HjemlighedKonstruktion

Hegn sidespor: monteringsvejledning. typer af sidespor

Hegn - en vigtig struktur i hver indmarken. Det beskytter boligejere ikke kun fra den ser ud i fremmede, men også fra de skurke. Når du vælger et byggemateriale til opførelsen af hegnet bør tage højde for faktorer som holdbarhed, pålidelighed, holdbarhed og tiltrækningskraft. Disse krav svarer til sidespor. Dens ejere vælger ofte at forstadsområder til opførelse af en pålidelig hegn.

Nye og høj kvalitet materiale - sidespor

Sidespor er en lille bar, som danner attraktive monolitisk plade. På de forreste fastgørelsesorganer portion elementer usynlig, de er placeret i rillerne. Dette materiale blev anvendt til bygning af hegn for nylig. Han kombinerer holdbarheden af syntetiske materialer og naturlige ornamentik.

Fordelene ved sidespor omfatter:

 • Lav vægt.
 • Materiale modstand mod temperatur, nedbør, vind osv. D.
 • Holdbarhed.
 • Nem installation.
 • En bred palet af farver.
 • Nem pleje.

Stort udvalg af produkter giver dig mulighed for at vælge den ønskede indstilling af hegnet, som er den mest attraktive passer ind i landskabet af området. Ofte er tekstur, mønster og farve malerier udvalgt således, at de blander sig med taget eller facaden af bygningen.

Forskellige materialer

Til dato er der flere typer af sidespor. De adskiller sig ikke kun i udseende, men også funktioner. Rækken af butikker omfatter sådanne typer:

 • Træ-.
 • Metal.
 • Vinyl.
 • Ground.
 • Cement.

Træ sidespor - en af de mest populære materialer. Dette materiale har høj decorativeness. Under fremstilling af træ behandlet med specielle imprægneringer, som beskytter overfladen mod skadedyr, svampe, fugt. Det skal bemærkes, brand træ sidespor.

Metal sidespor betragtes som den bedste materiale til hegnet konstruktion. Dets vigtigste fordele - holdbarhed og høj modstandsdygtighed over for eksterne faktorer. Omkostningerne ved dette materiale er en smule dyrere end andre. Men metal option under bjælken kendetegnet ved høj ydelse og æstetiske egenskaber. Hegn sidespor er let at installere. For at klare denne opgave kan være på egen hånd.

Vinyl sidespor er den mest almindelige. Det er karakteriseret ved resistens over for miljøet og er i stand til at opretholde i lang tid, dens udseende. Designet kræver ikke yderligere behandling og særlig pleje. Dette materiale er sjældent brugt i bygge hegn.

Jorden sidespor - en massiv aluminium bar, som ofte fremstillet af metal eller vinyl. Dette materiale er kendetegnet ved høj holdbarhed og styrke. Derudover kan du bygge et hegn under sidespor, mursten, sten, og så videre. D. Dette design vil se attraktiv og originale.

Cement Siding - den mest pålidelige materiale. Det er robust, holdbar, stabil, sikker, ikke understøtter forbrænding.

Alle paneler er forskellige og tekniske parametre. Længden af banerne er valgt med henblik på fremtidig bredde og højde af hegnet. Også tage hensyn til placering og barer. Strimlerne kan fastgøres både horisontalt og vertikalt.

montering

Installation af hegn sidespor kræver ikke specifikke færdigheder og evner. Men skulle først blive fortrolig med de vigtigste faser i denne proces. Så du kan undgå fejl og bygge en ny, holdbar og attraktiv hegn.

Først og fremmest, besøger området, markere placeringen af fremtidens hegn. Bestem højden af hegnet og materialet til efterbehandling.

hegn anordning består af to hovedtrin:

 • Installation af bærende søjler.
 • Installation hegn sektioner.

Montering af de bærende søjler

Dette er et vigtigt trin i byggekvalitet og pålidelig hegn. Designet skal have en masse vægt og modstå tunge vindbelastning. bør gøres langt under frost linje for at sikre støtterne.

