Nyheder og SamfundØkonomi

Private militære virksomheder i Rusland: liste. Loven om private militære virksomheder i Rusland

Private militære virksomheder i Rusland - er kommercielle organisationer, der kommer ind på markedet med specialiserede tjenester. De er primært relateret til beskyttelse, beskyttelse af en bestemt person eller genstand. I verden øve sådanne organisationer, herunder at deltage i militære konflikter, er engageret i efterretningsvirksomhed. Giv konsulentydelser til regulære tropper.

sygehistorie

Private militære virksomheder i Rusland viste sig relativt nylig - i 90'erne, mens i verden, de har været i drift i flere årtier.

For første gang et sådant koncept dukkede op i Storbritannien i 1967. Privat militær virksomhed grundlagt den kendte britiske oberst David Stirling.

Ved midten af 70'erne var et stort antal entreprenører i verden, der ønsker at tjene penge på de paramilitære strukturer. En af de første store aftaler på dette område blev underskrevet i 1974. Det er blevet indgået mellem det private militære selskab og den amerikanske regering. Missionen - uddannelse nationalgarden Saudi-Arabien og fysisk beskyttelse af oliefelter i landet.

På grund af det øgede antal lejesoldater i verden i 1979 , FN 's Generalforsamling vedtog en resolution om udviklingen af konventionen. Det var nødvendigt at forbyde rekruttering, uddannelse og finansiering af lejesoldater.

Hvis der under den kolde krig, blev sådanne selskaber etableret i mange lande til at deltage i militære operationer i tredjelande, i 2000'erne en ny tendens. Det tilbyder private militære virksomheder har tyet store multinationale selskaber, hvis interesser er i lande med ustabile politiske miljø.

markedsvolumen

Til dato, mængden af disse selskaber marked er omkring $ 20 milliarder dollars. Den mide introduceret og private militære virksomheder i Rusland.

Eksperter vurderer, at denne snævre nichemarked og i det XXI århundrede blevet en global multi-milliard dollar sektor af økonomien. Denne opfattelse deles af økonomer i hele verden.

Oftest er de tjenester af disse organisationer dreje vestlige regeringer til at repræsentere deres interesser i tredjelande. En af de største missioner - i Irak og Afghanistan.

virksomhedens tjenester

Private militære virksomheder i Rusland giver en bred vifte af tjenester. En sådan liste og andre internationale virksomheder over hele verden. Det er beskyttelsen af genstande af strategisk betydning. Oftest anvendes lejesoldater til at beskytte oliefelterne og olie baser af energisystemer.

Også disse organisationer tilbyder deres tjenester som private sikkerhedsfirmaer i udlandet. For eksempel kan de beskytte ambassaden, ledsage konvojer og repræsentanter for FN.

I tredje verdens lande, hvor bekæmpe operationerne udføres, som eksperter fra disse selskaber ofte træne lokale officerer og soldater fra regeringens væbnede styrker, politiet forbereder, samt andre medlemmer af sikkerhedstjenesterne.

Private militære virksomheder ofte bevogtet fængsel, sådanne fortilfælde i Irak og Afghanistan. Deltag i minerydningsindsatsen, tjene som militære tolke. Gennemføre rekognosceringsfly, udføre væbnede escort fartøjer for at beskytte mod pirater. Denne type service er blevet meget populær efter aktiveringen af pirater i Somalia.

fordele

Finansiel stabilitet tilbyder stort set alle private militære virksomhed i Rusland. Hvordan kommer man dertil? Dette spørgsmål er nu interesseret i mange af dem, der har bag dem oplevelsen af militærtjeneste. Til at begynde med vi skal forstå dens fordele.

For det første betyder brugen af lejesoldater i stedet for regulære hær ikke forårsage utilfredshed blandt befolkningen. Desuden er der i lande med svage politiske institutioner, de repræsenterer virkelige den modsatte kraft lokale retshåndhævende myndigheder, og nogle gange regulære tropper. De er mobile, disse enheder kontrol er meget fleksibel, fuldstændig mangler bureaukratiet. Sammenlignet med den regulære hær, der er en masse af rekrutter, for nylig hørte om de prøvelser af militærtjeneste i disse virksomheder - kun fagfolk. Folk, der afsættes til militære anliggender i mange år.

mangler

På trods af det store antal positive aspekter, der er også ulemper.

Den mest alvorlige af disse er, at de ansatte i disse virksomheder arbejder udelukkende for at tjene penge. De har ingen anden motivation - ideologisk eller ideologisk. Dette er meget vigtigt i kritiske situationer og nødsituationer.

