HjemlighedGør det selv

Hvordan male pels pels hjemme og bruge det i en ny kvalitet

Det er en skam at smide en slidt jakke? Lad os prøve at finde en anden løsning! For mange er det sædvanligt at male og opdatere gamle pelse til at genbruge dem i tøj eller tilbehør. Men kan du finde andre ideer?

I mode "Mexican jerboa"?

Det er meget interessant at eksperimentere med farvning af pels i forskellige farver, forskellig fra naturlige. Du kan gøre dette med konventionelle anilinfarvestoffer. Men hvordan male pels hjemme? Der er nogle hemmeligheder i dette simple spørgsmål:

 • Anilinfarvestof af den valgte nuance skal opløses i en beholder med en passende mængde varmt vand;
 • Huden kan ikke lægges helt ned i malingen, da den i høj grad kan formindske i størrelse fra varmt;
 • Våt og hold i farvestoffet i flere minutter, du behøver udelukkende en pelsdel;
 • Skyl rent vand kun pelsen selv;
 • For at bevare farven kan du skylle pelsen i saltet vand;
 • Tør huden i retret tilstand i skrå stilling uden adgang til sollys og varme ved stuetemperatur.

Hvor skal man bruge lagret og opdateret pelse

Grøn og lyserøde, røde eller brune pelsskind blikker og glæder kroppen. Hvordan male røvepels i regnbuefarve og bruge det på en ukonventionel måde, kender designere med deres uimodståelige fantasi. Bilinteriør og ottomaner til boudoir, soveværelse og badeværelse tæpper, vaser af ukendt formål og vægpaneler med farverige pelsstykker er blot en lille liste over mulig anvendelse af malet pels.

Du kan selv lave smukke smykker. Hvordan male fox pels hjemme og lave armbånd eller vedhæng?

 • For det første farves kødstykkerne forsigtigt fra dåsen med bil eller suede maling. Spray aerosolen i en afstand på 35-40 cm meget "blid" lag.
 • Med et barberblad skæres huden på undersiden i tynde strimler med en længde på 25 til 50 cm.
 • Store træperler kan bæres på pelsremme i løs rækkefølge.

De resulterende bannere kan afvikles på armen i form af designer armbånd. Hvis strimlen er lavet længere, kan du få originale perler eller en "krave".

Mal til hår og naturlig pels

Du kan finde ud af, hvordan du maler foxpels hjemme ved hjælp af hårfarve. På denne måde foretrækkes det at genoplive produkter, der stadig skal bruges. Disse kan være krave eller hatte, falmede steder i et pelsjakke, manchetter af pelsmuffer. Følgende komponenter er nødvendige:

 • Udvalgte nuance af hårfarve;
 • Kosmetisk fedt fløde;
 • Vand, lille hårbørste, et stykke bomuldstøj;
 • En kop til avlsmaling og en børste;
 • Engangshandsker.

Før malingen begynder, smøres den modsatte side af pelsen (selve huden) med en fedtet kosmetisk creme for at give blødhed og elasticitet. På den fugtede bunke påføres der fortyndet i overensstemmelse med malingens anvisninger og fordeler til de nødvendige områder. Efter blødning i ca. en halv time skylles malingen grundigt med rindende vand. Efter at have spredt huden på en skrånende overflade er det nødvendigt at "kaste" det resterende vand for hånd. Til endelig tørring opbevares produktet på et stofsubstrat i en skrånende stilling. Pelsbeklædning regelmæssigt kam og ændre bomuldsstof under det.

Ulemper med selvfarvning af pelsprodukter

At vide, hvordan man kan male pelsskind derhjemme, kan i nogen tid forlænge sit liv. Efter et par måneder kan malingen falme eller bare skifte skygge til en lysere. Sort vil sandsynligvis blive brun og brun - i beige og så videre. Derudover bør husmaleri udføres meget omhyggeligt, fordi farvestofferne er giftige.

Gennemførelsen af enkle sikkerhedsregler ved arbejde med pelsmaling til gennemførelse af deres designideer - arbejdet er ikke særlig vanskeligt. Hvordan male fox pels hjemme? Resultatet kan overstige alle forventninger. Hvis det var Ellochka Schukina, viste det sig at tale om vores samtidige!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.