, ture med store publikum. Musik blev skrevet meget mere langsomt og forsigtigt.

Mille Petrozza igen og igen for at løse organisatoriske problemer, herunder med optagelsen. Gruppen måtte forlade i 1999 GUN Records og gå til Drakkar optegnelser. Albummet "Indre Spirit" blev udgivet i et nyt format. Fra thrash band afgik næsten helt. Overraskende melodi, let at lave med den nye - en "ren" - Millet vokal og keyboards og elektronik. Fans blev inddelt i udtalelsen, og var på modsatte poler. Nogle troede dette album det bedste, mens andre - en fiasko. En "fejl" var Thilo Wolf, sang titelsangen sammen med Mille. Gotisk metal har efterladt et uudsletteligt præg på lyden af albummet, som er blevet meget populære.

herlighed er fast

To tusind år har ikke stoppet den "personaleomsætning" i gruppen, men de "curve" road eksperimenter stadig returnerede "Creator" til den tidligere, den klassiske thrash lyd. Dette album markerede en "voldelig revolution". Og i 2004 skete det uhørt: Mille Petrozza deltog i børnenes tv-show helliget til rockmusik.

Rørt af dette møde Millais længe delte sine indtryk i talrige interviews. I 2005 temaet sange af det nye album, "Enemy of God" blev den internationale terrorisme, og forårsage blodsudgydelser Mille fandt det en religion. At forene det uforenelige: gruppen havde lovet offentligheden et valg af stil thrash (røveri, voldtægt), lavet med anti-krigs tema.

Stadig ikke over!

Optagelse af nye albums blev afbrudt med "lang-playing" ture rundt om i verden - selv til Afrika for det meste "Skaberen" har rejst. I 2009 kom den tolvte album, "Horder af kaos". I 2012 - "Phantom Antichrist" (Phantom Antikrist), med en overflod af virtuose soloer. I 2017 kom den fjortende album, "Gods of vold."

Det er alt indtil Mille Petrozza personlige liv. Eller rettere, det er alt, vi kender til det. At dømme efter mængden af arbejde, der er gjort, er det usandsynligt, her ville passe sin kone og børn. Hirse behager kun en enorm samling af guitarer. Fans har lagret alle deres navne. Randy Rhoads, den konstante følgesvend af hans koncerter, Jackson Kong V, selv navnet - X-serien Jackson Mille fobi Kong V. Mille Petrozza og sin guitar mere end et kvart århundrede år at glæde deres fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.