Kunst og underholdningLitteratur

Klassikere af det tyvende århundrede: resumé, Bunin, "Kaukasus"

Temaet for kærlighed er påvirket i mange historier Ivana Bunina. Writer beskriver slået, ved første øjekast, situationen for forræderi og kærlighed trekant. Men det er den geniale ved den lille volumen af historien, som er kun et par sider, har forfatteren beskrevet som dyb emne, at nogle forfattere ikke kan gøre det i tre bind.

Resume. Bunin, "Kaukasus": flugt

På de vigtigste helten og heltinden stormfulde og lidenskabelig affære. Deres lykke overskygges kun af det faktum, at det er - en gift kvinde. Heltinden er bange for, at hendes mand om noget gæt og mistænker hende. Ikke desto mindre er de elskende ønsker at flygte fra den regnfulde Moskva og useriøst flugtplan på den kaukasiske kyst. Aftalt at komme til stationen på forskellige tidspunkter, er de i stand til at realisere deres onde plan. Manden ledsager sin kone op til passagersædet i toget, bekymrende, at det komfortabelt afregnes. Det lykkedes hende at flygte, men hun er overbevist om, at hendes mand vil gå umiddelbart efter hende.

Synopsis Bunin "Kaukasus": havet

Beloved slog sig ned i en lille landsby ved havet. Svælgede i stor lykke, er tegnet plaget kun ved det faktum, at alt i et par uger bliver fuld cirkel: det vender tilbage til den kolde Moskva til uelsket mand. Hav, magnolia, palmer, hvide hætter bjergtoppene - alt dette vil blive efterladt, vil det igen nødt til at foregive foran sin mand og føre et dobbeltliv. Men den virkelige tragedie der sker med den anden person, der kan være endnu mere kan lide heltinde snarere end en elsker - med sin mand.

Resume. Bunin, "Kaukasus": søgning

I den lille lille historier om hendes mands karakter er skrevet ganske dårligt. Alle, der er kendt for læseren: han er en mand med en hård og sej karakter, hvilket vil være op til enden for at forsvare sin ære som en mand og en officer. Useriøst kone havde ret: han virkelig forsøgte at finde hende næsten hele Sortehavskysten af Kaukasus. Men jeg fandt ikke ...

Resume. Bunin, "Kaukasus": døden

Opholder sig i Sochi, brugte han den dag i hvad der ikke nægte, men efter vender tilbage til værelset lå på sofaen og sætte en kugle i hovedet af de to revolvere. Bedraget mand holdt sit ord, og han forsvarede sin ære den mest rædselsvækkende måde. Dette afslutter resumé af "Kaukasus" historie. Bunin viser os, at kærlighed kan være som en overjordisk lykke og stor sorg.

Hvem er rigtigt og hvem der er forkert?

Forfatteren kontraster tegnene i et værk af mand og elsker. Huske opførsel elskede heltinde i coupe, kan vi sige, at han - en mand fej. Faktisk, når det forsigtigt skjuler en mand i rummet hjørne. Manden, på den anden side - en mand fed og afgørende. Sandsynligvis sådan skarpe forskelle elsker fra sin mand og karakter tiltrukket hertil.

De fleste læsere naturligvis skylden kun hans kone og hendes elsker. Men som regel, i kærlighedshistorier er altid meget svært at finde alle de skyldige og ikke fuldt ud inddraget. I virkeligheden, i varierende grad, alle tre er skyldige. Denne historie presser på for refleksion: Hvad skete der efter døden af heltinden mand? Writer gør det muligt for hver enkelt af os til at komme op med en fortsættelse af historien.

Anbefales at læse kort, men samtidig en genial historie, der skrev Ivan Bunin - "Kaukasus". Synopsis kan stadig ikke fuldt ud overbringe alle nuancerne i de følelser og oplevelser af helte dette bemærkelsesværdige arbejde, så læs venligst det selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.