Kunst og underholdningFilm

Serien "Mit eneste synd": skuespillerne. "Min eneste synd" - en populær russisk seriel melodrama

I betragtning af showet vil publikum se den smukke, men kompliceret kærlighedshistorie, der foregår i badebyen landsbyen.

Serien "Mit eneste synd": de aktører og skabere

Direktør for filmen "Mit eneste synd" er Karine Foliyants, der er kendt som skaberen af serien "Seraphim smuk."

En af de vigtigste forudsætninger for succes af filmen er gode skuespillere. "Min eneste synd '- det er det billede, hvor hver aktør perfekt klaret deres roller. Her ser vi Liubomiras Lauciavicius (Petr Chernyaev), Denis Vasiliev (Sasha), Elena Kalinina (Marina), Farhad Mahmudov (Murat), Raisa Ryazanov (Nina), Valentin Terekhov (Andrew), Kirill Grebenshchikov (Gena Kuznetsov) osv .

historie

Aktørerne i filmen "Min eneste synd" talent til at formidle stemningen af liv i kystby, som kan ses på baggrund af de sande følelser og opleve historien af tegnene.

Pyotr Chernyaeva - ejerne af de største fiskeriområder to sønner, der er født fra to forskellige ægteskaber. Begge ægteskaber brød op i vid udstrækning på grund af den kompromisløse og autokratiske natur Chernyaeva. Den ældste søn af Andrew ønsker at hellige sig skriftligt og blive en kunstner. Og den yngre Alexander er indstillet til at hjælpe sin far i styringen af økonomien. Men deres synspunkter afviger på forretningen, hvilket er grunden til far og søn ofte skændes. Endnu mere kompliceret, når i livet af Peter Chernyaeva vises en ung pige, Marina, som han gifter sig i resultatet. Marina, samtykke til ægteskabet er ikke ud af kærlighed, men kun ud af fortvivlelse, begynder gradvist at forelske sig i sin yngste Søn nyfundne kone, Sasha, og deres følelser er gensidige.

"Min eneste synd": skuespillere og roller. Liubomiras Lauciavicius (rolle - Petr Chernyaev)

Skuespilleren blev født 15 Juni 1950 i byen Vilnius. Han studerede ved fakultetet for at handle på det litauiske konservatoriet, som han med succes dimitterede i 1980. Siden 1975 er han fast medlem af den trup af Klaipeda Drama Teater.

Blev virkelig populære, når skærmene ud mini-serien "Sea Wolf", hvor skuespilleren spiller hovedrollen som den berygtede Kaptajn Larsen.

På grund Liubomiras Lauciavicius en masse filmroller. Hans karakterer - er normalt lyse særprægede personlighed. Ofte spiller officerer, soldater, sømænd og andre medlemmer af de modige erhverv.

Den utvivlsomme succes Lyubomiras kan tilskrives arbejde i filmen "Min eneste synd." Skuespillerne, uden undtagelse, har klaret sig godt med deres roller.

Hustru af skuespilleren Lily Lautsyavichene er en skuespiller af Kaunas Drama Teater.

Denis Vasiliev (rolle - Sasha Chernyaev)

Denis blev født den 12. maj 1987. Med 12 år at spille på scenen i Moskva Youth Theater Vyacheslav Spesivtseva. Mens han stadig en elev, han udførte mere end 10 roller. Efter gymnasiet, spørgsmålet om valg af erhverv var ikke. Et par år før det, havde han allerede besluttet at blive skuespiller.

Efter at have studeret på Højere Teaterskole. M. S. Schepkina (kurset Victor Korshunova), begyndte Dennis at deltage i projekter af teatrets virksomhed "Vores Teater". Hans filmdebut fandt sted i 2006 ( "Blomster til Snedronningen").

Blandt de tidlige værker af skuespilleren kan bemærkes deltagelse i projekter, "Nostalgi for the Future", "The Dove", "Sheriff." Den udbredte popularitet af Denis bragte det Chernyaeva rolle Sasha i filmen "Min eneste synd." Skuespillerne i serien, ikke kun D. Vasiliev, men også mange andre, beviste hans talentfulde spil, der kan opfylde en række forskellige roller.

Endvidere stenbruddet Denis kom op. Dens stål er ofte inviteret til tv-shows. Men at arbejde i biografen, han var heldig at kun 28 år gammel. I 2015 spillede han en lille rolle i filmen Nikita Mikhalkov s "Solstik".

Elena Kalinina (rolle - Marina)

Skuespillere "Min eneste synd" fortæller kærlighedshistorien Aleksandra Chernyaeva og en pige ved navn Marina, som spilles Elena Kalinina.

Born Helen - 1977/04/22. Drømmen om at blive skuespiller dukkede op i pigen stadig i junior high, men indser det kunne ikke være efter skole. Pigen går til lærerseminarium. Efter endt uddannelse, Elena stadig besluttede at prøve deres hånd og tage et skridt i retning af drømmen. Hun indgav dokumenter i GITIS og har bestået alle eksamener.

Som studerende, begyndte hun at arbejde på tv, blev hun inviteret til det sted, der fører programmet "Vremechko" og senere i programmet "Vær forberedt." Først filmrolle Kalinin spillede, da hun var 29 år. Det var den rolle Galina i filmen "Barbara". Nu på grund af en ung skuespiller mere end 10 roller, og hver af dem sin popularitet vokser gradvis.

Også i filmen er travle og andre store aktører. "Min eneste synd" samledes på sættet en masse talent, men ikke alt for velkendte skuespillere, der netop er begyndt at klatre til det filmiske Olympus.

Farhad Makhmudov (rolle - Murat)

Farhad native Tashkents. Hans første optræden i en film var et uheld. Han, som er en sjette problemer, springe klasse, og i skolens korridor medarbejder mødte studiet, der inviterede drengen på anklagebænken. Farhad godkendt en lille rolle, og har fulgt de vigtigste ( "Wolves").

Efter skole, gik den unge mand til Moskva, hvor han har bestået indgangen testen og blev en elev af VGIK. Efter endt uddannelse arbejdede han kortvarigt i hovedstadens Drama Teater, og flyttede derefter til Teatro Romano Viktyuk, der fungerer indtil videre.

Han blev virkelig berømt, når skærmene ud kult tv-serien "Brigada", som spillede en narkohandler Makhmudov. Hvem er skuespillerens konto mere end tredive roller i film.

Generelt alle roller i filmen, spillet af meget talentfulde skuespillere. "Min eneste synd" - serien, som er harmonisk forbundet med en spændende plot, fremragende instruktion og talentfulde skuespil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.