FinanserPersonal Finance

Sådan låne penge lige ved modtagelse

Sådan låne penge lige? Dette spørgsmål er af interesse for mange mennesker. Nogle mennesker blot ønsker at hjælpe deres venner og slægtninge, men frygter, at efter deres penge, de ikke længere se. Som i de gode gamle ordsprog: "Hvis du ønsker at miste en ven - give ham et lån."

Andre søger ind i dette og tage nogle fordele med interesse, bliver til en slags mikrofinansieringsinstitutter. Men hvis sidstnævnte er beskyttet af alle former for føderale love, borgernes långivere ofte bare "give" deres opsparing. Vi vil tale om, hvordan man kan låne penge korrekt.

Hovedreglen - en skriftlig kontrakt obligatorisk

Ethvert beløb på over 1 tusind. Rubler skal ledsages af en skriftlig kontrakt. Det er en pligt for personer under den civile retsplejelov i Den Russiske Føderation. For loven er en anden lov - ethvert beløb udstedt af kontrakten. Derfor er den første regel af, hvordan man kan låne penge, - en skriftlig aftale.

Långiver eller långiveren?

Ifølge aftalen tages gæld vil blive kaldt låntager og give - långiveren. Må ikke långiveren. Dette er vigtigt. Med denne formulering kan have problemer i retten nær långiveren. Sagsøgt i den kompetente retsstilling kan simpelthen ophæve kontrakten, med henvisning til, at den enkelte ikke kan være en kreditor.

Men, som man siger, "et ord til sagen vil ikke sy." Derfor foreslår vi absolut ethvert beløb at gøre ud gennem låneaftalen.

Hvordan til at fortælle andre om det?

Mange borgere ubehagelige, og nogle gange bare for doven til at gøre alle former for skriftlige dokumenter. De giver penge, håber på ærlighed og integritet. Selvfølgelig er det er deres ret. Vi taler kun om, hvordan du låne penge i form af loven, således at senere der var til stede under retssagen.

Men hvad nu hvis du ikke ønsker at såre hinanden alle mulige noter? Der er nogle mennesker, der er ubehageligt det har at tilbyde. De er på den ene side ønsker de at forsikre, men på den anden - er bange for at fornærme folk. Efter alt, er det ikke kendt, hvordan man accepterer disse oplysninger hver. Måske han tilbyder derefter at indgå en låneaftale, og ikke længere betragtes som sådan. For at gøre dette, er der et par tricky tips:

 1. Sig til den Mand på den måde din advokat eller du selv har lært at returnere indkomstskat. Ligesom, jeg hjælper dig, og du - mig. Alle spørgsmål om, hvordan det er muligt at "krank", svarede undvigende: "Jeg vil hjælpe," "Der er en ven, der vil gøre det," osv Fra et juridisk synspunkt er det rene vrøvl, men én usandsynligt, at være en jurist ... Hertil kommer, at loven er der mange tilfælde af skattefradrag og undtagelser, uden nedsænkning i emnet vanskelige straks at fatte. Alternativt kan det siges, at det er nødvendigt at indsende indtægter og udgifter i den sociale beskyttelse for design tilskud og lån aftale vil bidrage til at mindske den "profit" af familiens budget. Det er usandsynligt, at man vil forstå. Hvis han har brug for penge, er han sandsynligvis at underskrive dokumentet.
 2. Tjek alle gennem den påståede mellemmand. For eksempel har du penge, men de er "i ryggen af investeringsfond." For at tage dem ud, du har brug for nødvendigvis en låneaftale. Uden det, bare ikke få pengene.

