FinanserHandel

Moskva Fondsbørs: den karakteristiske handelsplatform

For russiske handlende og investorer med værdifulde varer salg af værdipapirer, valutaer, ædelmetaller kontrakt eller hovedkonkurrencen i det store område af Rusland er Moskva Fondsbørs. Det er Ruslands største børs holdingselskab og rangerer blandt de tyve største i verden og blandt de ti bedste i form af markedspladser.

Hvordan gjorde MICEX?

Oprettelse af regnskabet for 2011, selv om historien om opdagelsen af de første børser går århundreder tilbage. Tilbage i 60'erne skabte de russiske sites har deltaget værdipapirhandel. I 2011 efter fusionen af to store børser, der repræsenterer Ruslands største børs ved handel bestande, valuta og afledte instrumenter, blev det grundlagt af JSC "Moskva Exchange MICEX-RTS". Senere, i 2015, det skiftede navn til PJSC "Moskva Exchange".

Teknologi og funktioner

I dag Moskva Fondsbørs serveret på den teknologiske platform for T + 2. Teknologien er blevet vedtaget af de europæiske erfaringer, som et resultat af aktiemarkedet i Moskva børsen for de seneste tre år ved hjælp af denne særlige handelssystem.

Tidligere handler blev gennemført på grundlag af teknologi T + 0. Forskellen lå i det faktum, at systemet med T + 0 transaktion skal være afsluttet på dagen for transaktionen, og indførelsen af T + 2 teknologi vil reducere omkostningerne til markedsdeltagerne. Denne øgede likviditeten i markedet, og tilstrømningen af udlændinge, der har vænnet sig til at gennemføre transaktioner på de europæiske markeder. T + 2 er kendetegnet ved en delvis forskud deponering af aktiver og har evnen til at foretage transaktioner med udskudt afvikling i op til 2 dage. Det store plus er, at brugen af denne teknologi er en svag lighed med futures handel, der tilføjer likviditet. Exchange elektronisk platform er interesseret i det.

grundlæggende oplysninger

Opgaverne for Moskva Fondsbørs:

  • valutaomregning ved hjælp af handel;
  • definition af rublen i forhold til andre valutaer;
  • sikre omsætning af investeringskapital i økonomien, og så videre. n.

Handel tidsplan er opdelt i om eftermiddagen (10: 00-18: 45) og om aftenen (19: 00-23: 50). I løbet af eftermiddagen session, kan du foretage reservationer over telefonen.

Moskva Valuta og Fondsbørs: Fordele

De vigtigste fordele ved Moskvas børs - det er pålidelighed, tilgængelighed, lave gebyrer, fraværet depositar gebyrer, høj likviditet, den konstante ændring af listen over kontrakter, evnen til at reagere hurtigt på ændringer i dynamikken i udenlandske børser ved hjælp af aftenen session. På Moskva børsen udføres forskellige aktiviteter med henblik på økonomisk uddannelse af Den Russiske Føderation borgere. Dette omfatter foredrag og konferencer med deltagelse af studerende. En væsentlig faktor er oprettelsen af velgørende projekter, som er af stor gavn ikke kun de mennesker, men også økonomien.

Ruslands aktiemarked er stadig meget ung og voksende. Hvis du sammenligner det med markedet i USA, Moskva Fondsbørs er langt fra perfekt. Et af de vigtigste kriterier for den erhvervsdrivende er likviditet.

Hvad betyder det?

Det hele afhænger af den gennemsnitlige daglige omsætning af aktierne. På Moskva børsen det er $ 1,1 mia men i sammenligning eksempelvis NYSE, hvis volumen overstiger $ 300 milliarder, er meget lille. At sidestille de amerikanske webstedet mængder, er det nødvendigt det russiske marked til at arbejde for omkring et år. Det kan konkluderes, at likviditeten i amerikanske markeder overstiger indenlandske lager elektroniske platforme.

Politik af landet, selvfølgelig, påvirker exchange handler. I SNG-landene og det amerikanske aktiemarked er mere fri, og hvis politiseret beregne en procentdel, så ca. amerikanske markeder kan give et gennemsnit på 10%, og russisk - alt 90%. Det betyder, at aktierne i Moskva børsen ikke kan betragtes som værdifulde, men stadig forude. Udvikling dette område af økonomien hurtigt, så der er ingen bekymringer eksperter ikke udtrykker.

På trods af sin nylige eksistens, har Moskva Fondsbørs allerede opnået stor succes, ikke kun i de vidder af Rusland, men også i andre lande. Det er ikke det sidste sted i toppen af verdens største børser i form af handel og til stor gavn for den sociale og økonomiske udvikling i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.