Nyheder og SamfundKvinders problemer

Den mindste mor i verden

Den mindste mor i verden bor i USA staten Kentucky. Hendes navn er Steysi Herald. Kvinden har længe gået i 30, men dens højde er kun 71 cm. Men i modsætning til en ekstern ikke forhindre andre Stacy blive en glad kone og mor til tre børn.

Hvordan det hele begyndte

Siden barndommen, Stacey lidt en sjælden sygdom. I en tidlig alder ophørte hendes lunger til at udvikle, og knoglerne var så skrøbelig, at havde stort set ikke vokse. På grund af dette, blev det anset for utilstrækkelig og forudsagde et liv i elendighed og hver trængsler. Men på trods af alt, var der en mand forelsket i hende.

glad ægteskab

Den mindste mor i verden gift med sin kollega i 2004. Ægtemand Will har også en stor vækst. Han er 160 centimeter. Parret støtte hinanden i alt. Stacey flyttede ind en kørestol, og hun ofte har brug for hjælp.

børn

Til dato, parret har tre børn: to piger og en dreng. Det er uvist, om de vil stoppe på dette. Læger ikke stærkt anbefalet af børnene. Men ifølge Stacy, da hun blev gravid for første gang, hun også forudsagde sørgeligste resultat. Men graviditet og fødsel af barnet har været ret vellykket. Først pige har overtaget fra sin mor er en genetisk sygdom , og vil sandsynligvis gentage skæbne sin mor.

Den anden pige var heldigere. Læger udfører relevant forskning, konkluderede, at barnet er helt rask. Nogen tid efter fødslen kvinden har fået den honorære titel af "mindste mor i verden". Dette angives med en tilsvarende post i "Guinness Rekordbog."

Feat petite kvinde

Ifølge statistikker, kvinder med lignende sygdom føder ekstremt sjældne. Succesfuld slutter omkring en fødsel i 25 000. Tilsyneladende den mindste mor i verden besluttet at tilbagevise disse resultater. Kort efter fødslen af sin anden datter blev født en dreng. Læger alvorligt frygtede for livet af kvinden. Så havde hun en kejsersnit ved 28 ugers svangerskab. Barnet blev født meget svag. Han havde arvet fra sin mors sygdom. Kort efter fødslen drengen blev syg og blev placeret under tilsyn af en læge. Han udviklede en brok, i forbindelse med hvilken en nøddrift blev udført. På grund af den arvelige sygdom barn næsten døde. Læger har skabt en reel mirakel, så han var stadig i live. Drengen havde en unormalt korte arme og ben. På grund af den skrøbelige knogler, det kræver ekstremt omhyggelig håndtering. Hvordan vil udvikle hans skæbne er stadig uvist.

Planer for fremtiden

Den mindste mor i verden (foto af hendes familie ser du i denne artikel) planlægger deres fremtidige liv. Parret siger, at de er klar til at tage risikoen og føde et fjerde barn. De stopper ikke overbevisende argumenter læger om den mulige fare for liv og helbred både moderen og hendes børn.

Mange fordømme denne holdning. Det anses for uetisk at føde børn, vel vidende, at de vil blive overført genetisk sygdom forældre. Dette synspunkt blev delt af mange forskere. Ikke desto mindre, kan afgørelsen tage kun forældrene selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.