SundhedSygdomme og betingelser

De vigtigste tegn på en flåtbid i mennesker

Når foråret kommer varmt vejr, mange mennesker forsøger at komme ud i naturen. Imidlertid bør det forstås, at fjederen - en periode med den største aktivitet af flåter. I naturen er der mange former for disse blodsugere. Mange af dem er bærere af farlige sygdomme som hjernebetændelse, Q-feber, babesiose, borreliose (borreliose). Derfor tegn på en skovflåt bid en person alle bør vide.

De mest sandsynlige sted bider

Disse edderkopper har meget lille størrelse (ca. 3 mm) og skjult blandt vegetationen (træer, græs, buske). De er særligt glad for mørke og fugtige steder. Det menes, at flåter falde til den person ovenfra (fra grene af træer). Men dette er ikke altid tilfældet. De kan klamre sig til tøj lavet af græs og klatre op i søgningen efter et passende sted til absorption. Som regel, for deres bid mider vælger varmt område med blødt læder: lyske, folder albue og knæled, hals og steder bag ørerne, armhulerne. Natur og efter hendes besøg, de bør undersøges for skærende blodsugere først. Symptomer på flåtbid hos mennesker kan forekomme senere, eller ikke være for iøjnefaldende, men i tide til at finde det meget lettere (især når parasitten vil svulme fra blodet). Bloodsucker fundet det nødvendigt at bevare og vise lægen.

Nøglefunktioner af flåtbid mennesker

Lige siden mennesket ikke føler bid. Han er helt smertefri, som flåter udskiller en særlig bedøvelsesmiddel. De trænge ind i huden, så længe komme til blodkarret. De eneste tegn på kryds bider et menneske, som er egnede til identifikation - er opdagelsen af en blodsuger eller indlejring område i huden. Placer sutter parasit ser specifikt. Umiddelbart efter skovflåten er faldet af, er det som en lille smule blødende sår. Gennem tid indlejret i epidermis omdannes til cirkulær lyst eller blålig rød plet, som øges gradvist i størrelse og kløende. Som det er observeret udvidelse sådant mønster: Centre bide lyse rødt eller cyanotiske, omkring skarpt kontrasterende nuance af bleg cirkel, omgivet gengæld rød cirkel. Men disse symptomer ikke altid vises. Det hele afhænger af de individuelle reaktioner i organismen. Ved detektering af parasitten eller bid bør straks søge læge.

Indirekte tegn på flåtbid hos mennesker

Efter parasit nåede blodet, efter reaktionen organismen:

 1. Udslæt på huden.
 2. Smerter i musklerne.
 3. En temperaturstigning.
 4. Fælles inflammation og smerte i dem.
 5. Symptomatologi ARI eller ARI.
 6. Hævede lymfeknuder.

Konsekvenserne af en flåtbid i mennesker

Den største fare for den person, der ikke selv-introduktion af parasitten, og farlig infektion, som det kan være bærer. Konsekvenserne af infektion kan være anderledes. Det hele afhænger af den pågældende sygdom. Men sent diagnose og sent indsættende behandling af mange sygdomme, der er bærer af en skovflåt, kan resultere i invaliditet eller død af en person. Derfor, når følgende symptomer nødt til hurtigst muligt at søge lægehjælp eller ringe til ambulancen:

 1. Meget stærk, smertefuld hovedpine.
 2. Åndenød.
 3. Brystsmerter og hjertebanken.
 4. Høj feber.
 5. Lammelse.

Tidlig behandling er normalt at undgå alvorlige konsekvenser for menneskers sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.