Du kan tænke på andre måder. Men ved én ting: Hvis du vil returnere pengene, underskrive en kontrakt. Der er behov for disse tricks, så for ikke at fornærme den anden. Lovligt uddannet person vil forstå, at alt dette er fiktion, men det er med den forståelse reagerer på en sådan kontrakt. Du kan ikke komme op med nogen grund, men blot at sige direkte: "Penge damer, underskrive dokumentet"

Hvordan til at give penge til låntagere med en kvittering: stykke skriftligt

Kvitteringen skal ske i nogen form. Men en regel - jo mere information jo bedre. Det skal være følgende data:

 • Præcise oplysninger om låntagere og långivere. Dette efternavn, fornavn, registrering adresse og faktisk bopæl, pasoplysninger. Husk: kravet skal indgives til retten på det sted, registrering af låntager. Den civile retsplejelov i Den Russiske Føderation kaldes "stedlige kompetence".
 • Beløb i rubler ord. Korrekt formulering: "5 (fem) millioner rubler," om nødvendigt skriftlige og digitale, og ord, der betyder.
 • Hvis pengene er taget i dollar eller euro, er det nødvendigt at fastsætte detaljerede kursen Centralbanken vil vende tilbage (på dagen for lånet eller retur). Eksempel - valuta realkreditlån. Mange mennesker sagsøge banker til at genberegne deres pligt til den kurs på det tidspunkt, at tage lånet. Husk på, at rublen til de 2014-2016 år "faldt" fordoblet i forhold til dollaren og euroen. En retssag blev vundet, selv i forbindelse med crudity af kontrakten. For at undgå sådanne hændelser, er det bedre at registrere alle detaljer.
 • tilbagebetalingsperiode. I mangel af dette punkt, skal gælden blive returneret inden 30 dage.
 • Signatur. Det skal ske ved låntageren. Husk: undertegnelse uden dekryptering er ugyldig, hvilket ville så ingen undersøgelse blev administreret.
 • Data om vidner. Det er ønskeligt, at de også sætte en personlig signatur.
 • Yderligere betingelser. Garanter, renter, garantier, sanktioner og så videre. D.

Det er ønskeligt, men ikke nødvendigvis

Nu ved vi, hvordan man kan give penge i gæld, hvilke dokumenter udgør samtidig. Først og fremmest er det en kvittering eller låneaftale. Nu, hvor det er ønskeligt at gøre det på design, men ikke nødvendigvis:

 1. Appel til notaren. Giv ikke nogen yderligere fordel til retten med de korrekte registrering kvitteringer. Men notarized signatur psykologisk pålægger ekstra ansvar på låntager.
 2. At finde vidner. Deres deltagelse er frivillig i udarbejdelsen af kvitteringer. Dette er ikke en screening protokol med deltagelse af to vidner. Deraf udtrykket, "Bring your vidner, der har underskrevet det, jeg" - lyder fjollet. Nok til at tilbringe håndskrift undersøgelse, og alt vil falde på plads. Desuden vil det have at betale sagsøgte efter sin sejr i retten.

Kontrakt-fri?

Lad os nu tale om procenter. Det er altid et ømt emne i retten. Normalt når låntager har brug for penge hurtigst muligt, er enig han til enhver procentdel. Men som i den berømte fangst sætning, "du tager en andens - du giver hende." Når det drejer sig tid til at returnere pengene begynder uenighed med interesse, dvs.. E. Der er ingen tvivl om mængden af hovedstolen (som er ubrugelig). Det forsøger at reducere renter, bøder og renter.

Med hensyn til lovgivningen, er der ingen klar holdning. Domstolene har beføjelse til at beslutte, hvad mængden af renter, bøder og sanktioner, der skal betales. Det er ikke reguleret. Hertil kommer, at Højesteret i Den Russiske Føderation har domstolene i lavere instanser er obligatorisk at anvende artikler i den borgerlige lovbog i Den Russiske Føderation til at reducere de renter, bøder, sanktioner.

Derfor giver 10 tusind. Rubler under 25% pa med bøder og morarenter for hver dags forsinkelse i et par år, du kan vende tilbage 10 tusind. + 100 rubler.

Og nu den anden side af mønten. Hvis modtagelsen ikke er angivet procentdel for brug af penge, antages det som standard, at det er. Låntager skal forrente refinansieringssatsen af Central Bank of Den Russiske Føderation. Det ændrer hvert år.

Hvad er satsen for refinansiering?

