Nyheder og SamfundØkonomi

Regnskab og analyse af konkurser

Hvis de sovjetiske ledere ved, at sådanne optegnelser og analyse af fejl, sammenbruddet af planøkonomi kunne have været undgået og sammenbruddet af Sovjetunionen. Faktum er, at indtil de tidlige 90-erne i Sovjetunionen var der et stort antal virksomheder, der producerer konkurrencedygtige varer, ødsel brug dedikerede ressourcer, de har lidt tab, misbruger offentlig finansiering og gældslettelse. Begrebet insolvens eller konkurs af selskabet, var ikke acceptabelt, da det kaster en skygge på den centrale ledelse, der peger på deres inkompetence i forvaltningen af finansielle og økonomiske aktiviteter af virksomheder, brancher og økonomien som helhed.

Af denne grund, at overgangen til de frie økonomiske forbindelser er i Rusland præget af den massive ødelæggelser af tidligere statsejede virksomheder, og "prihvatizatsii" angiveligt urentabelt, devalueret og forladt prisgivet kreditorer i virksomheden. Kun mod slutningen af årtiet, med hjælp af juridiske normer konstruere den mekanisme af konkurs, har undladt at afregne relationer debitor med kreditorerne, med mulighed for at redde virksomheden ejendom og genoprettelse af sin økonomi. Regnskabs- og analyse af fejl var de vigtigste metoder til overvågning og diagnosticering af fejl. Det giver dig mulighed for at træffe de nødvendige foranstaltninger til forbedring af de finansielle og økonomiske aktiviteter i organisationen.

I moderne Rusland, i en række globale kriser, under forhold med mangel på midler, når banksystemet gør det dyrere for kredit, konkurs af virksomheden analyse og støtte dens solvens er stadig et presserende og afgørende opgave for hans lederskab. I disse perioder, på grund af de økonomiske problemer kan være både korrekt valgte strategi i virksomheden i et stærkt konkurrencepræget og uafhængigt af de handlinger årsagerne til ledelse, herunder politisk og økonomisk ustabilitet af staten og samfundet, udvikling af videnskabelige og teknologiske fremskridt, fremkomsten af nye produkter.

Konkurs (konkurs) - en anerkendt offentlig myndighed debitors manglende evne til at opfylde alle kravene i organisationer af kreditorer om monetære forpligtelser; procedure, der anvendes til debitor, der tager sigte på at vurdere dets finansielle og økonomiske situation, foranstaltninger til dens forbedring udvikling, og hvis ville blive anset for umuligt at anvende sådanne foranstaltninger - til at få rimelig opfylde de økonomiske interesser, som kreditorerne i det konkursramte virksomhed.

På den ene side, konkurs - et fænomen, der er i stand til at forbedre økonomien i de enkelte virksomheder og økonomien som helhed, ved naturlig udvælgelse og eliminering af ineffektive, ikke-konkurrencedygtige virksomheder eller deres reorganisering. På den anden side, konkurs - et sæt af sociale problemer, der er forbundet med reduktionen og afskedigelse af personale, tilbagetrækning af støtte for det sociale område, samt med fremkomsten af kriminalitet og korruption i processen af ejendom omfordeling.

Konkurs analyse - en vurdering af sandsynligheden for insolvens i virksomheden ved at undersøge selskabets balance struktur, beregning af likviditet, rentabilitet og finansiel stabilitet i virksomheden. Denne vurdering har til formål at tage en beslutning om likvidation, reorganisering eller en ny virksomhed organisation. For at overvåge gennemførelsen af afgørelser fra konkurs procedure er organiseret registreringer af finansielle transaktioner i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Regnskab og analyse af fejl, i henhold til loven, omfatter trinene likvidation og saneringsforanstaltninger:

1) Observation. Det er bestemt af solvens i virksomheden på tidspunktet for retten en erklæring fra debitors insolvens

2) Den finansielle genopretning. Foranstaltninger gendanner solvens i selskabet.

3) Ekstern styring. Udpeget ekstern forvalter, en repræsentant for långiver, der er designet til hurtigt at genoprette den finansielle og økonomiske tilstand debitor.

4) konkursbehandling. Stoppet al økonomisk aktivitet af debitor, anslået ejendom afholdt beholdning og gjort betalinger til kreditorer.

Glem ikke, at registre og analyse af fejl, men en vigtig faktor der understøtter en bæredygtig udvikling af en konkurrencedygtig økonomi, men er stadig yderst negativt fænomen for det sociale område i den moderne verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.