TravelingRejsetips

Hvad er de attraktioner i Marokko

I Marokko er de attraktioner ligger primært i byerne, der nogensinde har været kapitalen eller boliger af konger. Hertil kommer, at landet er berømt for sine luksuriøse sandstrande og udviklet infrastruktur.

Rabat, den nuværende hovedstad, blev grundlagt i det XII århundrede. Der er museer, mausoleum, forter, som anbefales for turister, der kommer til landet for første gang. Andalusiske Gardens er berømt verden over for skønheden og variation af eksotiske planter. Nogle rejsende rådes til at besøge denne by Marokko i april, hvor alt begynder at blomstre og sætte det varme vejr. Rejsende interesseret i Kasbah Oudayas, bygget i en traditionel stil for området. Den antikke by Salé foretrækker at besøge de muslimske pilgrimme.

Marrakech ligger i hjertet af landet og er en af de mest populære destinationer for turister. Årsagen er, at i denne del af attraktioner Marokko er allerede på et centralt torv, som i sig selv er anerkendt som en kulturarv for menneskeheden. Senere på eftermiddagen, dette hjørne af byen kommer til live, er der vil gademusikanter, spåkoner, brand-spisere, og så videre. D.

Marokko anmeldelser af turister er beskrevet som et land fuld af mysterier og overraskelser. Den tid, der bruges her, vil være fuld af levende indtryk og begivenheder. Blandt de seværdigheder, anbefales for at besøge, skal det bemærkes Tashvina Mausoleum, moskeen af de gyldne æbler, det kongelige palads. Og, selvfølgelig, vi kan ikke ignorere de markeder, opdelt efter de produkter, de tilbyder: antikviteter, orientalske slik, frugt, etc ...

Den rejsende, der ankom i Marokko, attraktioner, som ligger i Fez, er simpelthen tvunget til at besøge, da det er en af de ældste byer i landet. Mest af alt, er turisterne tiltrukket af den gamle bydel, hvor der er hundredvis af moskeer og arrangeret omkring væggene. Her kan man også se mausoleum af Moulay Idriss og Kongeslottet. Da Fès ligger ved foden af Atlas, dermed de daglige udflugter til bjergområder.

Det anbefales at besøge i attraktioner Morocco i Casablanca. Så bør du helt sikkert kigge på Hassan II moskeen, til trods for at det er en forholdsvis ung alder. Derudover er der ruinerne af romerske bosættelser, som vil være interessant for rejsende. Ekstra interessepunkter fandtes her Triumfbuen, mosaikker, basilika, bygninger som dato - tidligst III århundrede f.Kr.. e.

For turister er organiserede ture til bjergene. Så her er det bemærkelsesværdigt, vandfald, kaldet "slør af elskere." Interessant at besøge landsbyen Tiznit og Tafraoute, hvis indbyggere stadig bærer traditionelle kostumer og folkemusik skikke overholdelse. For turister er det tilbudt safari jeep tur, hvilket varer omkring en uge. Det er bedre at gå i det tidlige forår, når vinden er ikke meget stærk og ikke for varmt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.