Nyheder og SamfundØkonomi

Hvad er MICEX og RTS? Moskva Exchange MICEX-RTS

Det vil sige, MICEX og RTS, kendt for ikke kun professionelle forhandlere, men også almindelige borgere. Exchange handel er blevet en velkendt del af hverdagen, stabile emne-nyheder, er det drøftet på statsligt niveau. Men hvordan Russian Trading? Hvilke faktorer påvirker aktiekurser? Hvad er det særlige ved forløbet af handel med værdipapirer under finanskrisen? Hvad er principperne for børserne, og hvad er de funktioner i historien om russiske marked for handel?

Hvad er Børsen

Børser - organisationer, der repræsenterer finansielle institutioner, hvor ejerne af de aktier og andre værdipapirer gør mange transaktioner af køb og salg. Typisk dette sker gennem formidlere. Deltagere udveksling - dette værdipapirhandlere og forskellige finansielle institutioner. Handel er i overensstemmelse med de interne regler og former for finansiel institution. Et karakteristisk træk af aktiemarkedet fra den anden - varerne er de eneste værdipapirer.

Deres værdi er dannet af mekanismerne i udbud og efterspørgsel, køb og salg sker i henhold til reglerne. Eksperter definerer flere funktioner børser. For det første er mægling, skabe betingelser for køb og salg af værdipapirer med udstedere og investorer. For det andet, er det vejledende funktion - vurdering af priser og aktier attraktive. For det tredje, denne forordning - faktisk, at definitionen af regler og handelsregler. Handel Historie i Rusland kender de tre største børs af brandet: "Moskva Exchange", MICEX, RTS.

MICEX: fra sovjetiske begyndelse til den nuværende

MICEX (Moscow Interbank Currency Exchange) udkom i 1992. Men det er værd at bemærke, at de første sådanne finansielle institutioner er dukket op i Rusland i slutningen af det 18. - tidlige 19. århundrede. I Sovjettiden, har udvekslingen ikke. MICEX stammer fra udenlandske valuta auktioner, som er arrangeret Vnesheconombank. I anden halvdel af 90'erne på børsen er foretaget futures handel samt værdipapirer i Corporation. Den aktive arbejde MICEX fortsatte selv i krise 1998 år.

I 2000'erne, omsætningen var de hundredvis af milliarder af dollars. Der var citater fra hundredvis af virksomheder. Mere end 200 af dem har en samlet kapitalisering af mere end $ 300 milliarder dollars. Dollars. Aktierne handles på MICEX den største russiske selskab "Gazprom", "Lukoil", "Rostelecom".

RTS: årene med "uafhængighed" og fusionen med MICEX

I lang tid MICEX sameksisteret med andre børser - RTS, som blev etableret i 1995. Umiddelbart efter starten havde hun et bestemt indeks. For værdipapirmarked i Den Russiske Føderation, blev han en af de vigtigste. I 2000 var der Moskva Fondsbørs RTS, og på grundlag heraf - markedet forter (kendt på optioner og futures). Siden 2005, kunne handlen føre nogen til anonymt via internettet. Online handel er blevet så populær, at de fleste af de russisk-talende internetbrugere begyndte at forstå, hvad MICEX og RTS, som disse strukturer er skabt.

I 2007 var der en økonomisk beslutning RTS START, som var i stand til at handle værdipapirer af små og mellemstore virksomheder. Dermed Exchange har udviklet sig til et finansielt instrument, muligheden for som er egnet til et bredt publikum, fra almindelige borgere til alle typer virksomheder. I 2008 var der en "ukrainsk Stock Exchange" på initiativ af Moskva RTS Exchange. Med denne ukrainske borgere har mulighed for at handle aktier via Internettet. I 2008 optrådte han på RTS børsen i rubler, hvilket er en handel de mest likvide aktiver udstedt i Rusland. I slutningen af 2011, de to pengeinstitutter fusioneret ind i OJSC "Moskva Exchange". MICEX, RTS, deres projekter og løsninger alligevel spillet en afgørende rolle i udviklingen af det russiske aktiemarked.

Faktorer, der bestemmer værdien af aktier

Den vigtigste indikator for værdien af værdipapirer på børsen - citater. De udtrykkes oftest i de punkter eller valutaenheder. Faktorer, der bestemmer citater MICEX og RTS, som en helhed, baseret på den karakteristiske af de andre udvekslinger af markedets love. Først og fremmest, det indekser på andre handelspartnere etager. Situationen i verden er meget stærk virkning på de russiske børser. Citater udgør som regel, selskabets lønsomhed. Jo højere den er, jo højere er de punkter på børsen. En anden faktor - regeringens politik som på den internationale scene, og inden for landets grænser. Hvis tingene i forholdet til andre lande tilføjede er ikke særlig god, det står over for mistillid til investorer og kapitaludstrømning.

Udenlandske virksomheder var blevet bekendt med det russiske marked. De ved, hvad MICEX og RTS, samt deres retlige efterfølger i skikkelse af "Moskva børsen." Derfor har modtaget et negativt signal fra den politiske arena, kan træffe beslutning om tilbagetrækning af kapital fra Rusland. Aktiekurserne i virksomheder, der berøres af offentliggørelsen af indtægter og tab af data. Værdipapirer succesfulde virksomheder købte bedre og vokse i værdi. Den vigtigste faktor, især for Rusland - prisen på olie. Hvornår var podstupat krise, blev mange handlende overrasket: "Hvad?" MICEX og RTS, ligesom, har vist gode resultater, men derefter citater faldet markant. Sagen var i prisen på "det sorte guld", afskrivning så meget.

Interessant på MICEX

MICEX, ifølge nogle analytikere - det største marked i Østeuropa. Eksperter påpeger, at udenlandske investorer behandles med stor sympati for den finansielle struktur. På MICEX, der er en handel med aktier, aktier, obligationer, depotbeviser. Exchange giver mulighed for forhandling af transaktionen, tilbagekøb anonym salg. Her kan du handle optioner og futures. Sammen med RTS, har MICEX under dannelsen af markedet blevet aktivt at udvikle internet-teknologi. Handel med aktier i børsen regime er blevet indført siden 1999.

Interessant om RTS

RTS under "uafhængighed" af mange markedsdeltagere eksperter mener Ruslands største elektroniske børs. Blandt de bemærkelsesværdige af dens egenskaber - pålidelighed. RTS Tekniske Center blev oprettet for at maksimere stabiliteten af udvekslingen. Nogle eksperter mener, at det unikke program udviklet af denne struktur, ikke i Rusland.

Enhver udveksling - RTS, MICEX, deres udenlandske kolleger - har en infrastruktur designet til at give en sikker og pålidelig kommunikation mellem udstedere og investorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.