SundhedPræparater

Medicin "cyklus": brugsanvisning, og beskrivelse

Medicin "Chi-Klim" henviser til østrogen kategorien progestogener, deres homologer og antagonister.

Terapeutisk virkning betyder "cyklus"

Instruktioner viser, at midlet henviser til para-farmaceutiske præparater, et alternativ til hormon i overgangsalderen. Medicin består af naturlige ingredienser, den aktive bestanddel er en ekstrakt af sort cohosh. Anlægget producerer østrogene handling på den kvindelige krop, udelukkelsen vægtøgning og bivirkninger. Betyder "cycle" har gavnlige virkninger på det autonome nervesystem, har en beroligende virkning. Desuden er lægemidlet i stand til at opdatere celler i huden, øge mængden af hyaluronsyre og collagen. Medikament "cycle" (brugsanvisning taler om det) eliminerer svimmelhed og hovedpine, reducere blodtrykket og beroliger hjertet, reducerer hyppigheden og sværhedsgraden af angreb af sved og hedeture. Ved brug af en normal søvn medicin, øger effektiviteten, reducerer sandsynligheden for osteoporose. Midler fremstillet i form af tabletter og fløde. På grund af den kumulative virkning af lægemidlet, den positive effekt varer i måneder efter initiering af behandling.

Indikationer betyder "cyklus"

Vejledning til brug forklarer, at på grund af de genoprettende effekter i klimakterium medikament anbefales som supplement til mad. Effektiv medicin, når de anvendes til genoptræning efter operationer på de reproduktive organer.

Contra-drug "cyklus"

Vejledning til brug siger, at du ikke kan bruge stoffet i tilfælde af overfølsomhed, samt under graviditet og amning. Det er forbudt at tage medicin under østrogen-relaterede tumorer. Under tilsyn af en læge brugt et lægemiddel til endometriose og fibromer i livmoderen.

"Cycle" Medicin: betjeningsvejledning, anmeldelser

Tilsætningsstoffet er forbrugt med et måltid to gange dagligt i en tablet. Terapi varet i mere end 3 måneder, fordi stoffet har en kumulativ egenskaber. Langvarig brug øger effektiviteten af medikamentet. Efter seks måneders brug er nødt til at afbryde behandlingen og kontakte din læge for yderligere instruktioner. Cremen påføres let på huden af halsen, ansigtet og andre steder. Brug denne formular i morgen og aften. Patienterne siger, at efter to uger af creme ansøgning er blevet mere elastisk hud elasticitet forbedres, ændret til det bedre teint.

Bivirkning af medicin "cyklus"

Ansøgning instruktion siger, at stoffet er generelt veltolereret. mindre allergi kan forekomme i nogle situationer.

Lægemiddel "cyklus": brugsanvisning, pris

Udgifterne til medicin er 275 rubler. Drug brug kan være inden for to år, er opbevaring udført ved stuetemperatur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.