Nyheder og SamfundBerømtheder

Biografi, filmografi familie og Maria Mironova

Maria Mironova - datter af darling alle sovjetiske borgere og den berømte "Kat radiooperatør" - fra fødslen værdig stjerne har byrden af deres forældre, er ikke ringere end dem i talent, og selv overgår på mange måder. Lydløs, mystisk Masha - en reel datter af sin far, al den snak om det, men kun få mennesker kunne lære mere end det ønsker skuespillerinden.

Små Masha og voksne drejninger af skæbnen

Mary blev født den 28. maj 1973. Far - berømt over hele landet og langt ud over landets grænser, der er kendt for smuk Andrei Mironov. Mor - ikke mindst den berømte skuespillerinde - Catherine Gradova (det hører til rollen som radiooperatør Kat i kulten, "Sytten Moments of Spring" TV-serie). Af den måde, Maria i denne film om spioner debuterede som skuespiller: hendes lille radiooperatør Kate holdt. En anden lidet kendt faktum - Masha blev opkaldt efter sin bedstemor - Mironovoy Marii Vladimirovny. Andrew er meget glad for sin mor, og Catherine var ikke imod sådan et godt navn. Men deres ægteskabelige lykke var kortvarig. Tre år senere, Andrei Mironov, forlod sin kone og unge datter og gift med den berygtede skuespillerinde Larisa Golubkina. Skæbnen spillede ham spøgefuldt: Larissa havde også en datter Maria, som senere skulle vedtage Mironov. Af den måde, både Masha i dag - teater og film skuespiller.

Pr Masha havde ingen ballerina

Når den lille Masha var 2 år gammel, pigen viste hidtil uset evne til at danse. Andrei Mironov ønskede sin datter til at blive en ballerina. Men da Maria bragt i en dans klasse til eksamen, pigen nægtede at vise deres færdigheder. Ligegyldigt hvordan vi forsøger koreografer, og aldrig kom til at overtale Masha dans til dialog. Fra den tidlige barndom, den fremtidige skuespillerinde gjort det klart, at hun ikke kan lide hende vise vejen, overveje og evaluere den. Men hun var meget glad for lydløst se mennesker, selv om, ligesom sin far. Siden barndommen, Mary elskede at gå i teatret med sin mor, så på kostumer af skuespillere og ofte gav gode råd om deres farver. Hvem ved, måske fordi Mary ville gøre en reel modedesigner, men skæbnen var ikke enig.

Den første rolle, og en gang på Govorukhin

Mary debut i biografen i en mere bevidst alder fandt sted, da hun var 10 år gammel. Selv da en temmelig velkendt skuespiller Stanislav Govorukhin tilbød Masha spille rollen som Bekki Tetcher i børnenes eventyr film "The Adventures of Tom Sawyer." En dag Mary fortalte mig, at spil ikke betød at, men mine forældre besluttet alt for hende. Mama Maria datter overtalte hende til at spille i "Govorukhin selv." "Govorukhin sig selv" hedder Masha en rigtig soldat af den nationale biograf. Det faktum, at filmen blev skudt i Abkhasien - Sukhumi. Det var en fyrre graders varme, og Mary måtte beskæftige sig med dyr, der ikke er meget god lugt. Steer og derefter lunefuld, og den ged, som plottet Masha skulle være på hånden, uendeligt udgivet en stinkende lugt. Hertil kommer, Maria altid var bange Injun Joe og holdes beder alle: "Hvor er indisk?". Og selv når hun blev introduceret til den "frygtelige indiske" Masha stadig følte en hidtil uset frygt for at gå gennem hulen med kutling, derefter med en ged. Og alligevel, på trods af alle disse "minusser" skuespillerens arbejde, hele processen meget var stadig en ung skuespillerinde. På dette tidspunkt, kan vi sige, begyndte at lyse den nye "stjerne" - Maria Mironova. Foto tidlige arbejde er næsten umuligt at finde nogen steder.

Atmosfæren på sættet var forbløffende. Måske påvirket yderligere valg af fremtidige erhverv skuespillerinde.

Lide det eller ej, og har brug for at lære!

Skuespillerinden Maria Mironova - måske en af de få anstændige deltog klasser i gymnasiet, gik til alle de par workshops. I Shchukin kom Skole Masha i starten af 90'erne. Men efter et stykke tid Masha måtte midlertidigt forlade studiet - de har Igor UDALOVA søn, der var et par opkaldt til ære for den berømte bedstefar - Andrei Mironov. Maria et par år droppede ud af skuespillerens sporet, men når den lille Andrew var lidt ældre, hans utrættelige mor fortsatte sine studier, men på VGIK. Mens han stadig i dekretet, Mary opdagede, hvor hendes vej spil i teatret og biografen. Derfor trådte VGIK Mikhail Gluzsky, hun jævnligt deltog alle de klasser, ikke gå glip af et enkelt par, jeg gik på alle praktiske. Det er lært kunsten at handle. Og takket være værksted Michael Gluzsky, Maria instrueret sit første job - malometrazhki "Lullaby for min datter." Af sytten undersøgelse viste den eminente publikum bestående af ærværdige professorer VGIK at Maria ikke blot talentfuld i spillet, men også i at lede.