Ofte opførelsen af hegnet af metal sidespor forudsætter mursten kælder del. Søjlerne er også lavet af mursten. Opførelsen af et sådant hegn kræver oprettelse af et solidt fundament. Efter dens længde er stort, og forbedre design yderligere interne skillevægge umuligt. I dette tilfælde er vindbelastning er stor nok.

Nem og billig måde at hegn byggeri træ sidespor - brug som et metal støttestænger er indbyrdes forbundet af vandrette broer.

Montering af støtter - et vigtigt tidspunkt i fremtiden hegnet konstruktion. Fra kvaliteten af det udførte arbejde afhænger holdbarhed, pålidelighed og stabilitet af fremtidens byggeri. Huller i jorden, kan du grave din egen, og kan bruges til dette formål, og en boremaskine. Dybden af pit bør være mindst 1,2 m under jorden frysning. På bunden af gruben hældt murbrokker sæt søjler 90 0 og hældt opløsning. Anlægsarbejdet suspenderet indtil tør betonblanding.

Ved anvendelse af en metalprofil (rør eller firkantede hjørner), fremstillet jumper. Det bør tage hensyn til højden af hegnet. Svejst forsvarligt svejset til rørene jumper. Hvis fastgørelse sker mekanisk, er det nødvendigt at forberede sig på forhånd boltehullerne. Vandrette broer skal være mindst to: den øvre og nedre. Eksperter anbefaler at gøre en ekstra bro i midten.

Installer forskalling og sidespor

Til vandrette jumpere bedes vedlægge lodrette lægte. Hendes og vil fortsætte med at sætte beklædning. Step strøer skal være mindst 40 cm.

metal sidespor samlevejledning er forskellig fra udsmykningen af bygningens facade dette materiale. Line Interface paneler dækker standard trim strimmel.

Udsmykningen af hegnet

Særligt populære er flere muligheder for dekoration:

 • Ved hjælp af samme materiale som til udsmykning af bygningens facade.
 • Afslut sidespor under en sten.
 • Afslut sidespor under en log.
 • Kombinationen af flere materialer.

to typer af udendørs sidespor er ofte kombineret. Prisen for disse materialer er ofte forskellige fra hinanden. For eksempel, søjler og kælder paneler kælderen Siding under en sten eller mursten. I bugterne anvendte træpanel. Indretning indtag afhænger af dine præferencer.

inde

Udseendet af den indvendige side af hegnet skal også være attraktiv. Efter denne del ser vi det meste af tiden. Den nemmeste måde - at sætte hegnet prydtræer eller buske, der skjuler en utiltalende udseende af strukturen. For at trimme, kan du også bruge en ekstern sidespor. Prisen for dette materiale til at dække den indvendige side af hegnet kan være lidt lavere end den ydre. Efter alt, kan du bruge en hvilken som helst form for materiale.

I dette tilfælde skal montere kassen til inde og indstille panelet.

På den afsluttende fase, er det nødvendigt at udstede headroom poler og toppen af hegnet.

pleje

Hegn sidespor undemanding pleje, er inert over for miljøet. Anbefalet periodisk rengjorte overflade rengøring løsning og skyl den med vand.

udgifter til

Pris udvendig beklædning forskelligartet. Den mest budget udførelsesform er vinyl sidespor, som sjældent anvendes i bygge hegn. Omkostningerne til materialet påvirkes ikke kun vise fremstillingen af materialet, men også en producent. Indenlandske produkter er karakteriseret ved en lavere pris end importeret.

Arten og værdien af materialet bundet herunder (for 1 plade):

 • jorden Siding - fra 160 til 820 rubler.;
 • Siding under en log - inden for 250 rubler.;
 • Metal sidespor - inden 350 rubler;.
 • Fibercement sidespor - 1100-1600 rub;.
 • Sidespor under en sten - fra 160 til 1460 rubler.

konklusion

Siding - alsidigt materiale til at bygge hegn. Forskellige farver, tekstur, vil mønster hjælpe dig med at vælge den perfekte løsning for realiseringen af de mest originale designs og ideer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.