HjemlighedGør det selv

Glødende væske i hjemmet med deres egne hænder

I dag er der ikke meget kan overraske avanceret samfund - ingen forskellige touch-telefoner, ingen mirakel enhed, der automatisk viser den rigtige måde (GPS-navigatorer). Men glødende ting var og forbliver en fascinerende skue. Og hvis du tror du kommer til at brænde væsken uden brug af lysdioder og magt er simpelthen urealistisk, du er dybt fejl. Vil du lære hvordan man laver en lysende væske i hjemmet? Derefter vil oplysningerne i denne artikel være meget nyttig.

Det, vi skal gøre?

At glødende væske lavet med deres egne hænder, virkelig brændte, vil vi bruge, eller rettere, at blande forskellige typer af syrer. Blandt dem er luminol. Eksternt det udgør en gul pudret stof. I sure og neutrale opløsninger vil det producere en lys blå glød.

Så hvordan er det lysende væske i hjemmet? Først og fremmest har vi brug for en lille beholder - glaskolbe. I det, vi hælder ca. 100 ml postevand. Herefter bør tilføjes væske til 2 gram luminol og opløst i vand. Men håber på et mirakel er ikke nødvendig - ting vil bare ikke brænde. Så at væsken virkelig skinner om natten, vi stadig nødt til at bruge en masse kemikalier. Derfor tager en notesbog og skriv ned.

Efter at vandet i kolben var et pulverformigt middel luminol omrøres, tilsættes nogle få ml hydrogenperoxid. Så vi introducere knivspids blod salt (det er kendt af K3FeCN06 formel). Hvis en sådan facilitet er ikke, kan du anvende en mere overkommelig materiale - kobbersulfat (CuSO4). Sammen med ham i beholderen skal tilføje dimethylsulfoxid (du kan købe stoffet "Dimexidum"). Af den måde, hvad der er mest interessant i denne test kan også anvendes, selv blod (på grund af dens ioner og færdig glødende væske er jernatomer). At opleve nok til at optø et stykke svinekød eller oksekød (men bedre at tage friske) og træk blodet ved hjælp af en medicinsk sprøjte. I det flydende glas omrøres 20 ml stof (en spiseskefuld). Men denne metode kan bruges kun i ekstreme tilfælde. Glødende væske i hjemmet er næsten klar. Nu behøver du kun alkalize løsningen. For at gøre dette, tilsættes lidt kaustisk soda.

Alle mix grundigt. Nu kan du beundre den lyse blå glød "mirakel vand". På dette stadium, spørgsmålet om, hvordan man kan gøre det lysende væske i hjemmet, kan betragtes som afsluttet.

Hvordan ændrer jeg farven?

Hvis du er træt af giftige flydende blå farvetone, er det meget muligt at skifte til en anden, er det ikke nødvendigt at gøre alt igen. Blot tilføje i den samme tank med ild vand enhver fluorescerende farvestof.

konklusion

Som du kan se, lavet med sine egne hænder glødende væske i hjemmet - dette er ikke et eventyr, men en realitet, og prøve dig selv som en tryllekunstner, en tryllekunstner kan stort set alle ved hjælp af disse anvisninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.