HjemlighedKonstruktion

Titebond lim til træ: karakteristika, instruktion

En af de mest populære er dem af lim i det moderne russiske marked, som er produceret under varemærket Titebond. De har uovertrufne egenskaber ved fugtbestandighed kan have gennemsigtige eller cremet konsistens. Over 70 år, amerikansk-fødte Franklin International leverer verdensmarkedet en bred vifte af lim, som er designet til limning diverse træ.

Aktive forskningsaktiviteter lov til at indføre de mest avancerede produktionsteknologi og producere høj kvalitet snedker lim, som er beregnet til professionelt brug. De kan nemt lagt gulvbræt i bolig- og kontorbygninger, gendanne gamle belægninger, defekte, og implementere et bredt spektrum af værker.

Til dato, sortimentet kan du finde mere end 25 sorter af klæbemidler til industrielle applikationer, der har Titebond mærke. De mest udbredte blandt private forbrugere universel vlagoottalkivayuschey monokomponente lim til træ, det arbejde, der skal udføres ved positive temperaturer. Hvis korrekt udføre det forberedende arbejde, rengøre overfladen af de limede produkter samt til at opretholde dem under pres i nogen tid, vil det være muligt at opnå løftet om et positivt resultat, en holdbar lim fælles med et fugtafvisende kvaliteter.

Karakteristik af den lim Titebond II Premium Trælim

Titebond lim, som du kan fortælle ved betegnelsen II Premium Trælim, der sælges i blå emballage er fugt resistent formulering for at møde klassen af vandfaste hårde amerikanske standarder. Det bruges til limning af hårde og bløde træ. Snedkerarbejde kan udføre overflade- og stødsamlinger og lim papir tape, laminat, finér, spånplader, MDF, spånplade og krydsfiner.

Denne sammensætning anvendes i møbelindustrien, der giver en klar forståelse af det maksimale selv under et lille presserende tid. Du kan få en stor klæbestyrke, der er endnu højere end selve træet.

Fysiske egenskaber Titebond II

Lim Titebond II har en tør rest på 48%, en viskositet på 4000 mPas. Fagfolk og hjem håndværkere kunne være interesseret i denne indikator som surhedsgraden. For klæbende blandinger beskrevet det er 3 pH. Limen forseglede emballage kan opbevares i 24 måneder ved + 20 ° C Anvende præparatet kan være ved en minimumstemperatur +12 ° C. På ca. 180 g 1 m 2 blade

Yderligere funktioner Titebond Premium

Lim Titebond II Premium modstandsdygtigt over for høje temperaturer, opløsningsmidler og akustiske vibrationer. Denne sammensætning er en emulsion med stærk polialifaticheskuyu tværbundet. Produkterne efter binding kan drives med et bredt område af temperaturer, der varierer fra -30 til +50 ° C Efter tørring præparatet danner en film, der har et transparent creme nuance.

Vejledning til brug

Lim Titebond II bør kun anvendes ved positive temperaturer. Før start af forbindelsesoverfladen af artiklerne, der skal renses for olie, snavs, støv og fedt, og andre stoffer, der ville hindre adhæsion. Bør frigives fra overfladen af den gamle maling. Før påføring af blandede lim og dens tørretid kan variere fra 10 til 20 minutter. I denne periode skal den overskydende sammensætning fjernes med en fugtig klud, og efter tørring lim vanskeligt at fjerne mekanisk. Selv efter frysning præparatet vil forblive stabil, men kan ændre strukturen, bliver let viskøs.

for the record

Beskrevet Carpenters lim til træ er ikke slibende og ikke er i stand til at beskadige overfladen af skæreværktøjet produkter efter forarbejdning. Det bør huskes om sammensætningen af toksicitet, hvilket tyder på behovet for brug af personlige værnemidler mester.

Sammensætningen af klæbemidlet

Titebond klæbemiddel kan have et andet grundlag, anvendt under produktionen. Yderligere ingredienser kan indeholde en alifatisk harpiks, polyurethaner, syntetiske gummier, polymerer, proteiner og vand.

Hvad du behøver at vide om den lim til træ Titebond

Joiner klæbemiddel til træ kendetegnet Titebond mærke tværbundet uforgængelige, de skaber en stabil kemisk forbindelse viskositet. Efter tørring af laget er resistent over for frysning, men det bør erindres brændbarhed temperatur på 100 ° C.

Sammensætningen af overfladerne fattet straks og fast, produkter skal kun trykke et stykke tid. Titebond er modstandsdygtigt over for høje temperaturer og opløsningsmidler, og fremragende fjernet før tørring. Som kun skyld virker manglende evne til at anvende lim på hvis overflader er fugtet med vand.

Karakteristik af limen Titebond III

for Titebond trælim præsenteret i en anden art, hvilket benævnes III. Denne polymer vandig dispersion præparat leveres i pakker af forskellige størrelser til hjælp for brugeren og er beregnet til limning finer, fiberplader, krydsfiner, træ, plast, spånplader og MDF. Påfør sammensætning kan være til indendørs og udendørs brug, hvilket gør det alsidige. Ler forskellig vandafvisende og kan forbindes perfekt lagdelt finer, plast og andre materialer, der er anført ovenfor. Anvendelsen kan udføres varmt eller koldt metode er sammensætningen ikke toksisk og har ingen opløsningsmidler. Det kan anvendes selv ved en lav temperatur.

Brugsanvisning 3 Titebond lim

Lim Titebond 3 kan anvendes ved en temperatur på mindst 8 ° C. 1 m2 efterlader ca. 190 g præparat. Inden for 10-20 minutter kan du ændre placeringen af emnet, som vil afhænge af eksterne forhold. Overflade før påføring af limen skal kontrolleres for fugt, befriet for snavs, belægninger og andre materialer, som kunne reducere vedhæftningsstyrken. Det er bemærkelsesværdigt, at limen Titebond træ kan anvendes til limning produkter, som under drift kommer i kontakt med fødevarer. Det anbefales ikke at bruge det til undersøiske forbindelser.

Sammensætningen kan kun anvendes i intensivt ventilerede områder, og i kontakt med huden kan forårsage en blanding af irritation. Hvis du oplever svimmelhed og ubehagelige effekter, bør straks flytte til frisk luft og søg læge, hvis nødvendigt. Hvis klæbemiddel var Titebond øjne, bør deres vask udføres i 15 minutter med rindende vand. Hvis det skete, så limen kommer på din hud, skal du fjerne det og vaske det med sæbe og vand. Viskositeten af sammensætningen er 4200 mPas. Den tørre rest er 52%, densitet - 1,1 kg / liter, syreværdien - 2,5 pH.

konklusion

Ifølge specialister, Titebond lim er kun en komponent sammensætning, der opfylder standarden ANSY TYPE II i fugtbestandighed. Du kan købe en del af Titebond iii i praktisk emballage volumen, der har en kapacitet på 1 til 20 kg. Hvis det er nødvendigt, at en lille mængde lim, du ikke har betaler for meget. Som det er beregnet til professionelt brug, kan du være sikker på, at du vil få limning af højeste kvalitet. For eksempel, hvis du ikke har behandlet finering, den beskriver sammensætningen vil tillade dig at gøre arbejdet ganske let.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.