Ud over alle de betingelser ikke er fastsat i kontrakten, der kan opstå i løbet af fjendtlighederne. Derfor forudsige, hvad vil opføre entreprenører lejesoldater er ikke altid muligt. Efter alt, de ikke rapporterer direkte til de militære myndigheder. Disse faktorer reducere deres fleksibilitet og effektivitet betydeligt.

Mellem tropper og militære virksomheder er der ingen klar sammenhæng, er der ingen enkelt kontrolpunkt og generel koordinering af alle tilgængelige kræfter.

juridisk status

Lov og den juridiske status af entreprenører ofte ikke defineret. Selv på trods af at deres aktiviteter er reguleret af en lang række internationale og nationale lovgivning.

Det er værd at bemærke, at vi ikke kan alle medarbejdere i disse selskaber kaldes lejesoldater. Oftest, de ikke tager direkte del i fjendtligheder. Desuden er de ikke medtaget i de officielle statistikker fra de statslige væbnede grupper, der er involveret i konflikten.

Samtidig lejesoldat officielt forbudt i Rusland. Straffeloven har en tilsvarende artikel, der straffer det med tre til syv år.

Loven om private militære virksomheder i Rusland diskuteret aktivt i det føderale parlament i 2015. At vedtage en særlig lov, der ville gøre det muligt for Rusland at forsvare sine økonomiske interesser i Mellemøsten og i Arktis. Det blev dog aldrig vedtaget.

"Ruslands sikkerhed"

Private militære virksomheder i Rusland, er en liste over hvilke ledet af de mest berømte - "SCR Gruppen," i dag tilbyder en bred vifte af tjenester.

"SCR-gruppen" - dette er en alvorlig organisation, som er officiel partner for FN i Rusland. Det fungerer inden for rammerne af Sikkerhedsrådets resolutioner, FN-pagten, Røde Kors Code.

Virksomheden udfører vedligeholdelse på land og på havet, teknisk beskyttelse, tilbyder uddannelse og rådgivning. Involveret i minerydning af territorier, beskyttelse af objekter i Den Russiske Føderation.

"SCR-gruppen" at byde på og meget eksotiske tjenester. For eksempel udfører rekognoscering og intelligens. Af hensyn til kunden er indhentet oplysninger om kunder, konkurrenter eller leverandører. De eneste undtagelser er industrispionage og information som en statshemmelighed.

Alle disse tjenester kan tilbyde mnoige private militære virksomheder i Rusland. Hvordan får jeg dem? For eksempel i "SCR-Group" i dag åben positioner på aktiv salgschef for sikkerhed og sikkerhedstjenester maritime, udvikling projektleder.

IDA

En anden væsentlig organisation deltager i sådanne aktiviteter, - IDA. Den er baseret i St. Petersborg.

Det har specialiseret sig i at organisere juridiske undersøgelser og sikkerhed. Udfører beskyttelsen af fysiske personer, lastbil konvojer, olie- og gasledninger, vedligeholdelse af varer af særlig betydning.

Og det er ikke alle de tjenester, der kan give de private militære virksomheder i Rusland. Træning af medarbejdere, beskyttelse af marine fartøjer, militær, og business consulting, sikkerhedshændelser, og uddannelse og udveksling af oplysninger om sådanne begivenheder - alt dette er inden for deres kompetence.

Her er nogle andre private militære virksomheder, der opererer i Den Russiske Føderation:

  • Cossaks.
  • "Feraks".
  • "Redoubt-Antiterror"
  • "Anti-Terror Eagle", og andre.

Oprettelse af en militær virksomhed

I Rusland er denne form for virksomhed at udvikle en relativt kort tid. Utvivlsomt, det bringer god fortjeneste privat militær virksomhed i Rusland. Sådan oprettes en sådan struktur, og vigtigst af alt, hvad er dens fordele? I dag, på disse spørgsmål afspejler mange.

Det er vigtigt at skabe sådanne en organisation opfylder alle lovmæssige krav, samt yderligere aktiviteter til ikke at levere tjenesteydelser, fordi der kan der være problemer med retshåndhævelsen.

Faktor til fordel for oprettelsen af sådanne selskaber er en reduktion af de russiske væbnede styrker. Nu kan hæren ikke udføre de opgaver, det tidligere, under sovjettiden. Som en konsekvens - reduktion af det store antal officerer, som har en negativ indvirkning på det samlede niveau for militær træning.

Alt dette gør oprettelsen i Rusland private militære firmaer succesfuld og rentabel forretning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.