HobbyHåndarbejde

Koptisk binding med hænderne: master class, interessante idéer

Koptisk binding er populær blandt kunstnere scrapbog. På den ene side er dette den mest nem og hurtig måde binding af sider i en blok, og på den anden - sin enkelhed giver store muligheder for flyvningen af fantasi i den æstetiske udformning af scrapbog album, skitsebøger og notesbøger i forskellige størrelser og former.

På trods af at scrapbooking - det besværligt at gøre det koptiske bindende deres hænder vil ikke være svært, selv for en nybegynder.

Lidt historie før arbejdet påbegyndes

Koptisk bindende optrådte samtidig med isoleringen af det koptiske sprog og litteratur. De første skriftlige monumenter i form af bøger, koder, fastgjort i denne teknik, dateret til slutningen af det tredje århundrede. Den ældste af dem som sider af papyrus, syet stramme tråde eller indsamlet på metalringen, stadig ikke har smykker.

Senere papyrus blev fortrængt af det nye materiale - pergament og begyndte at dække side med indviklede ornamenter og lyse billeder.

Særlig opmærksomhed blev udbetalt til dækning og bindende, i virkeligheden, han var nødt til at indsamle de tynde sider sammen. Cover træ eller beklædt med læder er designet til ikke blot at holde bogen, men også for at tiltrække opmærksomhed, at inspirere og vise den rigdom af ejerne. Covers blev dekoreret med malede, udskårne, forgyldte, indlagt fineste. For deres indretning ofte brugt sjældne dyre materialer såsom elfenben, perlemor, guldplader, sten.

Koptiske tradition i dag

Faktisk alle vores moderne bog kultur med sine rødder helt tilbage til oldtidens koptiske koder.

Trods en alder af informationsteknologi og edb, trang til groft papir, bøger i hårdt omslag, smuk brevpapir detalje tilbage. Notesblok med koptisk Binding i det oprindelige design vil være hensigtsmæssigt at bord en virksomhed person, vil supplere det indre af kontoret eller stuen, vil tjene som et usædvanligt tilbehør i en elegant håndtaske.

Tradition og tjenerinde

Hvordan man laver en koptisk bindende i hjemmet, det hjælper til at forstå trin for trin guiden klasse fotografier. Mest sandsynligt, materialerne til det meget enkle Notepad eller skitsebøger der i ethvert hjem. De tager lidt tid, nøjagtighed og fantasi. Vil ikke mærke som et resultat af simple manipulationer med en tråd og nål vender reelle koptiske bindende, det samme som i de gamle håndskrifter.

Dette IC tilbyder en grundlæggende version af en notesbog, fremstillet af limning teknologier af de tidlige kristne koder.

Værktøj og materialer

  • Ark af papirformat A4.
  • Pap til dækslet.
  • Garn "Iris" eller enhver anden tyk tråd.
  • Gypsy nål.
  • Syl eller tynde ben.
  • Line.
  • Blyant, brevpapir, papirclips.

Koptisk binding: Master Class

Først skal du forberede et papir. Ark foldet på midten og samles til en notesbog med tre plader, fold dem stables. Fra pad tykkelse afhænger af antallet af sådanne notebooks.

For koptisk Bindende Notebook nødvendig mark. I en af dem en fold linje og skitseret med blyant plads til fem huller ækvidistante fra hinanden. Den første og sidste mærke skal placeres cirka en centimeter fra kanten af arket. Huller er gennemboret gennem arkene gennem en tynd notebook syl eller nål. Det er planlagt for resten af den første bog.

Hullerne på dækslerne er hullede i regionen 1-1,5 cm fra kanten, bør afstanden mellem dem være en kamp, hvad markup notesbøger. For at lette skrive papirark kan fastgøres klemmer og straks hugge mark stifter gennem tykkelsen.

Firmware blok

Nu kommer den fase af oprettelsen af det bindende. For firmware kan tage en hvilken som helst stærk tråd. Perfekt egnet nemmeste garn "Iris", det er ganske robust og let at bruge.