Den første store rolle

Pavel Lungin inviteret Maria til sin russisk-fransk melodrama "bryllup" en af de første. Stort set alle scenerne fra filmen filmet nær Tula. Skuespillerinden Maria Mironova ofte sagt, at næsten alle de aktører bezvylazno boede i nærheden af Tula for omkring to måneder. Arbejdet var i fuld gang. En drøm var kun et par timer. Mange af de episoder filmet om natten, men på trods af dette cast var stadig stigende. Filmen opnåede et levende, dynamisk. Lungin var tilfreds med arbejdet i Masha. Hun var ikke lunefuld, brugbar og hårdtarbejdende skuespiller, der ikke er bange for eventuelle vanskeligheder. I øvrigt blev den "brylluppet" med deltagelse af mange kendte skuespillere af russisk biograf: Maria Golubkina (adoptivdatter Masha far), Marat Bashar, Alexander Semchev, Andrei Panin, Natalia Kolyakanova og mange andre cine berømtheder. For en stjerne af billedet vundet en præmie "For det bedste udvalg af personale handler" i Cannes i 2000.

filmografi

Filmografi Maria Mironova virkelig imponerende. Startende fra 2000'erne, Maria medvirkede i snesevis af film, tv-serier. Han arvede sin fars uovertruffen ydeevne og et hundrede procent afkast, Maria - en hyppig gæst i lejede spillesteder med berømte russiske instruktører. Men på trods af dette, Maria Mironova film, der vil blive fjernet, omhyggeligt udvælger - spiller der er interesseret i hende som skuespillerinde. Ifølge hende, er det bedre at spille i én, men værd en film, i stedet for 10 middelmådige dem. Derfor er hele filmografi af Maria Mironova - er først og fremmest en omhyggelig udvælgelse af de mest skuespillerinder. Blandt de bedste værker omfatter malerier:

  • "De Tre Musketerer".
  • "Akterne vedrørende Major Baranov."
  • "Day Watch".
  • "Fall of Empire".
  • "Nattevagten".
  • "Ice Age".
  • "Bryllup".

Erotisk Vladimir Mashkov, eller Maria Mironova film vælger den rigtige

I 2004 Maria medvirkede i Lungin s "oligark" med Vladimir Mashkov. Det er interessant, at Lungin oprindeligt ikke ville invitere Mironov. Men efter at have læst manuskriptet, Mary anerkendt selv i hovedpersonen, Lungin indrømmede favorit skuespiller, og efterfølgende aldrig fortrudt det. Så filmografi Maria Mironova udvidet rolle i denne film, og hun spillede fantastisk. Faktum er, at i filmen er der en meget eksplicitte scener. Imidlertid er Mary ikke forvirret, skuespiller stoisk udholdt skydning og engang nævnt, at ikke for noget handlet på en sådan scene, hvis det ikke var nødvendigt at male. Meget mere vanskeligt for Mary måtte male sin blonde lange hår i sort og næsten uigenkendelig til at ændre deres udseende ved hjælp af forskellige kosmetiske produkter.

Filmografi Maria Mironova genopfyldes hurtigt en film - "Staten Counselor". Nikita Mikhalkov, selvfølgelig, har ikke begrundet tillid offentligheden. Filmen var ikke meget interessant og berettiger ikke håb om beskueren. Men rollen som Julie husket af mange (det er den bedste spiller Maria Mironova). Billeder fra sættet er stadig relevante og anmeldt fans. Selv kritikere påpegede, at Mary - en rigtig Julie, der ikke brød indtil slutningen af filmen og ikke falmet på baggrund af den ærværdige skuespiller Nikita Mikhalkov.

Maria Mironova. Personlige liv

Maria Mironova - skuespillerinde med stabilt outlook på livet. Hendes film, hendes skuespil i teater kun bekræfte, at skuespillerinden er gyldig indtil udgangen af sit valg. Kærlig mor, en god mand, en god datter - det er Maria Mironova. Familie skuespillerinde omhyggeligt bevogtet mod nysgerrige blikke. Hendes søn - den vigtigste mand i Mironova liv. Og lad det tilskrives ægteskab med Alekseem Makarovym, men Maria sagde med sikkerhed, at skuespilleren er det altid tilknyttede venskaber.

Interessant! Mary, i hendes ord, var gift to gange. Fra sit første ægteskab med Igorem Udalovym hendes søn Andrew. Den anden af skuespillerinden mand - Dmitry Klokov. Med dem Maria skilt efter et par års ægteskab. Tredje ægteskab med Alekseem Makarovym benægter Maria Mironova. Skuespillerinden personlige liv har altid interesseret sine fans, men desværre lykkedes det sjældent at lære noget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.