Den refinansieringssatsen - er den rente, som centralbanken låner til andre banker og kredit organisationer. Dette beløb er højere inflation. Derfor, før retten til at låne penge mod en kvittering, skal du kende den pengepolitiske rente refinansiering. Det er vigtigt, hvis modtagelsen ikke er angivet mængde af interesse.

Hvordan til at give penge til et lån kaution

Lad os nu tale om de såkaldte midlertidige lån. Eller rettere, hvordan man kan give penge i den rentebærende gæld med sikkerhed. Da sidstnævnte er normalt en bil eller en lejlighed.

Lad os starte med køretøjet. Lovgivning tillader private investorer til at låne penge til bil lån. Der er to muligheder:

 • TC er ejer af midlertidig brug indtil slutningen af beregningen.
 • Automatisk sat på særlige parkering. Så er det nødvendigt at træffe foranstaltninger for at sikre sikkerheden.

Men hvordan man kan give penge på kredit bil lån? Hovedpunkterne i aftalen:

 • Datoer, udlånsrenten, forlængelse af størrelser.
 • Collateral, dens transmission (med tilsvarende virker på bilen dokumenter, billetter og så videre. D.).
 • Parternes forpligtelser.
 • En detaljeret beskrivelse af køretøjet, så der i tilfælde af manglende opfyldelse af kontrakten ikke modtager rammen fra det, hvis køretøjet forbliver hos ejerne.

Husk, at i henhold til loven "On Pledge" aftale vil være ugyldig, hvis ikke opfylder den foreskrevne form.

Desuden er notarer ret til at registrere transaktionen med det løfte i en særlig register på anmodning af panthaver. Dette minimerer svigagtige ordninger. I løbet af denne tilføjelse til notar tjenester bliver nødt til at betale sagsomkostninger. Men den største fordel - at opnå registrering af kontrakten, der giver en garanti for begge parter.

Men hvis køretøjet fastsat et par gange? Så får han ret til den person, der først registreret handlen officielt. Låneaftalen under sikkerheden på en bil anses for at være afsluttet fra det øjeblik af overførsel af penge. Dette er præciseret i den civile retsplejelov.

Bail lejligheder

Nu om hvordan man kan give penge til et lån med sikkerhed i fast ejendom. Den første ting at gøre - omhyggeligt gennemgå samtlige dokumenter i lejligheden. Måske er det allerede lovet. Selvfølgelig, det er svindel på den del af låntagers - ikke informerer långiver, men den sidste af denne lille materiale godt.

Sikkerhed depositum for en lejlighed, samt med en bil, ledsaget af registreringen i Rosreestra. I aftalen, ud over de vigtigste punkter, kan du angive en regel pretrial disposition af lejligheden.

Hvad er fordelene ved registrering af transaktioner med sikkerhed i Rosreestra

Den største fordel ved de officielle transaktioner i statslige styrelser - for sikkerheden for begge parter fra bedrageri. Hvis kontrakten var Rosreestr betyder en lejlighed eller biler er ikke officielt lovet. I det mindste er denne tilstand krop ikke kendt. Så ved retssagen loven er på siden af kreditor, der er registreret handlen officielt.

resultater

Således har vi forsøgt at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan give penge i gæld korrekt.

Den første regel - ethvert beløb at fastsætte dokumenteret. Vær ikke bange for at bede om en kvittering.

Den anden regel - kræver sikkerhed for et lån på den store mængde. Det kan være en bil, fast ejendom, værdipapirer, antikviteter, og så videre. D. På de grundlæggende nuancer af, hvordan man kan låne penge lige under sikkerhed i en bil eller en lejlighed, har vi allerede sagt. De vigtigste ting - at registrere alle transaktioner gennem en notar i Rosreestra. Husk, at hvis du tager ud en kontrakt med levering af den offentlige myndighed, og så viste det sig, at du ikke er den første ansøger til en bil eller en lejlighed, vil Domstolen på din side. Der er en regel - som først er registreret i Rosreestra orden og sikkerhed.

Forhåbentlig har du nu forstår at give penge i gæld korrekt. Efter alt, advaret - skimmelsvamp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.