I den første fase syet bagsiden og de første tre ark notesbog. Nål med Gemt enkelt tråd indføres i den første ekstreme åbning notebook inde. Den skurk er stadig en lille hestehale. Denne tråd er samlet op af dækslet udefra, og nålen vises mellem den bærbare og pap.

Nål syet tråd er omgivet rundt og genindføres i det første hul notesbog.

Den resterende hale og arbejdsmiljøet tråden er bundet ind i et lille bundt og godt fast. Nålen er indsat i det næste hul notesbog, opfanger dækslet udefra. Så syet alle fem huller.

Den anden bog er lukket bunke oven på den første og syet efter samme princip. Nåletråden indføres i den yderste åbning udlæses fra den næste. Arbejde tråd er omgivet omkring allerede syet mellem låget og den første notebook og indført i det samme hul. Så passerer alle fem huller. Når blokkene er syet på alle fem huller fra toppen er lukket næste bog. Således gradvist syet nødvendige antal blokke og dannede yndefuld koptisk binding. Detaljeret masterclass for notesbøger, notesbøger, bøger og album med en forbindelse af denne type i alle mulige variationer kan nemt hjælpe at lave en original gave.

Tykkelsen af puden er kun begrænset af et spørgsmål om bekvemmelighed og nødvendighed. Lige så koptisk-bundet pænt at være tynd og ser en notesbog af to eller tre sådanne notesbøger, og indførelse volumetriske dagbog af blokke 10-15.

nedlukning

Den sidste fase af firmwaren kræver særlig opmærksomhed. Den sidste bog, ligesom den første, syet sammen med dækslet, er forpligtet til at koncentrere sig fuldt ud på jobbet for at undgå forvirring.

Sidste notesbog og dæksel stablet på allerede syede ark. Nålen med tråden indføres i det ekstreme åbning på ydersiden af dækslet og mellem dækslet og vises notesbog. Tråden er omgivet omkring allerede syet søm mellem de to foregående, allerede indgivet blokke og input til den ekstreme åbning nyeste notebook, strækker sig indad.

Derefter nålen indsættes i et tilstødende hul på en fold og udsendt til ydersiden. Tråden er omgivet omkring allerede syet mellem de sidste og næstsidste notesbøger og indført i et tilsvarende hul på forsiden udefra.

Tråd igen omringet omkring allerede syet mellem låget og den nyeste notesbog og indført i det samme hul i en notesbog.

På bagsiden er en smuk fin fletning minder hæklet kæde af luft sløjfer.

Når blinker er færdig, bliver tråden fast i midten af bøjningen af den sidste bærbare skræddersy enhed: nål tråd samles op langs folden, løb hans fri tråd, er nålen passerede igen til den resulterende sløjfe. Knude strammes og afbrød resterende ende af tråden.

Ideer til inspiration og kreativitet

Klar til at tilgive Koptisk binding. MK giver grundlaget for denne gamle udstyr. Denne udførelsesform kræver ingen yderligere binding fiksering dimensionering ende ved folder og clearance rygsøjlen.

Styr på det i denne version, kan du yderligere komplicere design, eksperimentere med papir, tråde, dækker indretning. Denne teknik er god, fordi den ikke begrænser i flyvning af fantasi, det tillader brug af forskellige og til tider meget uventede materialer, notesblokke og albums til at skabe forskellige former. Du kan flytte væk fra de sædvanlige og allerede overeksponeret rektangel, måske en som notesbog-hjerte, vil nogen komme til glæde for af blomstermotiver eller blive fascineret af den indviklede geometri.

En fremragende løsning for en bærbar med koptisk Binding ville være håndlavet papir, som også kan gøres uafhængigt. Vil være nyttig i udformningen af skaller bragt fra sommerferie, tørrede blomster, perler og pailletter. Til dekorative notebook vintage stil vil nærme gamle smykker.

Når kunsten typografi blev betragtet som helligt. I dag kan alle komme i kontakt med denne gamle dygtighed og forsøge sig i bogbinding forretning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.