HjemlighedGør det selv

Hvad du behøver at vide, hvilket gør børnenes senge lavet af træ med deres hænder

Ikke altid har lyst til at bruge penge til at købe en bestemt møbler. Men det er ikke obligatorisk. Efter alt, noget man selv kan gøre. I den moderne verden, med sådan en bred vifte af værktøjer og materialer, som ikke gør en stor indsats for at gøre børns senge fra naturtræ.

Hvad kræves der for opførelsen af sengen

For at samle barneseng skal bruge følgende:

  1. Sidevægge. For dem, har brug for 4 bar og 18 runde søjler. Søjlerne på endefladen skal gøres gennem huller, således at alle dele kan boltes sammen.
  2. For at samle sengen af træ med hænderne, bliver du nødt til at ende i siden. For det vil være nødvendigt 14 stænger i forskellige størrelser og 12 runde søjler, hvoraf 4 skal være lidt længere.
  3. Bund. For 2 brede forneden brug tyk bar, 4 bar er tyndere, mindre foregående to gange, et ark krydsfiner.
  4. Saml seng af træ med deres hænder vil ikke fungere uden bindinger. Du skal bruge 8 forsænkede skruer, møtrikker, shaybochek, 4 ben, som kan skrues af ubrugelige gamle møbler.

For at gøre en seng af træ med hænderne, du har brug for følgende værktøjer: nedstryger, glat overflade, papirvarer, tape, hjørner, skruetrækker, tænger, boremaskine.

Vi begynde at indsamle seng

Vi går videre til samlingen. At kende den algoritme, vil du være i stand til at fortsætte med at indsamle sengen af træ med deres hænder. Umiddelbart bør du være opmærksom på, at emnerne er knyttet til hinanden områder, snarere end bolte. Stængerne er boret gennem huller og indsætte dem i hinanden, ved at fastgøre klæbemiddel. Når savningen er nødvendigt strengt til de dimensioner, der svarer til bundpanelet madras bredde. Fødder til sengen, hvis der er klar, sat på limen. støtte kan også lave din egen. For at gøre dette, savet træbjælke i lige store dele. Hertil kommer, at gøre børnenes seng, madras gevinst svarende til størrelsen af den nederste panel eller tilpas ønskede indstillinger under den gamle. Efter dette, fastgøre benene til at krydse sidepanelerne. For at gøre dette, efterlade et hul på 1,5 cm på alle almindelig seng panel, så du kunne løse støttestænger. Efter at fastgøre benene til møblerne, vi indsamler, samt indstille langsgående del af sengen. Yderligere forankring base for hængslerne og installere hængsel selv. For sengebund anbefales at vælge krydsfiner, fordi det er let og stærk nok materiale.

Hvad kan man sige i konklusion

Hjemmelavet seng af træ kan ikke kun spare penge, men også holder et stykke af mesteren selv. Hertil kommer, produktion af sengen er en kreativ proces, og efter montering, kan du gøre det design, der vil give det endnu mere unikt. Under alle omstændigheder, du vælger en måde at skabe en seng til dig selv. Du kan gøre det hele selv, og kan bestilles hos de professionelle. Og hvis du vælger den første mulighed, så held og lykke til dig i skabelsen af sådan en vidunderlig stykke inventar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.