Nyheder og SamfundBerømtheder

Batista, wrestler: funktioner biografier

I dag vil vi vise dig, der er Deyv Batista. Biografi det drøftes i detaljer nedenfor. Det handler om en amerikansk professionel wrestler, bodybuilder og skuespiller. Han er også en fighter i blandet kampsport. Kendt for sine optrædener i WWE. Blev født i 1969, den 18. januar.

biografi

Deyv Batista - Wrestler, som blev født i Columbia i Washington. Hans far, David - filippinsk. Mor - Donna, er det af græsk oprindelse. Hans forældre blev skilt efter kort ægteskab. Ifølge skuespilleren, levede han i absolut fattigdom. Han indrømmer, at han stjal biler i 13 år. I en alder af sytten begyndte et selvstændigt liv. Han arbejdede som sikkerhedsvagt i klubben. Efter kampen blev anholdt. En mand, som han havde slået, blev fundet bevidstløs. Retten dømte gerningsmanden til et års prøvetid. Efter dette, vores helt begyndte at arbejde en livredder. Snart tog han op bodybuilding og sagde, at det var bodybuilding - hans liv.

karriere

Batista - wrestler slagsmål, som er særligt farverig. Nu vil vi diskutere sin professionelle karriere på dette område. Først forsøgte han at kvalificere sig til WCW Power Plant. I dette tilfælde viste det sig, at Buddy Lee Parker, som var en af de trænere fortalte ham, at fremtiden for brydning kan han ikke være. Efter dette, vores helt gik til World Wrestling Federation. Han blev sendt til træningscenter Wild Samoans, der ledede Af Anoya. Batista - Wrestler, som debuterede i 2000 i Ohio Valley Wrestling og tog navnet Leviathan. Han sluttede sig til Disciples of Synn. I lang tid i ringen forblev ubesejrede. Men han tabte til Kane på et show kaldet jul kaos. Senere, vores helt vandt mesterskabet OVW blandt sværvægtere. Han formåede at tage væk titlen fra Beshmana. Men han mistede prototypen og mistede titlen. Kort efter forlod han OVW. Han sluttede sig til World Wrestling Entertainment. Debut af vores helt i sin nye egenskab fandt sted inden for rammerne af SmackDown. Han fungerede som assistent for Dibon. Debut kamp var kampen mod Rendi Ortona og Ron Simmons. Han spillede i et team Dibon. Batista formået at holde Randy. Den første nederlag var ved Solofa Fatu. Så Divonne angreb Dave uheld. Det er i høj grad forårsaget fejlen. Som et resultat, foreningen faldt fra hinanden.

Batista underskrevet en kontrakt med RAW. Dannet en alliance, forenet med Rick Flair. Som en del af Armageddon besejrede Kane. I 2003 blev han medlem af "Evolution" grupper. Dette hold omfattede også Randy Orton, Rik Fler, afspiller. Snart forlod, han blev såret tre-ledet muskel. Efter hjemkomsten angrebet GOLBERG. Batista og Flair forvandlet til en kommando WWE Champions. Forholdet mellem spillerne og vores helt begyndte at forværres. Snart, på grund af uoverensstemmelser, han havde forladt "Evolution". Samtidig hjalp han Flair og spiller i kampen. Dave deltog i Royal Rumble 2005 og vandt den. Spilleren har forsøgt at overtale vores helt til at kæmpe mod WWE Champion John Layfield. Batista besejrede Player og blev verdensmester blandt sværvægtere. Snart var en omkamp. Batista vandt Player igen. Han kom ind i kampen med DBL. Han tabte med diskvalifikation. Faktum er, at vores helt ved hjælp af stolen. I en omkamp besejret Batista. Efter angrebet på Kane og Big Show, vores helt såret. Derfor kunne han ikke deltage i titlen kampen. Eddie Guerrero døde. Dave gav ham kredit, og forlod i sin bil titel. Batista gået sammen med Mysterio og kom i konfrontation med Big Show og Kane. Modstandere besejret. Dave og Ray besejrede MNM og blev Team Championship WWE. Denne sejr var dedikeret til deres afdøde Eddie.

mester

Batista - Wrestler, der hjalp Vince McMahon og Shane McMahon i forbindelse med behandlingen arv. Senere deltog han i kampen på Backlash i form af 3 på 3. PPV besejret Big Show. Han blev en udfordrer til WWE mesterskabet. Orton vandt på PPV. Han blev WWE Champion. Følgende Kampen blev angrebet af arv og som et resultat, sårede biceps. Titlen derefter blev ledig. Efter hjemkomsten angrebet Rendi Ortona. Snart flyttede han til SmackDown. Det er gået sammen med Mysterio.

afkast

Batista - Wrestler, som deltog i et show kaldet "Battle Royale 2014". Han vandt en sejr der. Han indgik en konfrontation med Rio. Som en del af afskaffelse Afdeling besejrede denne fjende. Snart Daniel Bryan besejrede vores helt.

Blandet kampsport og personlige liv

Batista - Wrestler, der forlod WWE. Efter at forsøge at starte operationer i blandet kampsport. Siden 2010 forhandlede han en kontrakt med Strikeforce. Men dette forsøg mislykkedes. I 2012 underskrev han en aftale med Classic Entertainment & Sports. Kontrakten indeholder bestemmelser om deltagelse i kampe med blandede regler. Hans debut i denne egenskab var i en kamp med Vince Lucera. Dave vandt første runde.

I begyndelsen af halvfemserne blev Batista gift med Glenda. Fra dette ægteskab, vores helt havde to døtre - Athena og Køln. I 1998 giftede han sig en anden gang. Hans valg var Angie. Parret blev skilt i 2006. Op til fyrre år har vores helt allerede blevet en bedstefar par Aiden børnebørn og Iaka tak Køln - ældste datter. I 2015 giftede han sig med Sarah Jade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.